kuzu kolu kesti mi düşecek,merak etmeyin...cup aşağı...
Tekniğe İnanma, Tekniksiz Kalma
Collapse
This topic is closed.
X
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Aynısı geçerli evet. Bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini anlamak için Oturup Teknik Analiz yapıp hareketli "stop Loss" ile piyasayı takip etmek lazım.
Ara ara yaşanacak düzeltmeler sıhhatli bir çıkış için gereklidir.
Ben şahsen israrlı çıkışlardan ve ısrarlı düşüşlerden rahatsız olurum.
Ancak Yukarda yazdığım detayli Teknik analizi yapmaya vaktim yok.
Mevcut durumumda zaten ben future ve option piyasalarında her an bu analizleri yogun olarak yapıyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
-
-
5000 dolara ev yaparım...bu evin ısınma gideri sıfırdır...bu ev doğal bir klimaya sahiptir...bu evde yaşayan su parası ödemez...ek 5000 dolarlık bir maliyetle elektrik de bedava olur...
10000 dolara özgürlük vaad ediyorum.
peki, istanbulda konutta balon varmı, şimdilik yok...ne zaman olur? ödenmeyen konut kredileri %8'e yaklaştığında olur...şimdi ne kadar? şimdi %3 civarında...
borsa ile ne alakası var? var işte...
Yorum
-
ödenmeyen konut kredi oranlarını nereden öğrenebiliriz.sincapc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5000 dolara ev yaparım...bu evin ısınma gideri sıfırdır...bu ev doğal bir klimaya sahiptir...bu evde yaşayan su parası ödemez...ek 5000 dolarlık bir maliyetle elektrik de bedava olur...
10000 dolara özgürlük vaad ediyorum.
peki, istanbulda konutta balon varmı, şimdilik yok...ne zaman olur? ödenmeyen konut kredileri %8'e yaklaştığında olur...şimdi ne kadar? şimdi %3 civarında...
borsa ile ne alakası var? var işte...Başarı ayrıntıda gizlidir.Akılları pazara çıkarmışlar herkes kendi aklını almış.
Yorum
-
ihsan72 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterödenmeyen konut kredi oranlarını nereden öğrenebiliriz.
Yorum
-
Duymayanlara... Babo abimizin validesi ameliyat olmuş.mesutk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi ...uştun birine kızdın, onu anladım.
ama bu kadar da uzaklaşmasan daha iyi olmaz mı ?
Yorum
-
-
abi allah şifa versin.bymehmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDuymayanlara... Babo abimizin validesi ameliyat olmuş.
geçmiş olsun.
Yorum

Yorum