hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
kısa vade olduğu için işinize yaramaya bilir ama saatlik graf yukarıya gösteriyor ...Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
-
viks dayım , yolun yol değil, inat etme gel hele tarafımıza yoksa harcanıcaksın.
yada ilk fırsatta bırak shortu, en tepeden şort olacak deiğiliz sağlam verişle başlar bu işler, sonra bizde şortlarız kaçmıyor ya.
her guün bu işkenceyi çekmeye deymez bence.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
muhtar haklısın ama çok az benim poz,diğer vadede biri,yeterki borsa yükselsin,ben kaybetmeye hazırım,her türlü zararı kurtarırım diğer vadeden,cortta tecrübeliyiz,gaza gelip başka poz açmayız
iflas hacimli sağlam yükseliyor da diğer hırkız iştirakleri dümenden yükseliyor,hacımsız
oh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
-
-
eXpercüm, ZaNkim dAğa yeni ısınıyOz Gibin GeliyO bAğa... Aradan bi kısa kemik atarsa çorba parası ne aLa... hehehe höeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçuvalın içine bugün baktm...dolmak üzere....ha ha ha
haydan gelen huya gider...
Yorum
-
cemaat ısınırken eksper duş alır....bu hep böyle oldu....AlexanderFuckabulL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereXpercüm, ZaNkim dAğa yeni ısınıyOz Gibin GeliyO bAğa... Aradan bi kısa kemik atarsa çorba parası ne aLa... hehehe hö
Yorum
-
eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercemaat ısınırken eksper duş alır....bu hep böyle oldu....
ZabUnu SıkıTuT duŞmesin ....

haydan gelen huya gider...
Yorum

Yorum