xalo Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bizim herkesin ne yaptığını bilme şansımız yok,burada defalarca deklare edildi:bu uğraşa karınca adımı kadar da olsa katkı sunan herkesin çabasına saygımız vardır...!!!xalo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSpk yı dilekçe yağmuruna tutan bir sürü insan var. Hepsinin etkisi olmuştur. Sizler forumda çok yazdığınızdan öyle görünüyor. Gözükmeyen bir sürü kahraman vardır. Hepsine teşekkür ederim.
bizlerin ego sorunu yok,en kahraman rıdvanlar falan da değiliz...!!!biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz...!!!doğru temelde katkı ve işbirliğine de hazırız...!!!
bizim tepkimiz,iş değil laf üretenlere ve küçük yatırımcının kafasını bulandırıp pasifize etmeye çalışanlaradır...!!!bu çabaların da kimin yararına olduğu/olacağı açıktır...!!!
bu dün de böyleydi,yarında böyle olacaktır,biline...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
SON BOMBA YIDA VEREYİM....
koçak dinç hukuk bürosu
Kadromuz»
Prof. Dr. Av. Mustafa Koçak (Kurucu Ortak) »
Av. Sami Dinç (Kıdemli Ortak) »
Av. Talat Emre Koçak (Kıdemli Ortak) »
Av. Ezgi Parıldar»
Av. Renan Ötük»
Stj. Av. Ömer Faruk Özdemir»
Stj. Av. Kemal Erdi Türer»
Stj. Av. Elif Yeşildal
BİZ KİMLERLE DANS EDİYORUZ...
M. KOÇAK İSTİFA ETTİ ??? AMA HALA ŞİRKETİN ARKASINDA.... PARAYI BASTIRINCA VEKİL OLURSUN....
Yorum
-
vışki ne vış bu nedir loexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSON BOMBA YIDA VEREYİM....
koçak dinç hukuk bürosu
Kadromuz»
Prof. Dr. Av. Mustafa Koçak (Kurucu Ortak) »
Av. Sami Dinç (Kıdemli Ortak) »
Av. Talat Emre Koçak (Kıdemli Ortak) »
Av. Ezgi Parıldar»
Av. Renan Ötük»
Stj. Av. Ömer Faruk Özdemir»
Stj. Av. Kemal Erdi Türer»
Stj. Av. Elif Yeşildal
BİZ KİMLERLE DANS EDİYORUZ...
M. KOÇAK İSTİFA ETTİ ??? AMA HALA ŞİRKETİN ARKASINDA.... PARAYI BASTIRINCA VEKİL OLURSUN....
Yorum
-
hanİ Şu aÇilan davlarinizla patroncuĞumla uĞraŞiyorsunuz, ne halİnİz varsa gÖrÜn dİyen , demokrasİyle yaŞayan yatirimcinin İŞİ olmasin...
Yok yok ogk evet dİyen Çok sevdİĞİ patroncuĞuyla samİmİyetİnİ hİÇ bozmayan... Hala onun elİne muhtaÇmiŞ gİbİ yaklaŞanlarin İŞİ olmasin...
Yorum
-
SPK Himayesinde KY ile mücadele ederdi. Şimdi SPK ile etmeye başladı 8 temmuza kalmadan çok bombalar patlar tahminim. faik satrancı ve dans etmeyi sever sanırım. bu adamlara güvenen yeryüzünde kimse kalmadı. artık himmet ve himaye dönemi bitmek üzere. herkesin hesabı mutlaka vardır ama Allahın da bir hesabı var dünyada oyun kurucu mutlak hakim Allah tır. biz sadece sabırla imtihan olunuyoruz. herkesin kendi helal rızkı için mücadele etmesi kadar doğal bir şey olamaz ,kaldı ki mücadele faik gibi doyumsuz birine karşı yapılıyorsa Allah-u Eğlem sevabı bile vardır. Herkese kolay gelsin. ben borsadan anlamam anlasam burada olmam sürünürken düşündüklerimi paylaşıyorum.yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
evet faikle uğraşmanın Allah katında sevabı mutlak var.benim derdim para deyil hala anlamayanlara duyurulurrevenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSPK Himayesinde KY ile mücadele ederdi. Şimdi SPK ile etmeye başladı 8 temmuza kalmadan çok bombalar patlar tahminim. faik satrancı ve dans etmeyi sever sanırım. bu adamlara güvenen yeryüzünde kimse kalmadı. artık himmet ve himaye dönemi bitmek üzere. herkesin hesabı mutlaka vardır ama Allahın da bir hesabı var dünyada oyun kurucu mutlak hakim Allah tır. biz sadece sabırla imtihan olunuyoruz. herkesin kendi helal rızkı için mücadele etmesi kadar doğal bir şey olamaz ,kaldı ki mücadele faik gibi doyumsuz birine karşı yapılıyorsa Allah-u Eğlem sevabı bile vardır. Herkese kolay gelsin. ben borsadan anlamam anlasam burada olmam sürünürken düşündüklerimi paylaşıyorum.yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
UNUTTUKLARIM VARMIŞ, GÜÇLERİNE GİTMESİNDE, ONLARINDA KULAKLARI ÇINLASIN..
içten pazarcıklı olup 1 ay içinde PARASINA KAVUŞMAK İÇİN , benim zamanında HAYIR dediğim madde geçmesi için İMZAMI bekleyen PROTOKOL, MUVAFAKNAME, İRADE METİNLERİ DÜZENLEYİP, sonrada vade günü gelince PARASINI+HİSSESİNİ ALAMAYANLARIN İŞİ OLABİLİR Mİ !!!
Yorum
Yorum