TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
paradigma zabah yazacamı yazdımya okumadınmı.paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpala tam anlami ile terse yatirdi beni ...ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Yorum
-
aslın da samimi ortam bazen farklı forumlar insanın kafasını bulandırıyor sizinde bir kaç gün önceki hisse nette ki olaylara takılı kaldın heraldeparadigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpala tam anlami ile terse yatirdi beni ...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
-
-
sabah durumu yazdımya .hala bir değişiklik yok.hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşerro 98700 kadar döşedi yine kaldıracak galiba
yatırım tavsiyesi değildirŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
Pembe aşağıyta geçilmemişse düşüşler sadece kafa karıştırmak heralde kısa periotokut_val Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUcuz numara bunlar... Şort açacak adam citi ile rapor göndermez açılışta yukarıdan basar...
tek parça long devam.. zaten maliyet belli.. hedef 102 ve üstü
...
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
varsa systemi olanlar tam manası ile systemine uysunlar burada yazılanlara bakaraktan system dışına çıkmak akıl karı değildir otomobili otoyolda tarlaya sürmektir yorum okuyup systeme uymamakoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
lonktaki zıkıntı pozsuz yuharu götürmesi,kamyonla açmaya başlarsa el fatiha
cort devam kucaktayız her zamanki yerimizde
ekonomi sos veriyor neden mi? az önce hiç tanımadığım hatun mesaj attı,evdeyim,gel para lazım
)
ulen öle pat diye de deplasmana gidilir mi?pesssssoh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
belki dikkat ten kaçmış olabilir abi trader chortcu zaten türev piyasaların da beş ve dakikalık sistemlerle gir çık peşinde olun maz sa canlar yanar ..kani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertaka emmi cortcu exper emmi longçu gerdirmeye devam ipi neresi çekerse orası alır ekmeği hehehheh
daha bir ay kadar önce biri geldi piyasa 10,000 düşecek dedi pi,yasa 10,000 yukarı getti değeri geldi 20,000 zaman la belki gelir ama kaldıracı 1/10 olan biri zaten yok olmuştur ....
Yorum

Yorum