Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
direk ulaşabileceğim bir yol var tabi isterseniz bakalım hala seyirci kalcakmı
yarın falan bir değerlendirelim,uygun bir durumsa neden olmasın...!!!metinde tam istediğimiz biçime henüz gelmedi zaten...!!!her geçen gün mükemmelleşecek,beklee...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Ok yaydan çıktı, bizim kiside MEMSA yazan herşeyden rahatsız olmuş... TEHDİTLER savurmuş...
Keşke bizlerden de şikayetçi olsada , SAVCI bey sunacağımız beyan sonrası bizlere AZ YAPMIŞSINIZ dese
UŞAK oğlu UŞAKLAR ın kalbine inmesin, patronları onları kurtaracak tı ya.... Bide ne yazdıklarını okumuyolar demek ki.. HAKKEDENE hakkettiği şekilde HEP yazdım...
KARPUZ da tarlada YATARAK büyor da, sizler ne zaman olgunlaşacaksınız....
bizimkisi de ( ÜMİDLE KOLLARINA SARILDIĞIN) hakkedene hakkettiği gibi bugüne kadar yaptı.. Sen sus DEVEKUŞU; görme, duyma ve DUYARSIZ KAL.... birgün hissen değerleşir... satarken de geçmişini hatırlarsın....
sen evinde mışıl mışıl uyurken burdaki kişilerin çoğu iptal edilen OGK günü İSTANBUL SPK ya da gitmişti.. Bu odada DON da sallanmıştı... Bir donumuz kaldı diyerek, SPK uzmanına göstererek ...
SEN ve dostların ne yaptı o günler...
Bundan sonra bizlerin adını andığında 1000 kere düşün, HADDİNİ bilerek yaz.... Sana da çok sevdiğin seni kurtarmasını 4 gözle beklediğin Patrona da yeterli sözlerimiz var......
Günaydın arkadaşlar...))
memsa ile yatıp,memsa ile kalkar olduk...))
dün gece yatarken aklıma yeni bir fikir geldi,şimdi de onun üzerinde çalışmaya başladım...))
olay olgunlaşınca ilgili arkadaşlarla paylaşacağım...!!!
Batiracaz memsayi kalsin hise bizde seref namus sozu yeterki faik girsin hapse hisemiz batsa onemli degil kul haki goz yasi ciksin manisadan selam ergun ben
niye batsınki 200 milyonun üzerinde iç edilen bir para var bunlar kasaya konur olur biter şirketin batması o kadar kolay deyil ben bir işçi olduğum halde bunları biliyorum. ben bu batma lafını kulananlara mesafeli duruyorum bunu herkez bilsin. faik bizim mahkemeden dolayı mahkemeye verip iflas davası açamayınca burada adamlarına batma kelimesini tekrar etiriyor bunu bir önceki operasyonunda yaptı. ilk önce nasıl batar onu öğrenin bu kadar sermayesi yüksek bir şirket kusura bakmayın sik batar. ve ona kimler yardım ediyorsa onlarla beraber ebedi ceheneme inşallah girecek.
merhaba arkadaşlar...))
bu kağıdın kitabını yazarım ben bu gidişle...))
2 gündür kap açıklamaları üzerine çalışıyorum,henüz bitmedi ama az kaldı...!!!
kendimce bir yöntem geliştirdim,1-2 saate kadar biter...!!!
bundan sonra memsa ile ilgili her aradığınızı benden öğrenebilirsiniz...!!!
memsa yürüyen sözlüğü olmaya adaylığımı koyuyorum...))
merhaba arkadaşlar...))
bu kağıdın kitabını yazarım ben bu gidişle...))
2 gündür kap açıklamaları üzerine çalışıyorum,henüz bitmedi ama az kaldı...!!!
kendimce bir yöntem geliştirdim,1-2 saate kadar biter...!!!
bundan sonra memsa ile ilgili her aradığınızı benden öğrenebilirsiniz...!!!
memsa yürüyen sözlüğü olmaya adaylığımı koyuyorum...))
ve çalışma bitti...))
var mı şirketle ilgili sorusu olan...))
işler bundan sonra daha kolay olacak,arkadaşlar...!!!
Herkesce yanlış bilinen bir bilgiyi düzelteyim:malum şahıs spk'dan emekli falan değil,istanbul adliyesinde spk uzmanı olarak bilirkişilik yapmış sadece...!!!daha başka yerlerde de çalışmış,kepez elektrikte bunlardan biri...!!!
Yorum