MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • siname
    Bağımlı
    • 18 Eylül 2013
    • 1034

xalo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Spk yı dilekçe yağmuruna tutan bir sürü insan var. Hepsinin etkisi olmuştur. Sizler forumda çok yazdığınızdan öyle görünüyor. Gözükmeyen bir sürü kahraman vardır. Hepsine teşekkür ederim.
    biz kimin eseri diyoruz kendimizin deyil herhalde ben sadece bir kişinin ismini yazdım

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

xalo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Spk yı dilekçe yağmuruna tutan bir sürü insan var. Hepsinin etkisi olmuştur. Sizler forumda çok yazdığınızdan öyle görünüyor. Gözükmeyen bir sürü kahraman vardır. Hepsine teşekkür ederim.
      bizim herkesin ne yaptığını bilme şansımız yok,burada defalarca deklare edildi:bu uğraşa karınca adımı kadar da olsa katkı sunan herkesin çabasına saygımız vardır...!!!
      bizlerin ego sorunu yok,en kahraman rıdvanlar falan da değiliz...!!!biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz...!!!doğru temelde katkı ve işbirliğine de hazırız...!!!
      bizim tepkimiz,iş değil laf üretenlere ve küçük yatırımcının kafasını bulandırıp pasifize etmeye çalışanlaradır...!!!bu çabaların da kimin yararına olduğu/olacağı açıktır...!!!
      bu dün de böyleydi,yarında böyle olacaktır,biline...!!!
      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

SON BOMBA YIDA VEREYİM....

koçak dinç hukuk bürosu

Kadromuz»
        Prof. Dr. Av. Mustafa Koçak (Kurucu Ortak) »
        Av. Sami Dinç (Kıdemli Ortak) »
        Av. Talat Emre Koçak (Kıdemli Ortak) »
        Av. Ezgi Parıldar»
        Av. Renan Ötük»
        Stj. Av. Ömer Faruk Özdemir»
        Stj. Av. Kemal Erdi Türer»
        Stj. Av. Elif Yeşildal

BİZ KİMLERLE DANS EDİYORUZ...

M. KOÇAK İSTİFA ETTİ ??? AMA HALA ŞİRKETİN ARKASINDA.... PARAYI BASTIRINCA VEKİL OLURSUN....

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

BUNLARLA DANS ETMEYİ GÖZE ALAMAYAN KARPUZ MANTIKLI YATIRIMCILAR, SANIRIM ONLARIN ESERİ BUNLAR... !!!!!

ŞİRKETİMİZ YÖNETENLERE ÇOOOK ZEKİ DİYE HÖRMET EDEN GÜNDELİKÇİ lerin ESERİDİR....

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

800- 900- 1 mİlyon hİssesİ olupta , Şİrkete nomİnal den ayrilma hakki davasi aÇamayan.. Karpuz mantiklilarin eserİdİr...

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              SON BOMBA YIDA VEREYİM....

koçak dinç hukuk bürosu

Kadromuz»
              Prof. Dr. Av. Mustafa Koçak (Kurucu Ortak) »
              Av. Sami Dinç (Kıdemli Ortak) »
              Av. Talat Emre Koçak (Kıdemli Ortak) »
              Av. Ezgi Parıldar»
              Av. Renan Ötük»
              Stj. Av. Ömer Faruk Özdemir»
              Stj. Av. Kemal Erdi Türer»
              Stj. Av. Elif Yeşildal

BİZ KİMLERLE DANS EDİYORUZ...

M. KOÇAK İSTİFA ETTİ ??? AMA HALA ŞİRKETİN ARKASINDA.... PARAYI BASTIRINCA VEKİL OLURSUN....
              vışki ne vış bu nedir lo

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

havale eden karpuz mantikli larin İŞİ olmasin...

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

hanİ Şu aÇilan davlarinizla patroncuĞumla uĞraŞiyorsunuz, ne halİnİz varsa gÖrÜn dİyen , demokrasİyle yaŞayan yatirimcinin İŞİ olmasin...

Yok yok ogk evet dİyen Çok sevdİĞİ patroncuĞuyla samİmİyetİnİ hİÇ bozmayan... Hala onun elİne muhtaÇmiŞ gİbİ yaklaŞanlarin İŞİ olmasin...

Yorum

• revenge
                    Yeni Üye
                    • 13 Aralık 2013
                    • 43

SPK Himayesinde KY ile mücadele ederdi. Şimdi SPK ile etmeye başladı 8 temmuza kalmadan çok bombalar patlar tahminim. faik satrancı ve dans etmeyi sever sanırım. bu adamlara güvenen yeryüzünde kimse kalmadı. artık himmet ve himaye dönemi bitmek üzere. herkesin hesabı mutlaka vardır ama Allahın da bir hesabı var dünyada oyun kurucu mutlak hakim Allah tır. biz sadece sabırla imtihan olunuyoruz. herkesin kendi helal rızkı için mücadele etmesi kadar doğal bir şey olamaz ,kaldı ki mücadele faik gibi doyumsuz birine karşı yapılıyorsa Allah-u Eğlem sevabı bile vardır. Herkese kolay gelsin. ben borsadan anlamam anlasam burada olmam sürünürken düşündüklerimi paylaşıyorum.yatırım tavsiyesi değildir.

Yorum

• siname
                      Bağımlı
                      • 18 Eylül 2013
                      • 1034

revenge tebrik ederim sizi sizin kulis çalışmaları tutmuş galiba

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

BİRİLERİN İŞİ İŞTE.... olan yine bizlere olacak deyip .... YK sütten çıkmış ak kaşık , onlarla uğraşan birkaç yatırımcının işi diye başlayacaklar SIZLANMAYA.....

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

bİzlerede sİzlerede zamani gelİnce sorulacak dÜnyada ne yaptin , hakkini aramak İÇİnde .... Sirf kendİnİ avutmak İÇİn havale havale edİp durdun...

Yorum

• siname
                            Bağımlı
                            • 18 Eylül 2013
                            • 1034

revenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            SPK Himayesinde KY ile mücadele ederdi. Şimdi SPK ile etmeye başladı 8 temmuza kalmadan çok bombalar patlar tahminim. faik satrancı ve dans etmeyi sever sanırım. bu adamlara güvenen yeryüzünde kimse kalmadı. artık himmet ve himaye dönemi bitmek üzere. herkesin hesabı mutlaka vardır ama Allahın da bir hesabı var dünyada oyun kurucu mutlak hakim Allah tır. biz sadece sabırla imtihan olunuyoruz. herkesin kendi helal rızkı için mücadele etmesi kadar doğal bir şey olamaz ,kaldı ki mücadele faik gibi doyumsuz birine karşı yapılıyorsa Allah-u Eğlem sevabı bile vardır. Herkese kolay gelsin. ben borsadan anlamam anlasam burada olmam sürünürken düşündüklerimi paylaşıyorum.yatırım tavsiyesi değildir.
                            evet faikle uğraşmanın Allah katında sevabı mutlak var.benim derdim para deyil hala anlamayanlara duyurulur

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

BEN YAKINDA BİRİLERİNE KINA VE BEREKET TANRISINI YOLLAYACAĞIM...

AZ KALDI..

BU cezadan sonra...

ARTIK ÜSDURUPLU kullanır hediyeleri...

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

UNUTTUKLARIM VARMIŞ, GÜÇLERİNE GİTMESİNDE, ONLARINDA KULAKLARI ÇINLASIN..

içten pazarcıklı olup 1 ay içinde PARASINA KAVUŞMAK İÇİN , benim zamanında HAYIR dediğim madde geçmesi için İMZAMI bekleyen PROTOKOL, MUVAFAKNAME, İRADE METİNLERİ DÜZENLEYİP, sonrada vade günü gelince PARASINI+HİSSESİNİ ALAMAYANLARIN İŞİ OLABİLİR Mİ !!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information