Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
faik diyomuşki 3-5 günde çıkarız göz altından benden burdan diyorumki nah çıkarsın ne yapmak lazım genel kurul u gümletmek lazım o zaman ne olur şirketin mali yapısı güçlenir 110 milyonu şrak diye kasaya koymak zorunda kalır hemde faiziyle yani 110 milyonu çalıştırmış oluruz .
el mi yaman,bey mi yaman göreceğiz...!!!110 milyonu koymaz ise hayatı cehenneme döner,bütün mal ve mülküne el konur/koyduracağız...!!!arkasından gelsin,"NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK DAVASI"...savaş yeni başlıyor fıyık...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
24/12/2013 18:10:11 ***MEMSA***MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
***MEMSA***MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
Telefon ve Faks No. : 212 - 4826763
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 212 - 4826763
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Ayrılma Hakkı Süreci - Sermaye Artırımı
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Daha önceden kamuoyuna duyurulduğu üzere, ayrılma hakki kullanan hak sahiplerinden 11'i ile alacaklarının karşılığında hisse senedi virmanı yoluyla ödeme yapılması hususunda protokol imzalanmış ve söz konusu protokoller uyarınca kendilerine yapılacak hisse senedi virman talimatları, 19/11/2013 tarihinde aracı kuruma gönderilmiştir. Ancak, ilgili talimatımızın gereği henüz yerine getirilmemiş olduğundan, bugün (24/12/2013) itibariyle Sermaye Piyasası Kurulu ve aracı kuruma eş anlı başvuruda bulunulmuş ve durum hakkında bilgi talep edilmiştir. Sağlıklı bir bilgi elde edilmesi halinde duyuru yapılacaktır.
Öte yandan, şirketimizin yapmayı planladığı sermaye artırımı işlemlerine ilişkin olarak, Kurul'un 29/11/2013 tarihinde haftalık bülten yoluyla kamuya duyurduğu ve aynı tarihte şirketimize tebliğ ettiği yazı gereği olarak ayrılma hakki bedellerinin ödemeleri tamamlanana kadar askıya alınan sermaye artırım sürecinin, Kurul'un şirketimize 17/05/2013 tarihinde tebliğ ettiği yazıda sermaye artırım izahnamesinin koşullu olarak onaylandığı bildirildiğinden, (yazı tarihi itibariyle yürürlükte olan mevzuat çerçevesinde koşulların hepsi yerine getirildiği göz önüne alınarak) yeniden yürürlüğe konulması ve sermaye artırımına nihai onayın verilmesi, ayrıca olumlu karar verilmesi durumunda BİST A.Ş'nin de bilgilendirilmesi talep edilmiştir.
BİST A.Ş' ye de eş anlı yapılan başvuru ile daha önceden şirketimiz hakkında verilen pazar değişikliğine ilişkin kararın (10/09/2013) durum netleşene kadar ertelenmesi talebinde bulunulmuştur.
Gerek Sermaye Piyasası Kurulu gerekse BİST ile yürütülen temaslar hakkında yatırımcılarımız bilgilendirilecek olup, bu açıklamamız şu aşamada sermaye artırımına onay verildiği ya da BİST A.Ş'nin pazar değişikliği kararını tashih edeceği anlamına gelmemektedir.
fıyık,bu güne kadar kıvıra kıvıra ne yapmış:SÜRE UZATIMI talep etmiş,vaayyy beee...))ne güzel yapmışsın fıyık,ne demek hemen verirler/itin olur ek süre...))haydi fıyık,al sana süre biraz daha kıvır...ooofff,yandannnn...))
fıyık GEÇTİ BORUN PAZARI SÜR EŞŞEĞİNİ NİĞDEYE SEN TABİ yurt dışına sür afrika ülkeleri olabilir bu saatten sonra ayrılma hakkı paralarını tamamını ödemediğin için bedellimi yaptırırlar ek süremi verirler
Borsagundem.com’un geçen hafta gündeme getirdiği ve yatırımcı dünyasına bomba gibi düşen alım satım işleminde SPK tarafından durdurma kararı verildiği ortaya çıktı.
Garanti Yatırım Ortaklığı hisse senetlerinde Doğuş Holding, Garanti Yatırım ve Doğuş Otomotiv’in sahip olduğu A grubu payların, Hedef Girişim Sermayesi’ne satışı için anlaşmaya varıldığı duyurulmuş ve 16/12/2013 tarihinde hisse devri için SPK’ya onay için başvuruda bulunulmuştu.
Sermaye Piyasası Kurulu, 24/12/2013 tarihli yazısında sürecin durdurulduğunu bildirdi.
Durdurma gerekçesi ile ilgili olarak Hedef Girişim’den KAP’a gönderilen açıklamada şöyle denildi: ‘’Girişim Sermayesi yatırım Ortaklıklarına ilişkin Esaslar Tebliği’nin 21. maddesinin 3. fıkrasının e bendinde girişim sermayesi yatırım ortaklıklarının girişim şirketi niteliğindeki halka açık şirketlerin borsada işlem görmeyen paylarına yatırım yapabileceğinin düzenlendiği,
Öte yandan Tebliğ’in 3. maddesinin 1. fıkrasının e bendinde girişim sermayesi yatırımı tanımlanmış olup, esas sözleşmesinin 5. maddesi uyarınca ana faaliyet konusu portföy oluşturmak, portföy çeşitlenmesi ile yatırım riskini azaltarak portföyünün değerini korumak ve artırmak olan Garanti Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin bu kapsamda olmadığının değerlendirildiği,
Bu çerçevede, Garanti Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin A Grubu imtiyazlı paylarının Şirketimize devri ile ilgili sürecin durdurulduğu tarafımıza bildirilmiştir.’’
birileri fıkı dürtsünde bizlerin 08/10/2013 tarihinde ogk katılıp ayrılma hakkımızı kullandığımızı ama kendisinin ödeme yapmayıp malları geri virmanladığını hatırlatsa iyi olur... bu iyi g.tu başı dağıttı herhal ... eski eski de kaldı gözüm... ha bir kanunun geriye yürüme şartlarını bilmiyorsan o çok bilmiş geveze avukatlarına sor !! seni ben haftaya görücem fıyt... biz yemiyoruz artık SPK nın da yemediği kesin... yapacakmışmış planlamışmış senin planını s....m !!!
Sağlıklı bir bilgi elde edilmesi halinde duyuru yapılacaktır. ha ha ha sevsinler senin sağlıklı bilgi alma şeklini... millete geçir malları aa benim de haberim yok niye bu kadar düşüyor de üstüne iki sene sonra ben sattım da bildirmeyi unuttum de üstüne gel millete sağlıklı iletişimden bilgi alışverişinden bahset.. senin ben karakterine saldırayım....
he fıyt hee biz senin bilgi aldıktan sonra yapacağın açıklamayı bekliyoruz canım hiiç birşey yapmayacaz o zamana kadar emin ol böyle oturuyoruz sen yazıyorsun biz yazıyoruz hepsi bu bak hiçç birşey yapmıyoruz korkma tamam mı!!!
Yorum