hay maşallah 67 konuk 3 üye
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar,bazı yeni yetme patron yalakaları "ayrılma hakkı kullanıp,anlaşamayanlardan"yalan dolan ile dilekçe toplama peşinde oldukları duyumu aldım...!!!kesinlikle böyle bir dilekçeye imza atmayın,sonra patronun ve yalakalarının yeni bir oyunu ile karşılaşabilirsiniz...!!!uyarmak bizim görevimiz,karar sizin...!!!ihanet böyle bir lanet şeydir,yeni efendilerine yaranmak için bakın neler yapıyorlar...
))
Bana söylenen de o yönde.Hani faik ve spk yı tanımasak tamam da ,neymiş efendim ıslak imzalı dilekçeyle SPK ya başvurup spk güvencesinde paramızı alabilecekmişiz.Ya bu ikilden hangisi verdiği sözü tuttuki birde utanmadan bize güvenin diyorlar.Ulan siz değilmisiniz bizleri bu hale getirende nolduda şimdi utanmadan bize güvenin diyorsunuz.Tam 7 gün olmasına rağmen daha spk ya gönderdiğim dilekçelere maillere cevap veremediniz utanmazlar.Şimdi hala bize güvenin diyorsunuz.Noldu kuyruk sıkıştı ,kıvranmaya başladınız değilmi,az kaldı sıkışan kuyruğun kopmasına da sabredin.Eger gözaltınada almazsanız şe... siniz.Varmı ölümden öte yolda :(
Yorum
-
kaçırmışsın seyircileri...siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhay maşallah 67 konuk 3 üye
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
spk,halkbankası hakkındaki yolsuzluk hakkında haber yapan gazeteleri susturmak için harekete geçerken,nedense memsa patronunun yalan KAP haberlerine hiç müdahale etme gereği duymuyor...!!!traji-komik bir durum yaa...
))
Yorum
-
Emin Çölaşan iyi yüklenmeye başladı ama,gönderdiğim maile hala cevap yazma zahmeti göstermedi.karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterspk,halkbankası hakkındaki yolsuzluk hakkında haber yapan gazeteleri susturmak için harekete geçerken,nedense memsa patronunun yalan KAP haberlerine hiç müdahale etme gereği duymuyor...!!!traji-komik bir durum yaa...
))
Yorum
-
herkes/her kurum büyük patronu koruma derdine düşmüş...!!!küçük yatırımcı spk'nın umrunda bile değil sanırım...!!!bu karmaşa içinde memsa'yı gözaltına almayı bile unutabilirler...
))
Yorum
-
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkes/her kurum büyük patronu koruma derdine düşmüş...!!!küçük yatırımcı spk'nın umrunda bile değil sanırım...!!!bu karmaşa içinde memsa'yı gözaltına almayı bile unutabilirler...
))
Sonrada açıklama şöyle gelir SPK dan.
Ülkede yaşanan yoğun kaos ortamında şehven gözaltına alınma atlanmıştır.Yatırımcılardan özür dileriz.
Yorum
-
hele şu ulaştırma bakanlığına uzanırsa soruşturma dalgası,seyredin yolsuzluk boyutunu...!!!dekabaj-hafriyat yan mesleğim,asıl yolsuzlukların orada olduğunu düşünüyorum...!!!bu minik fıyık bile halkbankası kredisi ile bu kadar hortumladığına göre,büyük patronunkini tezahür bile edemiyorum...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
-
Bana saydirmis bugun yine bazilari. Ben 333333 lotumu geldiginde 24 ortalama ile sattim. Bugunde hamza hocamla spk ya gorusmeye gittim alacagimi nasil tahsil edebilirimi ogrenmek icin. Spk yetkilileride sagolsunlar yardimci oldular. Ogrenmek isteyen arayabilir. Kimseyle polemige girmeyecegim ve seviyesiz yakistirmalara cevap vermeyecegim terbiyem geregi. Iyi aksamlar...
Yorum
-
benim anlamakta zorlandığım anlayamadığım ayrılma hakkını kullanan yatırımcılara para peşin olarak ödenir fıyık bunu yaptımı yok zamana uydumu yok bu işi başından beri taze gelin gibi süzülerek uzattı kasten bence 89 arkadaşın parasını NAKİT ödeseydi bedelli iştirak ogk geçerdi bunu yaptımı yok bir kısmını ödedi bir kısmını gönderdi bir kısmını hisse ile anlaşmaya gitti olaydaki ciddiyetsizlik süreci lastik gibi sündürdü sündürüyor bu adam bunun olmayacağını bilmiyor mu bu kadar mı ???????
Yorum
Yorum