bakın benim ve arkadaşlarımın dediklerinin hepsi tutu ben zaten spk dan hiç bir şey beklemiyordum artık bundan sonra benim için ogk iptali davasının geri dönüşü yok. artık biti
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
şerefi olanın şeref derdi olur dost...mmerbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi ulutaşların ticari şerefi ne olacak?
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Gözaltı pazarı nedir...?
Gözaltı Pazarı, belirli koşulların ortaya çıkması sonucunda, şirketlerin izleme ve inceleme kapsamına alınması durumlarında sürekli gözetim, denetim ve izleme ortamında, yatırımcıların devamlı ve zamanında bilgilendirilmesini sağlayacak önlemlerle birlikte, hisse senetlerinin Borsa İstanbul bünyesinde işlem görebileceği pazardır.AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
ogokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMesala karot hocam birde sistem mide bulandirici hirsizin hiç mi suçu yok bist in asçiklamasi yerine getiremediğinden şeklindeki ifade getirmediğinden olacak aslinda sonuçta telat 01 dostun tezi fayik kağidi isteyerek gözaltina sürdü sürdürdü
acaba iştirakler içinde pişman mı çok merak ediyorum.. eğer pişmansa üzülmesin onlarda bertaraf olacak!! duyan yalakaları varsa bildirsin!!! o çook çalışan kafasının bir tarafına not alsın .. dedim ya daha yeni başlıyoruz....

Yorum

haydi kıvır fıyık,spk ile bereber kıvırr...ooofff ne güzel kıvıryorsunuzz...
Yorum