Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ne öyle sabahtan akşama aynı yerinde say say dur.. böyle günlük 10 dk bile fazla bu adi kağıt müsveddesine... hatta başvuru yapalım kapanış seansında da işlem görmesin )))) ))))))))
bugün beni vatandaşın biri arıyor diyor ki ... falanca bey numaranızı falancadan aldım davayı siz takip ediyormuşsunuz ... evet ... ben de memsazede falancıyım (ki kendisini çoook iyi tanıyorum) evet.... sizinle ben de davanıza müdahil olmak istiyorum ... evet ... peki diyor peşine hocam davamız ne aşamada avukatımız kim hangi süreçte ne konuştunuz... bak bak bak ulan karşınızda çocuk mu var ... dava açacaktıkınız adamdınız da g.tunuzu fyk yaslayıp izahname hazırlarken aklınız neredeydi !!! neyse sonra kendisini gerekli yerlere havale ettim gerekli cevap kendilerine iletildi... bunu niye mi söylüyorum hani şimdi gözü açılanlar falan vardır... diğer arkadaşları falan arayıp çok akıllılar biz safız ya bizim tarafımızdalar ya bilgi almak için size ulaşmak isteyebilirler!!!..
patron yalakası,izahname teorisyenlerinden biri de az önce buralarda geziyordu...!!!efendisine haber topluyordu sanırım,ama filmin sonunu herkes görecek...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
şimdi bizim gruptaki arkadaşlara sesleniyorum... gerçekten bizimle beraber olan arkadaşlara.. daha önce mevzusunu açtığım olayla ilgili ve olurda birisi ağzından kaçırır diye de en yakın gördüğüm arkadaşlarımla bile paylaşmadığım durumu gerçekleştirmek adına elinde derli toplu bilgi belge olanlar ne varsa benim özelime ya mail adresime göndersin.. bakın bu işin çok farklı bir tarafıyla ilgili olacak.. o yüzden BU SÖYLEDİKLERİMİ LÜTFEN CİDDİYE ALIN... ZATEN ZAMANI GELİNCE HEPİNİZ BİYERLERDEN ÖĞRENECEKSİNİZ...
istediğim sürecin en başından bu zamana kadar son alınan BİST kararına kadar bilgi aktarımı benim gözümden kaçan yerler olabilir diye sizden bu konuda yardım istiyorum hem bu davanın gerekçeleri açısından da önemli!!! fıyk haberin olsun BİST i kendime şahit yapcam !!!
şimdi bizim gruptaki arkadaşlara sesleniyorum... gerçekten bizimle beraber olan arkadaşlara.. daha önce mevzusunu açtığım olayla ilgili ve olurda birisi ağzından kaçırır diye de en yakın gördüğüm arkadaşlarımla bile paylaşmadığım durumu gerçekleştirmek adına elinde derli toplu bilgi belge olanlar ne varsa benim özelime ya mail adresime göndersin.. bakın bu işin çok farklı bir tarafıyla ilgili olacak.. o yüzden BU SÖYLEDİKLERİMİ LÜTFEN CİDDİYE ALIN... ZATEN ZAMANI GELİNCE HEPİNİZ BİYERLERDEN ÖĞRENECEKSİNİZ...
istediğim sürecin en başından bu zamana kadar son alınan BİST kararına kadar bilgi aktarımı benim gözümden kaçan yerler olabilir diye sizden bu konuda yardım istiyorum hem bu davanın gerekçeleri açısından da önemli!!! fıyk haberin olsun BİST i kendime şahit yapcam !!!
yanlış anlaşılmasın diye metni düzeltmiyorum ... dava metni içinde önemli olan kısmı ayrı yapılacak olan diğer operasyon çok ayrı!!!!
fvori ve atçda gözaltına gitti
dua edin ki cbsbo ya gibi olmadı
spk bugün çalışmış.
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
düştüğümüz durumun asıl sorumlusu,spk...!!!ama arkadaşlarımız hipnozu yaşıyor,belki gözaltı uyarır...!!!biz var olan arkadaşlarımızla spk'ya da hukuki mücadele başlatacağız...!!!AHİM'e kadar yolu var,yolumuz uzun...!!!ama biz insan olmanın onurunu taşıyacağız,diğer arkadaşları bilmiyorum...!!!sadece nefes alıp vermeyi insanlık sananlara,söyleyecek söz yok:anlamayamazlar zaten...))
nefes alıp,vermeyi insan olmak için yeterli görmeyenlere çağrımızdır...!!!hak yemek ve hakkını yedirmek bizi insanlıktan uzaklaştırır:GELİN,HESAP SORALIMMM...!!!BİZİM KAVGAMIZ,SADECE AYRILMA HAKKI KULLANANLAR İÇİN DEĞİL;TÜM MEMSA MAĞDURLARI İÇİNDİR(PATRON YALAMALARI HARİÇ),DEMOGOJİLERE ALDANMAYIN:HERKESİN HESABI FARKLI DOSTLAR...!!!
Yorum