Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
dalgalanma ve bir türlü ne alt nede üst bölgenin delinememesi sadece bizde olan bir durum olmayıp.sıkışan global bir sıkışmadır.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
pazartesi veya en geç yukarı kırılma olmazsa longtan caymalı kıçımıza sapı sokar bu 30m bende kısa kapadı cuma günü) saatlikler ve üstü alda günlükler dahil günlüklerde büzüşme görüyorum cuma barı düşmeden önce tepki barıydıda bizmi görmüyoruz hasılı kelam tetikteyim
oturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
çok bariz kırıp geçicem görüntüsü var gibi, kıllanıyorum.
belki longta olduğumdandır.
Pozisyonda taraf tutulduğunda kündeye getirilmek daha fazla oluyor dikkat li ol :d
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum