Bir akıllıda ulusoy u övmüş, o hileli tablolar bu adamdan çıkıyodu !!!
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yönetim kurulu
MENSA SINAİ TİCARİ MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 24.04.2012 10:49:47
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
Telefon ve Faks No. : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Bağımsız Yönetim Kurulu üye seçimi
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun 30 Aralık 2011 Tarih ve 28158 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan ''Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Seri: IV, No:56 Sayılı Tebliğ'' ile 11 Şubat 2012 Tarih ve 28201 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan ''Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Seri: IV, No:57 Sayılı Tebliğ'' hükümleri gereğince ve Kurumsal Yönetim Komitesinin önerisi doğrultusunda belirlenen ve yönetim kurulumuza teklif edilen 11179530984 TC kimlik nolu Mustafa KOÇAK'ın, söz konusu tebliğin eki 4.3 nolu ilkede belirtilen vasıflara sahip özgeçmişi ekte belirtilmiş olup Bağımsız Yönetim Kurulu Üye adaylığının yapılacak ilk genel kurul toplantısı onayına sunulmasına karar verilmiştir. Evli ve 2 çocuk sahibi Prof. Dr. Mustafa Koçak halen Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesi dekanı olarak görev yapmaktadır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Yorum
-
Prof. Dr. Mustafa KOÇAK
İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu.
Bir süre İstanbul’da serbest avukatlık, gazetecilik, hukuk danışmanlığı, muhtelif şirketlerde
kuruculuk ve yöneticilik yaptı.
“1982 Anayasası’na Göre Siyasi Partilerin Hukuki Statüsü” konulu tezi ile İstanbul
Üniversitesi’nden Kamu Hukuku doktoru unvanını aldı (1994).
1995-1998 yılları arasında Çanakkale Üniversitesi İİB Fakültesi’nde hukuk dersleri verdi,
Kamu Yönetimi Bölüm Başkanlığı ve Dekan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Bu esnada
Harp Akademileri Komutanlığı’nda seminerler verdi.
1998 yılında Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyeliğine atanan Dr. Koçak, 1999
yılında doçent, 2005 yılında profesör oldu.
2001–2002 ve 2004 yıllarında Glasgow Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde (İskoçya)
araştırmalar yaptı, seminerler verdi.
Prof. Dr. Mustafa Koçak 2007-2008’de ABD Georgetown Üniversitesi’nde bilimsel
araştırmalar yaptı, konferanslar verdi.
Prof. Dr. Koçak Halen Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin kurucu dekanıdır.
Dr. Mustafa Koçak’ın yayınlanmış kitapları, Türkçe ve İngilizce birçok makalesi
bulunmaktadır.
Prof. Dr. Mustafa Koçak halen Okan Üniversitesi Hukuk Fakültesi dekanı olarak görev
yapmaktadır.
Yorum
-
-
Sayın Prof. Dr. Mustafa KOÇAK;
Bilindiği üzere MEMSA şirketinin yönetim kurulunda bağımsız üyesiniz.
Borsa İstanbul tarafından tüm uyarılara rağmen finansmal yapısını düzeltmeyen, sermaye azatlım artırımı işlemini yapamayan şirket Gözaltı Pazarına alınmış. Hisse fiyatı :0.16 TL dir 08.10.2013 tarihinde olağanüstü genel kurulda 11. maddede sermaye azaltımı ve artırımı oylamasında yönetim kurulu raporunu dahi onaylatmadığını açılan alacak ve iptal davalarında savunan ve 11. maddenin butlan sayılması gerektiği savunmasını yapan bir şirkette sizin gibi bir hukukçunun olması bizleri daha da üzmektedir. Şirketten yapılan savunmayı isteyebilirsiniz. Şirketin gözaltı pazarında olmasının sizlerinde katkısı olduğu ortadadır.
Şirketteki usulsüz işlemlere ortak olduğunuzun farkına varmanızı istiyorum.
2012 yılı olağan genel kurulda aylık ücretiniz asgari ücrete indirilmiş olup sizleri üreten, ekonomiye katkı sağlayan daha değerli şirketlerde yönetim kurulu üyesi olarak görmek isterim. Bu ücret karşılığında almış olduğunuz sorumluluğu değerlendirmenizi…
Bugün KAP da MEMSA nın yönetim kurulu üyelirinden Faruk ULUSOY istifa ettiğini beyan etmiştir.
Tarafınızca da olgun davranış olan istifa müessesini uygulamanızı istiyorum.
Yorum
-
Düşünce ve yazı metni güzel olmuş. Teşekkürler Doktor... Gerekirse Okan Üniversitesinin prof'larını ve müteveli heyetini CC'ye koyarak mail de atalım. Bize acımayana hiç acımayız...
Ayrıca, istifa ederse yapacağımız suç duyurusunda adını anmayız
Anlamıyorum, Prof. Dr. olmuş ama beş paralık adamlardan alacağı üç-beş kuruş için nasıl böyle hırsızlık / dolanbazlık / üçkağıtçılıkları görmezden geliyorlar.
İnsanlık onuru, eşitlik, adalet ayaklar altında... Demek ki prof olmuş ama insan olamamış hala...
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın Prof. Dr. Mustafa KOÇAK;
Bilindiği üzere MEMSA şirketinin yönetim kurulunda bağımsız üyesiniz.
Borsa İstanbul tarafından tüm uyarılara rağmen finansmal yapısını düzeltmeyen, sermaye azatlım artırımı işlemini yapamayan şirket Gözaltı Pazarına alınmış. Hisse fiyatı :0.16 TL dir 08.10.2013 tarihinde olağanüstü genel kurulda 11. maddede sermaye azaltımı ve artırımı oylamasında yönetim kurulu raporunu dahi onaylatmadığını açılan alacak ve iptal davalarında savunan ve 11. maddenin butlan sayılması gerektiği savunmasını yapan bir şirkette sizin gibi bir hukukçunun olması bizleri daha da üzmektedir. Şirketten yapılan savunmayı isteyebilirsiniz. Şirketin gözaltı pazarında olmasının sizlerinde katkısı olduğu ortadadır.
Şirketteki usulsüz işlemlere ortak olduğunuzun farkına varmanızı istiyorum.
2012 yılı olağan genel kurulda aylık ücretiniz asgari ücrete indirilmiş olup sizleri üreten, ekonomiye katkı sağlayan daha değerli şirketlerde yönetim kurulu üyesi olarak görmek isterim. Bu ücret karşılığında almış olduğunuz sorumluluğu değerlendirmenizi…
Bugün KAP da MEMSA nın yönetim kurulu üyelirinden Faruk ULUSOY istifa ettiğini beyan etmiştir.
Tarafınızca da olgun davranış olan istifa müessesini uygulamanızı istiyorum.
Yorum
-
arkadaş sürekli saçma sapan haberler göndermekten bıkmadı insanların sabırlarıyla oynuyor zeki adam bu fiyatlardan hergün bir ay boyunca100 binliralık alım yap bakalım nereye gidiyor 1 liranın üstüne atar ki sen zaten 110 milyonu iç etmedinmi önce patron alacak hise alım haberi gönderecek sonra hise istediğiniz yere gider ama almıyosa burada patrondan başka kimse suçlu deyildir. senin arkanda başbakanla cumhurbaşkanı var onlarında iki elim mahşer günü yakalarındadır izin alamamışmış12 yıldır görüyoruz bu ülkede senin gibi arkası olan birinin izini bekliyoruz demesi kadar saçma sapan bir şey olamaz. .........................
Yorum
-
Yorum sitelerinin hepsini takip ediyor, millet sudan ucuz MEMSA yı almaya başladı, ilk seans yüksek işlem hacmi oldu, milleti uzaklaştırmak için hopp KAP haberi yolladı... Hisseyi bilmeyeni uzaklaştırmak için diye düşünüyorum.. 8 MİLYON yabancı ya çok zeki yada çoook vaat vermişler... O kadar İLK 30 hisse varken bizim dümen hisseye talip olmuş... BU HİSSELERİN KİMİN OLDUĞUNU, OGK den önce kimin YURDIŞINDA anlaşma yaptığını bilen bilir...
Bir KAP haberiyle milleti hüsranı devran yaptı adam...
Biz nelerini gördük.... ZAMAN BOL ... olmayanlar düşünsün....
Ben para kaybederim batarsa , İTİBARINI kaybedecek TIFIL patron çocuğu demezler bana da
8 MİLYON kaybolana kadar burdayım....
siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdünki 120 gün haberinide niye göndermiş faik yabancılarda son 15 ayın en yüksek girişi olmuş borsayada korkusundan aman ha benim daha zamanım var ben ky cının daha kanını emekteyim sakın ha benim hiseme girmeyin mesajı olmuş
süzme yoğurt
Yorum
Yorum