MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Hala SPk ya başvurmuşta, onlardan cevap bekliyormuşta...

Sen git onu külahına anlat birilerinin Onlar hemencik inanır....

Yorum

• gokalp80
      Tecrübeli
      • 11 Eylül 2013
      • 522

Fakat kurumlar çooook uyanik eskisi gibi bu rolleri yemiyorlar buna özel tebliğ yayinliyorlar aslinda spk bu vatandaşa yayinlaidiği kurul kararlari ve tebliğlerin açik kisimlarini test ve tesbit işi versin gerçi fayik bu işi gönüllü yapiyor

Yorum

• gokalp80
        Tecrübeli
        • 11 Eylül 2013
        • 522

FIYIK BU ARADA UNUTTUĞUMUZU SANMA SEÇİM ÜSTÜ VE YOLSUZLUK OPERSYONU SONUNDA GÖZLER HALK BANKASI VE KREDİLERİNDE batık kredi miktarı 500 trilyon civarıydı TARAF GAZ HABERİNE GÖRE SEÇİM ATMOSFERİNDE BAŞINA ÇORAP GEÇİRTİRME BU DÖNEMDE BABA OĞULU TANIMIYOR TEL AÇMIYOR

Yorum

• gokalp80
          Tecrübeli
          • 11 Eylül 2013
          • 522

halk bankası kredi işini KAŞIMAk lazım belli gazetelerin ekonomi servislerine borç durumunu yazsak iyi olur

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Şİmdi faiğ senin, 7. AYDAKİ haberinemi, aşağıdaki haberinemi, bugünkü haberine mi inanak

SEN ne yaptığını biliyormusun...

KUŞlar faiğ e çıtlatın bakim, duyumlara göre faiğ abiniz telefonlarıda açmıyormuş...

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 10.09.2013 09:36:24

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
            Telefon ve Faks No. : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
            Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
            Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
            Özet Bilgi : Borsa İstanbul A.Ş'den Şirketimize Gönderilen Yazı hk.

AÇIKLAMA:
            Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Borsa İstanbul A.Ş 'den şirketimize gönderilen yazı ile,

* Şirketin 31/12/2013 tarihine kadar sermaye artırımı işlemlerinin tamamlanmaması,
            * Şirketin 31/12/2013 dönemi finansal tablolarının yayınlandığı tarih itibariyle finansman yapısının iyileşmediğinin tespit edilmesi,
            * Şirketin ortaklık yapısının güncel ve doğru olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 30/09/2013 tarihine kadar ilan edilmemesi,

durumlarının herhangi birinin gerçekleşmesi durumunda, şirket hisse senetlerimizin işlem gördüğü 2. ulusal pazar kotundan çıkartılabileceği bildirilmiştir. Bununla birlikte, şirketimizin, aylık bildirim formatında bir takım değişikliklere gidilmiştir.

Bilindiği üzere, şirketimiz sermaye artırım işlemlerini geçtiğimiz Şubat ayından bu yana sürdürmektedir. Bu kapsamda son olarak 03/09/2013 tarihinde SPK tarafından kamuya ilan edilen nihai kararlar üzerine, 08/10/2013 tarihinde sermaye artırım işlemlerinin oylanacağı olağanüstü genel kurul toplantısı düzenlenmesine karar verilmiştir.

Sermaye artırım işlemlerinin devamı açısından, söz konusu toplantı kararının alınması ve izahnamenin kurulca onaylanması dışında başkaca hiç bir prosedür kalmamıştır. Şirketimiz, söz konusu toplantıyı izleyen 10 is günü içerisinde sermaye artırım işlemlerine başlayabilmeyi planlamaktadır. normal takvim içerisinde işlemler, borsa yönetim kurulunca öngörülen 31/12/2013 tarihinden önce tamamlanabilecektir.

Sayın yatırımcılarımız ve menfaat sahiplerinin, ilgili açıklamayı bu mahalde değerlendirmeleri gerekliliğini önemle duyurur, şirketimiz hisse senetlerinin işlem gördüğü pazara ilişkin su aşamada herhangi bir değişikliğin kesinlikle söz konusu olmadığını ve 2. Ulusal pazarda işlem görmeye devam edeceğini kamuoyuna ilan ederiz.

Yorum

• gokalp80
              Tecrübeli
              • 11 Eylül 2013
              • 522

adam tel faturası ödeyemiyormuş paralı yatırımcı finansör arıyor fat ödesin diye

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

KAP haberleri çok sayıda mevcut..

Faiğ sana verilen öğütleri SPK başka bir şirkete verdiğini sanmıyorum...

7. yaşındaki çocuğun gülle ( bilye ) oynarken yutulup sonrada abisine şikayet etmesi gibi davranma... Beni kandırıp elimden güllelerimi aldılar diyo gibisin

Kimseyi kandıramazsın, o eski KY yok karşında...

Yorum

• siname
                  Bağımlı
                  • 18 Eylül 2013
                  • 1034

bu aQ su paçalarından akasice gene habermi göndermiş gene her yere sıvamıştır eminim

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• siname
                      Bağımlı
                      • 18 Eylül 2013
                      • 1034

az önce okudum bu adam şirketi idare edemeyecek kadar özürlü la olum spk sana ne dedi sen hala ne yapiyosun denyo

Yorum

• siname
                        Bağımlı
                        • 18 Eylül 2013
                        • 1034

adam forumlardakilere kızdığı için böyle yapıyormuş. öyle diyorlar bazı arkadaşlar (itirdik,geçirdik vsaire ) çok kızmış haftaya görürsün inşallah kim kimi süründürüyor birde başka bir spek varmış merak etim o spek fait olmasın burda bir spek var oda fait

Yorum

• neco65
                          Katılımcı
                          • 01 Nisan 2013
                          • 94

gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          halk bankası kredi işini KAŞIMAk lazım belli gazetelerin ekonomi servislerine borç durumunu yazsak iyi olur
                          ben bu konuda Emin Çölaşan abimize yazdım ama ,hala bir cevap gelmedi.lakin bu konuya el atacağından eminim.Zamanında Ugur dündarada yazmıştım ama olumsuz cevap vermişti maalesef.

Yorum

• neco65
                            Katılımcı
                            • 01 Nisan 2013
                            • 94

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Hala SPk ya başvurmuşta, onlardan cevap bekliyormuşta...

Sen git onu külahına anlat birilerinin Onlar hemencik inanır....

Hayırdır dr exitus nerelerdeydin ya,sen olmayınca buralar bayağı sessiz kalmıştı.Neredeyse seninde Faik ile anlaştığını düşünmeye başlamıştım ne yalan söyleyeyim

Yorum

• Intelligent
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 110

Supersiniz valla... Faik'i KAP açıklaması için bin pişman ettirmişsiniz

Borsagündem'de halk bankası ile ilgili aşağıdaki gibi bir haber çıktı.

CHP, Türkiye Halk Bankası’nın 2012 yılı faaliyetlerine ilişkin denetim çalışmalarının öne alınması için TBMM KİT Komisyonuna başvuruda bulundu

CHP’nin Meclis KİT Komisyonu üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ile Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu imzasıyla Komisyon Başkanlığına yapılan başvuruda, denetimi KİT Komisyonu tarafından yapılmakta olan Türkiye Halk Bankası’nın Genel Müdürü’nün 17 Aralık 2013 tarihinden bu yana süren “yolsuzluk operasyonu” kapsamında tutuklandığını gerek yazılı, gerekse görsel basında Banka ile ilgili birçok iddia yer aldığı kaydedildi. Bu durumun hem bankayı hem de yatırımcıları olumsuz etkilediği, Bankanın hisselerinin değer kaybettiği, yerli-yersiz hakkındaki iddiaların sürmesinin Bankayı hak etmediği bir finansal açmaza sürüklediği belirtildi. Başvuruda şu değerlendirmelere yer verildi:

“Sayıştay Raporunun da gönderildiği dikkate alınarak, Türkiye Halk Bankası’nın 2012 yılı faaliyetlerine ilişkin denetim çalışmalarının öne alınarak bir an önce tamamlanması; mali, hukuki, teknik her hususun değerlendirileceği bu çalışmanın süratle bitirilmesi, bir kamu bankası niteliğini haiz Türkiye Halk Bankası’nın daha fazla yıpranmasını önlemek üzere alınacak tedbirlerin gözden geçirilmesi zaruret arz etmektedir. Türkiye Halk Bankası’nın içinde bulunduğu durumun biran önce aydınlığa kavuşturulması ve eğer bir usulsüzlük var ise sorumlularının ortaya çıkarılması açısından TBMM KİT Komisyonunun denetim görevini yerine getirmesi konusunda gereğinin yapılmasını arz ederiz.”

Read more: http://www.finansgundem.com/haber/ch...#ixzz2oQpbhN99

Yorum

• neco65
                                Katılımcı
                                • 01 Nisan 2013
                                • 94

[QUOTE=Intelligent;545610]Supersiniz valla... Faik'i KAP açıklaması için bin pişman ettirmişsiniz

Borsagündem'de halk bankası ile ilgili aşağıdaki gibi bir haber çıktı.

CHP, Türkiye Halk Bankası’nın 2012 yılı faaliyetlerine ilişkin denetim çalışmalarının öne alınması için TBMM KİT Komisyonuna başvuruda bulundu

CHP’nin Meclis KİT Komisyonu üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar

Read more: [url]http://www.finansgundem.com/haber/chp_den-halkbank-

Kocaeli CHP milletvekili Haydar Akara da mail attım.Mensa ile Halkbankası arasındaki bağlantılı ilişkileri incelermisiniz diye.Gerekirse bizzat yanına da gideceğim.Nede olsa bende Kocaelindeyim.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information