MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • siname
    Bağımlı
    • 18 Eylül 2013
    • 1034

hay maşallah 67 konuk 3 üye

Yorum

• neco65
      Katılımcı
      • 01 Nisan 2013
      • 94

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Arkadaşlar,bazı yeni yetme patron yalakaları "ayrılma hakkı kullanıp,anlaşamayanlardan"yalan dolan ile dilekçe toplama peşinde oldukları duyumu aldım...!!!kesinlikle böyle bir dilekçeye imza atmayın,sonra patronun ve yalakalarının yeni bir oyunu ile karşılaşabilirsiniz...!!!uyarmak bizim görevimiz,karar sizin...!!!ihanet böyle bir lanet şeydir,yeni efendilerine yaranmak için bakın neler yapıyorlar...))

Bana söylenen de o yönde.Hani faik ve spk yı tanımasak tamam da ,neymiş efendim ıslak imzalı dilekçeyle SPK ya başvurup spk güvencesinde paramızı alabilecekmişiz.Ya bu ikilden hangisi verdiği sözü tuttuki birde utanmadan bize güvenin diyorlar.Ulan siz değilmisiniz bizleri bu hale getirende nolduda şimdi utanmadan bize güvenin diyorsunuz.Tam 7 gün olmasına rağmen daha spk ya gönderdiğim dilekçelere maillere cevap veremediniz utanmazlar.Şimdi hala bize güvenin diyorsunuz.Noldu kuyruk sıkıştı ,kıvranmaya başladınız değilmi,az kaldı sıkışan kuyruğun kopmasına da sabredin.Eger gözaltınada almazsanız şe... siniz.Varmı ölümden öte yolda :(

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        hay maşallah 67 konuk 3 üye
        kaçırmışsın seyircileri...))
        AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
        GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

spk,halkbankası hakkındaki yolsuzluk hakkında haber yapan gazeteleri susturmak için harekete geçerken,nedense memsa patronunun yalan KAP haberlerine hiç müdahale etme gereği duymuyor...!!!traji-komik bir durum yaa...))

Yorum

• neco65
            Katılımcı
            • 01 Nisan 2013
            • 94

spk,halkbankası hakkındaki yolsuzluk hakkında haber yapan gazeteleri susturmak için harekete geçerken,nedense memsa patronunun yalan KAP haberlerine hiç müdahale etme gereği duymuyor...!!!traji-komik bir durum yaa...))
            Emin Çölaşan iyi yüklenmeye başladı ama,gönderdiğim maile hala cevap yazma zahmeti göstermedi.

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

bir operasyon da spk'ya lazım...!!!bakın ne pislikler çıkacak,biz sadece memsa boyutunu biliyoruz ve yaşıyoruz...!!!

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

bu ara yine siyasi parti ve gazetelere bir yüklenmek lazım,aslında dostlar...!!!

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

herkes/her kurum büyük patronu koruma derdine düşmüş...!!!küçük yatırımcı spk'nın umrunda bile değil sanırım...!!!bu karmaşa içinde memsa'yı gözaltına almayı bile unutabilirler...))

Yorum

• neco65
                    Katılımcı
                    • 01 Nisan 2013
                    • 94

herkes/her kurum büyük patronu koruma derdine düşmüş...!!!küçük yatırımcı spk'nın umrunda bile değil sanırım...!!!bu karmaşa içinde memsa'yı gözaltına almayı bile unutabilirler...))

Sonrada açıklama şöyle gelir SPK dan.
                    Ülkede yaşanan yoğun kaos ortamında şehven gözaltına alınma atlanmıştır.Yatırımcılardan özür dileriz.

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

hele şu ulaştırma bakanlığına uzanırsa soruşturma dalgası,seyredin yolsuzluk boyutunu...!!!dekabaj-hafriyat yan mesleğim,asıl yolsuzlukların orada olduğunu düşünüyorum...!!!bu minik fıyık bile halkbankası kredisi ile bu kadar hortumladığına göre,büyük patronunkini tezahür bile edemiyorum...!!!

Yorum

• gokalp80
                        Tecrübeli
                        • 11 Eylül 2013
                        • 522

huseyin.ozay@yahoo.com.tr

Yorum

• gokalp80
                          Tecrübeli
                          • 11 Eylül 2013
                          • 522

duyarlı bir gazeteci TARAF TA BİRER METİN GÖNDERELİM SIKINTIYI ANLR ZATEN DAHA ÖNCE DE YAPMIŞTI

Yorum

• gokalp80
                            Tecrübeli
                            • 11 Eylül 2013
                            • 522

arkadaşlarla görüşen SPK görevlilerinin yayınladıkları yeni ve eski tebliğ den haberleri yok herhalde DAHA ISLAK İMZA TUHAF VE HAYRET

Yorum

• Erendiz
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 126

Bana saydirmis bugun yine bazilari. Ben 333333 lotumu geldiginde 24 ortalama ile sattim. Bugunde hamza hocamla spk ya gorusmeye gittim alacagimi nasil tahsil edebilirimi ogrenmek icin. Spk yetkilileride sagolsunlar yardimci oldular. Ogrenmek isteyen arayabilir. Kimseyle polemige girmeyecegim ve seviyesiz yakistirmalara cevap vermeyecegim terbiyem geregi. Iyi aksamlar...

Yorum

• gokalp80
                                Tecrübeli
                                • 11 Eylül 2013
                                • 522

benim anlamakta zorlandığım anlayamadığım ayrılma hakkını kullanan yatırımcılara para peşin olarak ödenir fıyık bunu yaptımı yok zamana uydumu yok bu işi başından beri taze gelin gibi süzülerek uzattı kasten bence 89 arkadaşın parasını NAKİT ödeseydi bedelli iştirak ogk geçerdi bunu yaptımı yok bir kısmını ödedi bir kısmını gönderdi bir kısmını hisse ile anlaşmaya gitti olaydaki ciddiyetsizlik süreci lastik gibi sündürdü sündürüyor bu adam bunun olmayacağını bilmiyor mu bu kadar mı ???????

Yorum

Working...
                                X

Debug Information