okut_val Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
sizlere kolay gelsin beni tiiii ye almadınız he canınız soğolsun bana iyilik ettiniz teşekür ederim ...eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereyi güzel de henüz saatlık grafik neden SAT da duruyor akşamımı bekliyor long cular stop koymayı ihmal etmesin ler .. hayat kurtarırır yaşar erdinç in yazısını mesut kardeşimizim topiğe kopyaladım ...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
eren..... ne diyorsun hinci....eksimi kapatacak bu...?eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersizlere kolay gelsin beni tiiii ye almadınız he canınız soğolsun bana iyilik ettiniz teşekür ederim ...
Yorum
-
masada büyüğümüz içmezse bizde içmeyiz abim.. öyle öğrendik...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersiko midemi bitirdi, içki yasak...sen demlenirsin bende ayran içer sana eşlik ederim...meraklanma ben her şekilde kafayı bulmasını bilirim lem....zeusa sor bakem ayran olurmu yada harici arpa suyu kurtarır mı ?...ha ha ha
sen gel yeterki çay kahve gazoz... kafayı kendimiz buluruz dediğin gibi abim...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
eyvallah kardeşime bak ....masa adamı her daim bambaşka....okut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermasada büyüğümüz içmezse bizde içmeyiz abim.. öyle öğrendik...
sen gel yeterki çay kahve gazoz... kafayı kendimiz buluruz dediğin gibi abim...
Yorum
-
dakikalık grafiğe bakar nere gidecekse gidebildiğim kadar getmeye çalışacağım yükseliş veya düşüş şura gider diyebilmem zor burada ben alışamadım Mesutc İle mutlu trade (m&m) topiğinde gördüklerimi paylaşacam inşaallah ...eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereren..... ne diyorsun hinci....eksimi kapatacak bu...?Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Mehmet abi biz hedef koyup hedefe odaklanıyoruz.. stop loss olmuyor bizde ona göre teminat ayarklıyoruz..eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdakikalık grafiğe bakar nere gidecekse gidebildiğim kadar getmeye çalışacağım yükseliş veya düşüş şura gider diyebilmem zor burada ben alışamadım Mesutc İle mutlu trade (m&m) topiğinde gördüklerimi paylaşacam inşaallah ...
Sizin sistem farklı siz trader sınız...
Mesela benim dün istop olmam lazımdı ama ben kapadığım pozu yerine koydum ilave yaptım..
ama senin grafikler mükemmel iyi bir sistem oturtmuşsun...'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
Saat 5 den sonra alış gelir 99 000 üstünde kalırsa seans sonu ne olursa olsun ilave 1 parça daha açarım...
100.300 ve 102.000 hatta üstüne odaklanırım...
Avrupa bankalarının patlaması Avrupa merkezbankasının para saçması demektir, buda bizim gibi gelişmekte olan ülkelere yarar... Hedefler daha yukarıları olur..
Ben ona oynuyorum..'' VOB Finansal Bir Kitle İmha Silahıdır '' Warren BUFFET
Yorum
-
diyebilmen lazım....yani bugün eksi kapatır diyebilmen lazım....bunu diyemiyor isen kısa vade vobda hecbir işe yaramaz ...misal ben diyorumki bugün artı kapatacağız....eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdakikalık grafiğe bakar nere gidecekse gidebildiğim kadar getmeye çalışacağım yükseliş veya düşüş şura gider diyebilmem zor burada ben alışamadım Mesutc İle mutlu trade (m&m) topiğinde gördüklerimi paylaşacam inşaallah ...
Yorum
-
ben deyemez oldum artık ama dememem kaybetmem den iyi ise niye diyem kieksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdiyebilmen lazım....yani bugün eksi kapatır diyebilmen lazım....bunu diyemiyor isen kısa vade vobda hecbir işe yaramaz ...misal ben diyorumki bugün artı kapatacağız....
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-

Yorum