MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Son 1 haftada BİST kazandım diyen kaç kişi vardır....

Borsa çakılmış, bazılarının takip hisseler yerlerde sürünüyor... Örn: ALCAR; özbal, marshall

Olağanüstü hallerde borsanın hali ortada...

Şuanki durum grafiklerle anlatılmaz, hala anlatılır diyorsa o kişi BORSAZEDE olmaz dı zaten

yine biz faiğe satmışız hisseyi, paramızı eninde sonunda kurtarırız da, BİST diğer batanlar ne zaman kurtatır...

Bu yüzden bugünler karışık.... gelecek belirsiz...

bizim hisse 2009-2010 ları sonunda gördü... faiğ hisseyi bırakmış gibi,,

Yorum

• Sıfır
      Aktif
      • 11 Eylül 2013
      • 275

atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      bak ben bu sözüne katılıyorum . ancak önce sen neyin doğru neyin yanlış olduğunu kimin üçkağıtçı kimin yalancı oldğunu bir anlamaya çalış bu kelimelerin anlamlarını öğren ondan sonrada otur edebiyatmı yapıyorsun duygu sömürüsümü yapıyorsun ne yapıyorsan yap benim vicdanım rahat peki bana haksız eleiştiri ve dularından dolyı sen rahtmısın. bu soruyu vicdanını bir sorgula bakalım.....

Sn atakan bilgine ustalığına lafım yok... bu konuda senin tırnağın bile olamam...ben yaptığım dualardan dolayı özür diliyorum....peki sen yaptığın hakaretlerden dolayı özür dileyebilirmisin....

...şu beş ay sonrasını bir yorumlasan özelede atabilirsin....

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

BİST güvenen varsa alır hisseyi.... almışsada bu saate kadar oda MEMSAZEDE dir Hoşgelmiş aramıza deriz...

2012 Genel kurulu yapılırsa bu sefer bekleriz

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

bu hükümet çöker arkadaş ben bunları anladım faik senin toto o zaman açıkta kalır.

Yorum

• atakan
            Katılımcı
            • 31 Temmuz 2013
            • 77

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Sn atakan bilgine ustalığına lafım yok... bu konuda senin tırnağın bile olamam...ben yaptığım dualardan dolayı özür diliyorum....peki sen yaptığın hakaretlerden dolayı özür dileyebilirmisin....

...şu beş ay sonrasını bir yorumlasan özelede atabilirsin....
            eyvallah bende senin hakında yazdığım tüm kötü lafları geri alıyorum . ve özür diliyorum. ama şunu bilesinki kalbimi çok kırdın. neyse herkesin kişiliğine kalmış.
            5aylık borsayı hisse bazında değilde genel olarak yorumlayayım ulusal 100 grafiğnde 49800 ile 50.000 rakamları arasında bir gapı var 49600 kadar bir salınım bekliyorum. siyasi belirsizlikler ortadan kalkmassa 35.000 kaçınılmaz olacaktır buda ne anlama geliyor hiseler 30ila 50arasında değer kaybına maruz kalacaklar. memsa için söyleyebilecekler. şirket üzerindeki belirsizliler kalmadığı sürece bu hiseden bir nane olmaz. mutlak sürette eş anlısı yapılmalı eş anlı bedelli tahsisli olursa bu hisede ileri dönük çok güzel şeyler olur aksi durumda ise bu hiseyi daha çok süründürürler

Yorum

• Sıfır
              Aktif
              • 11 Eylül 2013
              • 275

atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              eyvallah bende senin hakında yazdığım tüm kötü lafları geri alıyorum . ve özür diliyorum. ama şunu bilesinki kalbimi çok kırdın. neyse herkesin kişiliğine kalmış.
              5aylık borsayı hisse bazında değilde genel olarak yorumlayayım ulusal 100 grafiğnde 49800 ile 50.000 rakamları arasında bir gapı var 49600 kadar bir salınım bekliyorum. siyasi belirsizlikler ortadan kalkmassa 35.000 kaçınılmaz olacaktır buda ne anlama geliyor hiseler 30ila 50arasında değer kaybına maruz kalacaklar. memsa için söyleyebilecekler. şirket üzerindeki belirsizliler kalmadığı sürece bu hiseden bir nane olmaz. mutlak sürette eş anlısı yapılmalı eş anlı bedelli tahsisli olursa bu hisede ileri dönük çok güzel şeyler olur aksi durumda ise bu hiseyi daha çok süründürürler
              Teşekkür ederim... sizi istemedende olsa kırdığım için çok üzgünüm...ama şunu bilmenizi isterim... analizlerini ve yorumlarınıza çok değer veriyorum....ancak yön hep aşağı oluncada ister istemez morolim bozuluyor... sizde takdir edersinizki bu hisseye girdik gireli yüzümüz hiç gülmedi...hep sıkıntı hep sıkıntı...üzerinize alınmayın ama ben bu tahta yapıcıdan ve patrondan çok fena gıcık kapıyorum...resmen öldürdü bizi...

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Başlık PİYASALARDA DEPREM...

yani birileride ZEDE şuan

İyiki faiğ e satmışız

Yorum

• ayhan53
                  Rallici Başkan
                  • 27 Nisan 2009
                  • 2657

zaten ortam yeterince gergin
                  saçma sapan laflarla atışıp birde siz germeyin
                  atışmak istiyorsanız başka yerde atışın.
                  kağıt neredeyse sıfır olacak
                  siz birbirinize laf sokmakla meşgülsünüz.
                  [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                  M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

birileri tutturdumda tutturdum havasında konjonktürü görmemekte çok inat!!!! gezi zamanında da böyleydi....

Layık olduğu yerlerde yorumlarını esirgemesin bence ....

normaldir borsazede olmak zor....

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

İki kişi birbirine saldırıyor, topiğin huzurunu bozuyolar, geçmişi hatırlattık birazcık !!!!

Yorum

• YALNIZ EFE
                        Çalışkan
                        • 20 Ağustos 2011
                        • 467

Yorum

• siname
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 1034

adamım ben senden kopamam bunu biliyorsun sonuna kadar seninleyim sana bir taktik öğreteyim diyecem ama o zamanda al sat çılar hiseye çökecek gene işin bozulacak bugün şeytan dürtü al diye ama almadım gitim kervan ve ihlas ev aletleri aldım ikinci tabandan Allah bereket versin kol bacak hareketlerini bırakta bas artık gaza ineceğim yerde bırak beni beceriksiz şöför 3 senedir evin yolunu doğrultamadın.bırak artık bizi he hiselerimide satmadım öyle enayi görürsen selam söyle

Yorum

• Sıfır
                            Aktif
                            • 11 Eylül 2013
                            • 275

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            İki kişi birbirine saldırıyor, topiğin huzurunu bozuyolar, geçmişi hatırlattık birazcık !!!!
                            Bunlardan biri benmıyim... sn exitus

Yorum

• horasanlı
                              Seyirci Üye
                              • 11 Eylül 2013
                              • 57

YALNIZ EFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              yanlız efe sende andıç dadaşı gibi tutturmuşsun görmek isteyen analizciden diye tutturmuşsun bayım bilseydik bu mikrop senede bulaşırmıydık ya gözüm grafikte degişimleri belki kasdediyorsun haykır açık konuş

Yorum

• ayhan53
                                Rallici Başkan
                                • 27 Nisan 2009
                                • 2657

horasanlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                yanlız efe sende andıç dadaşı gibi tutturmuşsun görmek isteyen analizciden diye tutturmuşsun bayım bilseydik bu mikrop senede bulaşırmıydık ya gözüm grafikte degişimleri belki kasdediyorsun haykır açık konuş
                                o onun imzası altındaki yazdığı yazı değil
                                [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                                M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

Working...
                                X

Debug Information