MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • heckser-ohlin
    Aktif
    • 12 Eylül 2013
    • 332

ne öyle sabahtan akşama aynı yerinde say say dur.. böyle günlük 10 dk bile fazla bu adi kağıt müsveddesine... hatta başvuru yapalım kapanış seansında da işlem görmesin )))) ))))))))

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

topikte de gözaltına gitmişiz yaa...))
      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

haydi kıvırsın fıyık,spk ve yalakaları,ooofff yandannn...))

Yorum

• heckser-ohlin
          Aktif
          • 12 Eylül 2013
          • 332

bugün beni vatandaşın biri arıyor diyor ki ... falanca bey numaranızı falancadan aldım davayı siz takip ediyormuşsunuz ... evet ... ben de memsazede falancıyım (ki kendisini çoook iyi tanıyorum) evet.... sizinle ben de davanıza müdahil olmak istiyorum ... evet ... peki diyor peşine hocam davamız ne aşamada avukatımız kim hangi süreçte ne konuştunuz... bak bak bak ulan karşınızda çocuk mu var ... dava açacaktıkınız adamdınız da g.tunuzu fyk yaslayıp izahname hazırlarken aklınız neredeydi !!! neyse sonra kendisini gerekli yerlere havale ettim gerekli cevap kendilerine iletildi... bunu niye mi söylüyorum hani şimdi gözü açılanlar falan vardır... diğer arkadaşları falan arayıp çok akıllılar biz safız ya bizim tarafımızdalar ya bilgi almak için size ulaşmak isteyebilirler!!!..

yoook canım yook o dediğiniz gazoz ağacı tohumu taze bitti canlarım ))) )))

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

patron yalakası,izahname teorisyenlerinden biri de az önce buralarda geziyordu...!!!efendisine haber topluyordu sanırım,ama filmin sonunu herkes görecek...))

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

aziz nesin,haklıymış,haklıydı be dostlar...!!!sabahtan akşama biçsen,sabah yine bitecek cinsten insan çooookkkk...))

Yorum

• heckser-ohlin
                Aktif
                • 12 Eylül 2013
                • 332

şimdi bizim gruptaki arkadaşlara sesleniyorum... gerçekten bizimle beraber olan arkadaşlara.. daha önce mevzusunu açtığım olayla ilgili ve olurda birisi ağzından kaçırır diye de en yakın gördüğüm arkadaşlarımla bile paylaşmadığım durumu gerçekleştirmek adına elinde derli toplu bilgi belge olanlar ne varsa benim özelime ya mail adresime göndersin.. bakın bu işin çok farklı bir tarafıyla ilgili olacak.. o yüzden BU SÖYLEDİKLERİMİ LÜTFEN CİDDİYE ALIN... ZATEN ZAMANI GELİNCE HEPİNİZ BİYERLERDEN ÖĞRENECEKSİNİZ...

istediğim sürecin en başından bu zamana kadar son alınan BİST kararına kadar bilgi aktarımı benim gözümden kaçan yerler olabilir diye sizden bu konuda yardım istiyorum hem bu davanın gerekçeleri açısından da önemli!!! fıyk haberin olsun BİST i kendime şahit yapcam !!!

Yorum

• heckser-ohlin
                  Aktif
                  • 12 Eylül 2013
                  • 332

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  şimdi bizim gruptaki arkadaşlara sesleniyorum... gerçekten bizimle beraber olan arkadaşlara.. daha önce mevzusunu açtığım olayla ilgili ve olurda birisi ağzından kaçırır diye de en yakın gördüğüm arkadaşlarımla bile paylaşmadığım durumu gerçekleştirmek adına elinde derli toplu bilgi belge olanlar ne varsa benim özelime ya mail adresime göndersin.. bakın bu işin çok farklı bir tarafıyla ilgili olacak.. o yüzden BU SÖYLEDİKLERİMİ LÜTFEN CİDDİYE ALIN... ZATEN ZAMANI GELİNCE HEPİNİZ BİYERLERDEN ÖĞRENECEKSİNİZ...

istediğim sürecin en başından bu zamana kadar son alınan BİST kararına kadar bilgi aktarımı benim gözümden kaçan yerler olabilir diye sizden bu konuda yardım istiyorum hem bu davanın gerekçeleri açısından da önemli!!! fıyk haberin olsun BİST i kendime şahit yapcam !!!

yanlış anlaşılmasın diye metni düzeltmiyorum ... dava metni içinde önemli olan kısmı ayrı yapılacak olan diğer operasyon çok ayrı!!!!

Yorum

• ayhan53
                    Rallici Başkan
                    • 27 Nisan 2009
                    • 2657

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    topikte de gözaltına gitmişiz yaa...))
                    fvori ve atçda gözaltına gitti
                    dua edin ki cbsbo ya gibi olmadı

spk bugün çalışmış.
                    [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                    M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      fvori ve atçda gözaltına gitti
                      dua edin ki cbsbo ya gibi olmadı

spk bugün çalışmış.
                      spk küçük yatırımcının kafasını tutuvermeye devam ediyor,BİST çalışmış bence...))

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

mensa yatırımcısı spk'yı zorluyor,kıvırmakta zorluk çekiyor...!!!UTANIYOR BİRAZ,AMA YAKINDA GEÇER...))

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

düştüğümüz durumun asıl sorumlusu,spk...!!!ama arkadaşlarımız hipnozu yaşıyor,belki gözaltı uyarır...!!!biz var olan arkadaşlarımızla spk'ya da hukuki mücadele başlatacağız...!!!AHİM'e kadar yolu var,yolumuz uzun...!!!ama biz insan olmanın onurunu taşıyacağız,diğer arkadaşları bilmiyorum...!!!sadece nefes alıp vermeyi insanlık sananlara,söyleyecek söz yok:anlamayamazlar zaten...))

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

nefes alıp,vermeyi insan olmak için yeterli görmeyenlere çağrımızdır...!!!hak yemek ve hakkını yedirmek bizi insanlıktan uzaklaştırır:GELİN,HESAP SORALIMMM...!!!BİZİM KAVGAMIZ,SADECE AYRILMA HAKKI KULLANANLAR İÇİN DEĞİL;TÜM MEMSA MAĞDURLARI İÇİNDİR(PATRON YALAMALARI HARİÇ),DEMOGOJİLERE ALDANMAYIN:HERKESİN HESABI FARKLI DOSTLAR...!!!

Yorum

• siname
                              Bağımlı
                              • 18 Eylül 2013
                              • 1034

hamza bey ne dediydi 3 -5günde çikacakmişiz bakalim görelim kaç günde çikacaz

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

bizim mücadelemizin sonucunda patron yalamaları da kazanacak biliyoruz,o da bizim insanlığımız olsunnn....))

Yorum

Working...
                                X

Debug Information