exper emmi alemsin vesselam seni sevmeyen ölsün hehheheh
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
Allah razı olsun abi daha ne yapasın ki sizi yakinen takip edeceğim inşallah gerçektende dediğin gibi insan kaybede kaybede pozda terste kalınca 300 puana bile tahamül edemiyor abi sanki içimde yaşadıklarımı duyuyorsun ya inan inşallah rabbim ve sizin yardımınızla atlatacağım abii şuan pozum falan yok abi beklemedeyim sizi takip edeceğim yeni pozlarınızda sanırım treni kaçırmıım imdilik yeni bieyde varsa abi bayramdan sonra katılmaya hazırım saygılarımla Allah yardımcımız olsuneksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervob74000 de iken verdiğim ilk hedefe geldik....buraya kadarki bölüm alınması sonderece kolay keklik paraydı....bundan sonrası zorlu olacak...hedefim dostarımda var....buraya ve ortaya devenin hendek geçişini görünce yazacağım....cok uzun sürmeyecek....eski yazılarımda bilinçli olarak arayada sokuşturmuşdum...takip edip hakkedilecek ...beleş yok....
takip edinki bende kendimi sorumlu hissedip hata yapmayayım....
ikinci konu sermayenın yarıdan fazlasını kaybetmiş olman....
bunu aşmamız zorda olsa imkansız değil tabiki....sende şu anda güven kaybdaı oluşmuştur....en ufak tersde huzursuz olursun artık....bu güven kaybı yüzünden seni pozda tutabilmek cok cok zor olacaktır...önce bir süre girdiğim ve çıktığım pozları takip et.....bunlara karşı güvenin oluşsun....kaybetmediğime kendi gözlerinle şahit olur isen beraber savaşmaya başlarız....bak beni en iyi takip edenlerden paradigmanın bile durumu ortada.....
Yorum
-
est, sen bildiğin yolda ol , birlikte kaybetmek bile bir onurdur benim için.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperi art niyetsiz ve kahpelik yapmadan takip edenin kaybetdiği nerde görülmüş....
SONPERDE ...... sen sayısı cok az vefalı saydığım dostlarımdan birisin....para piyasalarında dara düştüğün an bütün bilgimle yanındayım kardeşim... herdaim yönünü göremediğin anda ışığınım bunu unutma.....
spottaki karım vob sermayem kadar oldu zaten, hani ana yemek bitmeden datlu ya geçilmez diyordun ya, o datlunun dibine dibine vuruyorum.
bu arada genel anlamda kim alıyor , niye alıyor konusunda fikri olan.?Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
eksper selamlar iyi bayramlar.... çok uzun süredir form uğramadığım için şifremi unutmuştum... halletim, eski günlerdeki gibi yine beraber cenk ederiz....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkar sağlamsa zevk yapılır.....bu çerçevede okeydir....sıkıntı yok....
küçük_k ....misin...? çözemedim yav kusura bakma...yazdıklarım kuzu melemesidir..dikkate alan kuzu gibi meler,,,
Yorum
-
-
hedefleriniz 105 ve uzun vadede 135 bin yazıyordueksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervob74000 de iken verdiğim ilk hedefe geldik....buraya kadarki bölüm alınması sonderece kolay keklik paraydı....bundan sonrası zorlu olacak...hedefim dostarımda var....buraya ve ortaya devenin hendek geçişini görünce yazacağım....cok uzun sürmeyecek....eski yazılarımda bilinçli olarak arayada sokuşturmuşdum...takip edip hakkedilecek ...beleş yok....
takip edinki bende kendimi sorumlu hissedip hata yapmayayım....
ikinci konu sermayenın yarıdan fazlasını kaybetmiş olman....
bunu aşmamız zorda olsa imkansız değil tabiki....sende şu anda güven kaybdaı oluşmuştur....en ufak tersde huzursuz olursun artık....bu güven kaybı yüzünden seni pozda tutabilmek cok cok zor olacaktır...önce bir süre girdiğim ve çıktığım pozları takip et.....bunlara karşı güvenin oluşsun....kaybetmediğime kendi gözlerinle şahit olur isen beraber savaşmaya başlarız....bak beni en iyi takip edenlerden paradigmanın bile durumu ortada.....
sessiz izleyiciniz,takipçiniz olarak kutlarım...105 kapısına dayandık ve çuval doluyor diye de dikkat çekmiştiniz
para piyasalarında ekranda olan herkes birşeyler yazar.genelde kendi pozu psikolojik yanılmalar getirir...
kimi takip ettiğiniz önemlidir...takip ettiğiniz kişinin başarısı uzun vadede belirir...
benim de uzun süredir takip ettiğim size bir sorum olacak
105 den realizasyon gelebilir mi?tamam mı? devam mı?
105 den realize gelmezse 135 bin e devam mı?
bu vesile ile tüm forumun bayramını kutlar,sevdikleri ile sağlıklı yarınlar dilerim...
saygılarımla...Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
evet realizasyon gelecek....105 in biraz üzerinden....ama çoğu şortcu bu realizeden kazanamayacak....yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhedefleriniz 105 ve uzun vadede 135 bin yazıyordu
sessiz izleyiciniz,takipçiniz olarak kutlarım...105 kapısına dayandık ve çuval doluyor diye de dikkat çekmiştiniz
para piyasalarında ekranda olan herkes birşeyler yazar.genelde kendi pozu psikolojik yanılmalar getirir...
kimi takip ettiğiniz önemlidir...takip ettiğiniz kişinin başarısı uzun vadede belirir...
benim de uzun süredir takip ettiğim size bir sorum olacak
105 den realizasyon gelebilir mi?tamam mı? devam mı?
105 den realize gelmezse 135 bin e devam mı?
bu vesile ile tüm forumun bayramını kutlar,sevdikleri ile sağlıklı yarınlar dilerim...
saygılarımla...
Yorum
-
eksper;611877]evet realizasyon gelecek....105 in biraz üzerinden....ama çoğu şortcu bu realizeden kazanamayacak...
105250 uygunmu exper abii short için???
Yorum
-
105250 uygunmu short için abi.... pozu kapamak ve longa dönmek için neresi uygun....? exper abiii saygılar abiieksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet realizasyon gelecek....105 in biraz üzerinden....ama çoğu şortcu bu realizeden kazanamayacak....
Yorum
-
heheheh yaw emmi 10 kademe nedir yahu şöyle 1500 2000 puan gibi düşün hehehhehocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster105250 uygunmu short için abi.... pozu kapamak ve longa dönmek için neresi uygun....? exper abiii saygılar abiioturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
[/IMG] nasıl çalıstıryor palacan
Yorum