tabiki önce davayı haletmek zorunda 0,47 yi rüyanda görürsün genel kurul tarihinden sonra nominal deyer eski ye göre ve reskont faizi nasıl kayserili ticareti
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yapılamayan 2012 genel kurulu için tarih belirtilmemişti ma takip eden 30 gün sonramı ki 8-9 ocak beklentisi var yada genel kuruldan çıkacak sonucun olumlu yada olumsuz sonucu ne olurki? birde gözaltından 3-5 günde çıkma ihtimali mümkünmüdürki belirli kriterler ve prosedürler vardır. şuan iştirakler iptal olsa faik halk bank borcu mensa nın mensada iflas etmiş olsa mensaya ait üzerinde görünen parayı kim nasıl alabilirki. Bu son durumları derli toplu yorumlayabilecek varmı acaba? yargı yolunu tercih eden arkadaşlara hem saygı duyuyor hem mücadelelerini tebrik ediyoruz ancak türkiyede yargıdan alınacak sonucun ne olacağını son günlerde görüyoruz hepimizin buna vakti varmı ki?
Yorum
-
ertelenen genel kurullar takip eden 30 gün içinde yapılır diye biliyorum,ondandır...eve,burası türkiye ve kağıt mensa...revenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryapılamayan 2012 genel kurulu için tarih belirtilmemişti ma takip eden 30 gün sonramı ki 8-9 ocak beklentisi var yada genel kuruldan çıkacak sonucun olumlu yada olumsuz sonucu ne olurki? birde gözaltından 3-5 günde çıkma ihtimali mümkünmüdürki belirli kriterler ve prosedürler vardır. şuan iştirakler iptal olsa faik halk bank borcu mensa nın mensada iflas etmiş olsa mensaya ait üzerinde görünen parayı kim nasıl alabilirki. Bu son durumları derli toplu yorumlayabilecek varmı acaba? yargı yolunu tercih eden arkadaşlara hem saygı duyuyor hem mücadelelerini tebrik ediyoruz ancak türkiyede yargıdan alınacak sonucun ne olacağını son günlerde görüyoruz hepimizin buna vakti varmı ki?
))
bu genel kurulun olumlu ya da olumsuz bir katkısı olacağını sanmıyorum,sadece yönetimin "ibra"edilip,edilmemesi ile ilgili...!!!
3-5 günde gözaltından çıkılmaz,ancak şirketin gerekenleri hızlı yapması hızlandırabilir...!!!bununda 1-3 aydan önce olacağını sanmıyorum...!!!
yalnız "tahsisli"işi ağırlık kazandı...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Dairemize ulaşan başvurular ulaşma sırasına gore evrak kayıt numarası almaktadır. Diğer taraftan Şirket'in ayrılma hakkı bedellerine ilişkin odemeleri henuz tamamlanmamış olup, surecin sonlanmasını takiben soz konusu dilekcenize ilişkin cevabımız en kısa surede tarafınıza ulaştırılacaktır. Spk bin tarafıma verdigi cevaptir. Yorumlayacak kimse varmi
Rabbim ticarette hile yapanların hilelerini boşa cikartsin ve onları Islah etsin
Yorum
-
İşin aslına baktığımızda gözaltı pazarı bizim için büyük fırsat.Neden derseniz hisse fiyatı sanırım 14-15 lere falan düşecek , ortalamayı düşürmek için büyük fırsat verecek bizlere.Eger sonunda davayı kazanıp, hisseleri Faik'e devredersek o zaman yemede yanında yat her halikarda kara geçmiş olacağız.Bu adamlar eninde sonunda gözaltı pazarından çıkacakmı çıkacak,ama 1 senede ama 3 senede olsa %200 falan karla ayrılmış olacağız.Faik bilmeden ekmeğize kaymak sürdü farkında değil anlayacağınız.
Yorum
-
bu yanıt gerçek mi...?!!?ilk defa böyle bir yanıt görüyorum...xalo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDairemize ulaşan başvurular ulaşma sırasına gore evrak kayıt numarası almaktadır. Diğer taraftan Şirket'in ayrılma hakkı bedellerine ilişkin odemeleri henuz tamamlanmamış olup, surecin sonlanmasını takiben soz konusu dilekcenize ilişkin cevabımız en kısa surede tarafınıza ulaştırılacaktır. Spk bin tarafıma verdigi cevaptir. Yorumlayacak kimse varmi
Rabbim ticarette hile yapanların hilelerini boşa cikartsin ve onları Islah etsin
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
01.01.2014 - 14:10
Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerden Mensa ve Favori, yeni yılda Gözaltı Pazarı'nda işlem görmeye başlayacaklar
Yorum
-
dava sürecine katılan arkadaşlar:bu günlerde gerek forumlarda,gerekse bizzat arayarak kafanızı karıştırmaya çalışan patron yalamaları/kendi hesapları olanlar olacaktır...!!!bu tür akıl tutulması ve yanılsamalar yaşayacak arkadaşlar bize katılmaktan uzak dursun,masal dinleme ve yumurta ısıtmaya devam etsinler...!!!
biz öncelikle: "olağanüstü genel kurul kararlarının iptali"ve"alacak"davası açmakta kararlıyız/açacağız...!!!
sonrasında bu şirkette yaşanan tüm olumsuzluklarla ilgili sırasıyla davalar açacağız ve hesap soracağız...!!!
davaya müdahil olan ve olacak arkadaşlar iyi düşünün,arıza yok...!!!
bize kimse akıl vermeye çalışmasın,bizim aklımız bize yeter...
))
Yorum
-
bizim yaptığımız tekere çomak sokmaksa:sokacağız/hatta sokup iyice karıştıracağız...
))yeterince aklımız,bilgimiz ve belgemiz mevcut...
))bunu hakkımızı alana kadar da sürdüreceğiz/zaman kimi haklı çıkaracak göreceğiz /hep beraber...
))
Yorum
-
diğer köyden arkadaşın biri sormuş niye ogk iptali isteniyor iştirakler i faiğe kitleyecez şirket zarardan kurtulacak ayrılma bedelerine gelince en yüksek 0,37 yi gördü ve bu dava sonuçlanana kadar endüşük deyerden kaça düşerse düşsün uğradığımız zararların telafi si olayı var her türlü faiğe geçmiş olsun kalanlara selam
Yorum

haydi şimdi kıvır fıyık,oofff ne güzel kıvırıyorsunnn...
Yorum