MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

crefty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın "karot43","exitus123"ve"heckser-ohlin" konuya desteklerinden ve KY için mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayenizde bedelliden kurtulduk ve birde iştiraklerden kurtulursak tek diyeceğim şey hakkınızı helal edin.
    sevgili dost,işte anahtar burada...!!!bunu başarır ve kazanırsak:hepimiz kazanırız...!!!yoksa olay enflasyon oranında ancak zam alabilen emekçilerin,enflasyon oranının yüksek çıkmasına sevinmesi gibi bir yanılsama yaşamasına benzer bizim topiklerdeki arkadaşların sevinci...))rakamların büyümesi,kazancın arttığını göstermez...))

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

Bizim açtığımız davaya ve yürüttüğümüz mücadeleye kimlerin neden ve niçin saldırdığı/saldıracağı umarım bu günlerde daha iyi anlaşılmıştır/anlaşılır...))biz yine de anımsatalım,bizim davanın içi boşşş,siz anlatılan/anlatılacak masallarla mutlu olmak istiyorsanız:sizi tutan yok/tutmayacağız...))

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Açılan davalar hepsi boş nede olsa!!!

Öyle milletin arkadından sallamak kolaydı!!!

Alacak+değer kaybı+manevi tazminat davası açınca ve patron bunları kaybederse ve zararları öde kararı çıkarsa , kaç yılda ödenir ülkemizde bu para , aşağı yukarı 3-5 yılda!!!!

Şimdi sorarım bazı kıt beyinlilere 11. Maddeye HAYIR diyenler için bu CAN SİMİDİ değil midir!!! Al sana sigorta!!! Kafası basanlar anlar bunu!!! 3000 TL üzeri parayı bağlamak lazım !!!

Bu işler içten pazarlıklarla patron yalakalıgıyla yapılmazzz hakkını bilip aramakla yapılır!!!

Sizi gidi Muvafaknameciler sizi, irade metincileri sizi!!!

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

Nede olsa artık MEMSA da dalgalar :

5 dalga 28 günde oldu ( ne dalga ne dalga Adana 5 . Vergi dairesi dalgası ) eskiden 3-5 günde dalga oluyordu!!!

Tutturdumda tutturdummm!!! Bir paragrafta hisse uçurup yanında batırrırsan TuTTURDUĞUNu zannedersinn

Ne olde 0.26 ya!!!! Gerçekti HAYAL oldu be cancağızım!!!

Boş davaların etkisi oldu mu!!! Senin HAYAL görmene

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Yabancıdaki hisseler el değiştirene kadar bence hissenîze sahip olun!!!!

Bir bakmışsınız Faiğ e virmanlanmış hisseler, emanette çok kaldı!!! Beyin bedava faiğ e akıl verdim!!! Bende poh poh çumu oldum ne adamın cezasıda bitiyor!!!

Bunu yetiştirin İRADe metincileri, muvafaknameciler, patronu metrobüs durağına bırakırken havadan sudan konuşacağınıza, marmararay konuşacağınıza böyle akıllar verin !!!!

Patronun AKIL hocalarında iş yok

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

3-5-8 konferansları seversiniz nede olsa

Hem dava edeceksin patronu hemde onun için ( pardon paranı 1 ay içinde almak içîn yazacaktım !!!) günlerini vereceksin sonrada çıkıp millete çamur atıp!! Kendinizi aklayıp paklayacaksınızzzzzz

Buralarda kendinizce aklandınız diyelim diğer tarafda ne olacak!!

Hadi ordan içten yanmalı motorlar sizi

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

biz dava ve mücadele yolunu seçenlere buralardan hakaret ve küfürler edildi,kimsenin sesi çıkmadı...!!!şimdi gelinen noktada: o küfür ve hakaretler sahiplerinde kişiselleşti,vücut buldu...!!!meğer arkadaşlar kendilerinin ne olduğunu bizim üzerimizden açıklamaya çalışıp,reklamlarını yapıyorlarmışş...))evet,artık ne olduğunuzu sanırım herkese anlatmış oldunuz,tebrikler...))

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

MEMSA gerçekleri topiği ne oldu BATAKLIĞINIZ mı oldu!!

Sizleri hamam a sonra camiye, kiliseye, sinagog, budist tapınaklarına , şamanların yanına götürtüp öyle Aklayıp Paklayacağızzz

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

ainesi iştir kişinin,lafa bakılmaz...))lütfen,reklamınızı yapmayınız...))

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 27.03.2014 17:24:37

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
                      Telefon ve Faks Numarası : 0212 482 67 63 / 0212 482 9014
                      E-posta adresi : info@mensa.com.tr
                      Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası : 0212 482 67 63 / 0212 482 9014
                      Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
                      Özet Bilgi : Yatırımcılarımızdan gelen sorular üzerine bilgilendirme maksadıyla yapılmakta olan açıklamadır

AÇIKLAMA:

Yatırımcılarımızdan gelen sorular üzerine bilgilendirme maksadıyla yapılmakta olan açıklamadır.

Şirketimizin 06/09/2013 tarihli yönetim kurulu kararı doğrultusunda başlayan sermaye azaltım ve artırım işlemleri, ilgili kararın şirketimiz genel kurulu tarafından da kabul edilmesine rağmen, genel kurul sonucunda doğan ayrılma hakkı bedellerinin tam olarak ödenememesi nedeniyle icra edilememiştir. Ayrıca, bir grup yatırımcının genel kurul toplantısının ilgili kararlarının iptali istemiyle açtığı dava nedeniyle su aşamada işlemlerin devam ettirilebilmesi hukuken de mümkün olmamaktadır. Buna ilaveten, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan aynı amaçla onay alınan esas sözleşme tadil metni, aradan 6 aydan fazla zaman geçmiş olmasına rağmen, yukarıda açıklanan nedenlerle tescil ettirilememiş olup, tüm bu gerekçeler ortadan kalksa dahi, hisse senetlerinin değer kaybı, işlemin fiilen ifası önünde engel teşkil etmektedir.

Anılan tüm bu nedenler göz önüne alınarak, kararın iptali hususunda değerlendirme yapan şirketimiz yönetim organı, konunun mahkemeye taşınmış olması nedeniyle mahkeme kararı kesinleşmeden herhangi bir şekilde işlemden vazgeçilmesinin doğru olmayacağı, ancak mahkeme sonucunda isleme devam edilebileceği yönünde karar çıksa dahi, bedelli sermaye artırımının yapılamayacağı sonucuna varmıştır.

Öte yandan, şirketimizin birikmiş geçmiş yıllar zararının bilanço dışına çıkartılması hususu bilançolarımızın daha doğru yorumlanabilmesi açısından bir gereklilik olarak görüldüğünden, münhasır bir sermaye azaltımı yapılması için çalışmalara başlanmıştır.

Yatırımcılarımızın bilgisine sunulur.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
                      arkadaşlar,burada fıyık kelebekten falan söz ediyor da,ben mi göremiyorum...))bakın,bir daha itiraf ediyorum:BİZİM DAVA BOŞŞŞ,siz kelebekleri izleyin:malum bahar geldi...))

Yorum

• hasandemir
                        Yeni Üye
                        • 28 Mart 2014
                        • 18

önümüzdeki hafta artık 0,26 0,28 bandına gelmeli nedenmi çünkü bedelli teklifi öncesi 0,50 lerdeydik bari yarısına gelmeli diye düşünmüyorum şimdilik tabiki .ilerleyen zamanda bedelli açıklanmadan evvelki yerlere dönmemiz lazım ama nasıl olacağını hep beraber göreceğiz

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

KY poh pohlamasıyla bir yere kadar gelir !!!!

Şuan onun çabasında olanlar var!!!

Dikkat edin onlar cebi dolunca HİSSELerini satar, hissettirmezler, köşeye sıkıştırılınca açıklarlar!!!!

Artık KEKLİK olmayın!!!!

Etrafta bu tür insan kılığında malukat çok!!!

Adamlar bu işten ekmek yiyolar!!! Onlar için herşey mübag olmuşşş!!!

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Onlara ÇAPSIZ SPEK diyolar!!!

Küçük Emrah ayağına yine yatmışlar

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

geçen yıl yiyemedik,bu baharda kuzu çevirme yermiyiz acaba...))

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

Patron hisseye el atmazsa hiçbirşey olmaz!!!

Şöyle KAP da MU , FU hisse almış , virman yapılmış vb haberler olmadıkça dikkatli olun!!!

Şirketin 1.2 milyon hissesini de satarlarsa vay halimîze onları satmaya başlayınca Gemi su alıyodur Satış fiyatı kaç olacak !!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information