Geceye short devam
TüRKüN VuruşkaN KürşatlarI
Collapse
X
-
demekki ben doğru yoldayım ne diyem kim nedemiş ne etmiş beni heç ilgilendirmez .. zzzeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkendimi bir defa daha mecbur hissettim bir daha rahatsız etmem ...kirletmem topiği ..
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
cort devam 103 ve 97 ile
sitede birçoğunuzun peşine takıldığı bir akepeli şsiz var hisse bölümünde
önceki yazılarımı bulamadım,iflas holdink70-80 kuruşlardayken almayın uyarılarıma'neye dayanarak böyle konuşuyorsun,grafik at,öyle konuş' sataşmasında bulunmuştu şahzıma
o yazıları bulsam fena yapacam,hala arıyorum,böyle soytarılara senet danışmayın,hesabınızı kapatın,paranızı çalarlaroh pity pity,care'em all so pity,tear is the last thing,gymnastic
Yorum
-
eren bey merhaba hayirli kazanÇlarinizin devamini dİlerİm kullandiĞiniz sİstem macdnİn fİyata dÖnÜŞtÜrÜlmÜŞ sİstemİmİ ayrica kaÇlik perİyotu takİp etmektesİnİz saygilareren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterresimle anlatmaya çalışayım isterseniz ...
98,750 den aşağıya gidiş 1300 puan
97,400 den yukarıya gidiş 4600 puan
102,100 den aşağıya gidiş 1800 puan
100,500 den yukarıya gidiş 2100 puana toplam 9,800 ben bu gidişte aksamalar olduğunu düşüneyim 4800 puan aksama olduğunu varsaymak çıkarmak istiyorum geriye 5000 kalırmı ? Birde 98,750 den yukarı beklentisiyle long olan biri ne kadar gider şu duruma göre oda 5000 civarı taktir sizlerin :d

Yorum
-
biraz ayıp kaçacak belki ama vioptan elde edilen gelirlerden vergi kesiliyormu kesiliyorsa oran nedir aracı kuruma soruyom kesiliyor 3 ayda 1 diyo netten bakıyom kesilmediğini anlıyorum bi boh anlayamadımoturma münkir ile alırsın sancı tutarsın pas paklamaz her kalaycı
Yorum
-
günaydın,
pala 5. günün şafağında gelip gün sonu şortçularını biçti yine,
öğleden sonrayı görelim neticede bir şey demek için erken. 98.600 den long devam.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
22 Temmuz 2014 - 10:05 Pay piyasasında yaşanan teknik bir sorun nedeniyle işlemler geçici olarak durdurulmuştur.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
-
ogleden sonrada topuklarsa, yasayan cortculari muzeye kaldirmak icap eder.
mumyalamak gerekebilir.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
Yorum