MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

direnişçi tüm arkadaşlar,hafta sonu yeni bir hamlenin değerlendirmesini yapalım...!!!bu telefon ile olur,mail ile olur...!!!yeni bir adım atmanın zamanı geldi,bilinen bir adımı söyleyeyim:Nitelikli Dolandırıcılık Suç Duyurusu...alternatifleri bekliyoruz,ortaklaştığımız kararları birlikte yaşama geçirelim...))
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

AÇILAN DAVALARI VERİLEN CEVAPLARI koyup sadece yeterli

İPTAL DAVASINDA sermaye azaltımı artırımını savun....

ALACAK DAVASINDA ben yönetim kurulu raporunu OGK onaylatmayı yapmadım de. Sermaye azaltım artırım maddesi geçersiz de....... AKIL KÜPÜ sen o yönetim kurulu raporlarını SPk sunmadın mı... 11 madde o yönetim kurulu raporlarına göre hazırlandı... AKIL KÜPÜ....

YETMEZ Mİ...

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      direnişçi tüm arkadaşlar,hafta sonu yeni bir hamlenin değerlendirmesini yapalım...!!!bu telefon ile olur,mail ile olur...!!!yeni bir adım atmanın zamanı geldi,bilinen bir adımı söyleyeyim:Nitelikli Dolandırıcılık Suç Duyurusu...alternatifleri bekliyoruz,ortaklaştığımız kararları birlikte yaşama geçirelim...))

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

bir rivayete göre:kelebek kervanda da b..ka konmuş diyorlar,ne kelebekmiş arkadaş yaa...))

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

birileri bu gün bismillahını çekemedi,bari ben yazayım:davaların içi boşşş...))davaya değil,kelebeğin uçuşunu seyredin de,görün şeyi...))

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım etmez.

MONTAIGNE

BİZİM ŞAKŞAKÇILAR... HANGİ GEMİYE YARDIM EDİYOR KENDİLERİNCE

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

kargadan klavuz işi birkez daha doğrulandı bu gün...))sadece karganın peşine takılan arkadaşlara üzüldüm...!!!

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

HİSSELERE fiyat vermek senin ne haddine hisseler: ya düşer, ya aynı kalır, yada uçar.....

BEKLE ve GÖR....

ÜFÜRME yeterli....

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Azcık VİTAMİN al , biraz HAYIR işle....

BAKARSIN MOD OLURSUN......

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

umarım,kervanda yakalanan arkadaşlar kar eder/kar ile ayrılırlar,ya da az zararla kurtulur...!!!panik yapmadan,bildikleri noktasında davranmaları yararlarına olacaktır...!!!bizim o konuda hiç bir bilgimiz yok,ne desek boş...!!!

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

bir önemli nokta daha:arkadaşlar,grafikler önemlidir,ama grafikleri yorumlayanların niyetleri daha da önemlidir/niyete göre yoruma açıktır...!!!biz,yorumlayanların kişiliğine dikkat çekmek istiyoruz/karar sizin...))

Yorum

• siname
                        Bağımlı
                        • 18 Eylül 2013
                        • 1034

umarım,kervanda yakalanan arkadaşlar kar eder/kar ile ayrılırlar,ya da az zararla kurtulur...!!!panik yapmadan,bildikleri noktasında davranmaları yararlarına olacaktır...!!!bizim o konuda hiç bir bilgimiz yok,ne desek boş...!!!
                        valla abi benim bilgim baya baya çok speği kim kimlerle iş yapar telefonla kimlere al derler kimlere sat derler inşallah bizim patronla aralarındaki yakınlık kopmuştur forumlardaki koları var Allah var ama hepsi bilgi kirliliği yapar burada

Yorum

• siname
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 1034

bir önemli nokta daha:arkadaşlar,grafikler önemlidir,ama grafikleri yorumlayanların niyetleri daha da önemlidir/niyete göre yoruma açıktır...!!!biz,yorumlayanların kişiliğine dikkat çekmek istiyoruz/karar sizin...))
                          günahını alma abi belki kuru bir yeri kalıyodur yıkanırken her gitiği yerin betini bereketini kaçırıyodur belimi olur o yüzden doğru hamama bak kütahyanın kaplıcaları adam da kir mir bırakmaz tavsiye ederim biz hep oraya gideriz bak bu arada reklam bile yaptım herkez kütahyanın kaplıcalarına gitsin

Yorum

• heckser-ohlin
                            Aktif
                            • 12 Eylül 2013
                            • 332

ASYAB, ARTOG, KERVN bugünden (04/04/2014) geçirli olmak üzere brüt takas uygulamasına alınmış.... bilginize

Yorum

• siname
                              Bağımlı
                              • 18 Eylül 2013
                              • 1034

biz varsın üç kişi bir senin gibi bir adam etmeyelim zaten senin gibi olmak isteyen yokda içimizde. Allah korusun biz hepimiz ayrı ayrı onurlu hakperest dürüst insanlarız. SENİN GİBİ OLAMAYIZ sen benim kervan hakındaki yazımı bulup yapıştır istersen ilk 0,34e düştüğü zamanki herkez böylelikle daha pozitif olur

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                biz varsın üç kişi bir senin gibi bir adam etmeyelim zaten senin gibi olmak isteyen yokda içimizde. Allah korusun biz hepimiz ayrı ayrı onurlu hakperest dürüst insanlarız. SENİN GİBİ OLAMAYIZ sen benim kervan hakındaki yazımı bulup yapıştır istersen ilk 0,34e düştüğü zamanki herkez böylelikle daha pozitif olur
                                Bu yazıyı dün spk haberi düşmeden hemen öncesinde yazdı,dost...))Bu yazı al demek değilde nedir,haa...))köylü kurnazı,sen hep böyle yaptın ve yapıyorsun zaten...))bütün forum dostları karar versin,bu yazı al demek mi,değil mi...))ya da aşağıdaki yazı bana ait değil de...))iyiki sana ve senin gibilere göre adam değiliz...))

buralardan 0,45lere kadar salınım mükemel olurdu 0,45-0,46da boşluğu var 49,51arasıda boşluğu var lakin beklentisi olan ve sonuçlanması gereken ve zamanın daraldığı bir ortam var o yüzden bu hisse için teknik göstergeler çalışmayabilir. para tekniğide temalide bozar kuralını unutmayalım. beklenti güzel kapa düşen bir haber yok bir çok yatırmcı kapa haber düştükten sonra hiseye saldıracak ama benim asıl beklentim 1l,i fiaytlar değil . alınan hiselerin pazarlanması ve çağrı olayın parasının çıkarılması lazım bana göre 2lere yolculuk yapabilir tabi kalbiniz sağlamsa.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information