hakim hocam s.a dostum yoğunluk olduğu için size yüklenmeler olduğundan sizi aramıyorum her aradığımda maaşallah aracı kurum gibi tırafik var o yüzden sizi rahatsız etmek istemiyorum kardeşim aslında bu hissede konuşulacak durumda kalmadı patronmusun,spekmisin,manüfestomusun ulan milleti dökmenin yolu bellidir bu fiyatlarda sana gıramı yok anlayasın hele mikrop başını kaldır 20,30 binler bendeki miktar bu kadar ne yapayım miras yok alın teri tepene nasıl yığılıyor ha işte ninoşum sonra manukyanlarınla beraber paslaşarak gidin uzaya zakar vadisine ya iblister bu kadar biz degerli yatırımcılarını üzme ilerde dükkanın boş kalır inan kerizler güruhu çok uyandı nasıl olsa arz mikroplar yığılmış piyasada çokça var sen gel müşterilerini kaybetme müşteri müşteriyi getirir hocam allah'a emanet olunuz
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bimer e yazacağım bakalım
sayın başbakanımıza iletilmek üzere kendi istegi üzere verilen kredinin akıbetini sorması
gerektiğini hatırlatır bir mail atacağım malum herkez bir açık gözlüyor
bizi madur edenlerin başbakanımızda yıpratmasını istemem
kredinin,kurtulsun diye destek verdigi memsanın mağdur olan yatırımcıların akıbetını hatırlatır bır yazı yazacağım yada salim Uslu'nun yanına çıkacağım
bu hafta irtibat kurabilirsem
Yorum
-
O daha çok bekler. KY'yı uyutabileceğini sanıyordu ama yemezler. Öyle davalar açağız ki, şaşıracaklar.
Sürecin başından ber akıllarınca 3 ayı geçirmek için program yapmışlar. Dikkat ederseniz, herşeyde gecikmeler yaşandı. Onlar acele edeceğine biz ediyorduk. Şimdi anlaşıldı asıl niyetleri....
siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbekliyor dostum bekliyor sinsi sinsi bekliyor sürenin dolmasını bekliyor
Yorum
-
bizden çok kolay kurtulabilirdi ama o ne yaptı benim dediğim olur çünki babam benim her istediğimi yaptı para bende p...... bende ben kralım ben ağayım cinsinden hareketlerle anlaşmaya gidenleri kendine acındırarak bir şeyler kazandığını zaneti gayserili aklı diyecem ama velakin diyemiyorum onlar duracağı yeri bilir. ben sana hiselerimi gönder dedim sen ne yaptın gönderdin zaten vicdanım sızlıyodu şimdi benim elime koz verdin şimdi sen kendi haline yan po.. şimdi yarın bir açıklama gönderir hise senetlerini virman yapın alın paraları on gün sonra der ama nah alırsın o hiseleri benden ve satmıyorum.sıkıyosa alırsınIntelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO daha çok bekler. KY'yı uyutabileceğini sanıyordu ama yemezler. Öyle davalar açağız ki, şaşıracaklar.
Sürecin başından ber akıllarınca 3 ayı geçirmek için program yapmışlar. Dikkat ederseniz, herşeyde gecikmeler yaşandı. Onlar acele edeceğine biz ediyorduk. Şimdi anlaşıldı asıl niyetleri....
Yorum
-
Günaydın arkadaşlar...
))
BİST'in belirlediği son tarih olan 31/12/2013 dikkate alındığında,artık sermaye azltım ve arttırımı olanaksız hale geldi...!!!
ne normali yetişir,ne de tahsisli...!!!ama gözaltında yapılma olasılığı gözardı edilmesin...!!!
gözaltı pazarı kesinleşti gibi...!!!
ama bu mensa,her türlü kata-külla olabilir...!!!
ama ülkedeki konjüktüre bakılırsa,kurumlar bu sıralarda daha dikkatli olacaktır...!!!
bu da fıyığın işini zorlaştıracaktır...!!!
halkbankası-fıyık ilişkisi konusunda muhalefet partileri ve gazeteler zorlanabilir...!!!
hatta iktidara da"sizin aracılığınız ile verilen kredinin akıbetini neden araştırmıyorsunuz?"içeriği ile sıkıştırılabilir...!!!
son bir mail ve dilekçe yağmuru etkili olabilir,fıyık sıkıştırılabilir...!!!
herkese iyi günler...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
istanbul ve çevresindeki bazı arkadaşlarla perşembe günü mesai saati bitiminde,kadıköyde bir parti yapılacaktır...
))partiden haberi olan ilgili arkadaşlar telefon irtibatı kursunlar...
))
Yorum
-
Sayin katot gozaltinda sermaye artirimi yapamazkarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın arkadaşlar...
))
BİST'in belirlediği son tarih olan 31/12/2013 dikkate alındığında,artık sermaye azltım ve arttırımı olanaksız hale geldi...!!!
ne normali yetişir,ne de tahsisli...!!!ama gözaltında yapılma olasılığı gözardı edilmesin...!!!
gözaltı pazarı kesinleşti gibi...!!!
ama bu mensa,her türlü kata-külla olabilir...!!!
ama ülkedeki konjüktüre bakılırsa,kurumlar bu sıralarda daha dikkatli olacaktır...!!!
bu da fıyığın işini zorlaştıracaktır...!!!
halkbankası-fıyık ilişkisi konusunda muhalefet partileri ve gazeteler zorlanabilir...!!!
hatta iktidara da"sizin aracılığınız ile verilen kredinin akıbetini neden araştırmıyorsunuz?"içeriği ile sıkıştırılabilir...!!!
son bir mail ve dilekçe yağmuru etkili olabilir,fıyık sıkıştırılabilir...!!!
herkese iyi günler...
))
Yorum
-
sevgili dost,ilgili dayanak maddesini buraya yapıştırırsan sevinirim...anarat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayin katot gozaltinda sermaye artirimi yapamaz
))
Yorum
-
Valla yillardir borsadayim gozaltinda sermaye artirimi yapan şirketduymadim biraz arastirdim boyle bir kavram ggöremedim
Gozalti demek yatirimciyi korumaktır sen kalkacan bide bunlara arttirim izni verecen yerler öylesSPKyi
KArot ben bulamadim sen bari yapilabilr maddesini koysanda bizde ogrensek saygilar
Yorum
-
üstatlar,anarat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterValla yillardir borsadayim gozaltinda sermaye artirimi yapan şirketduymadim biraz arastirdim boyle bir kavram ggöremedim
Gozalti demek yatirimciyi korumaktır sen kalkacan bide bunlara arttirim izni verecen yerler öylesSPKyi
KArot ben bulamadim sen bari yapilabilr maddesini koysanda bizde ogrensek saygilar
hangi türkiyede yaşıyorsunuz.
spk bu kadar tarih verdi hangisi sonuc verdide yapabilir maddesi arıyorsunuz değil göz altında iflasını bile istese şartlara göre herseyi yapabilir bu adamlar. daha acık söyleme gerek varmı?
Yorum
-
diğer forumakiler iyice cozutu siz çobansınız biz salyayız bokuz gibi saçma sapan yorumlar yapıyorlar .Allahım ne günlere kaldık diyecemki dalga geçiyorlar ama o kadarda geçilmezki. iflas miflas gibi yorumlar kardeşler öyle bir şey olamaz daha kasaya 110 milyon koyacak faik o kadar kolay deyil gözüm burası muz cumhuriyetimi size tavsiyem ekranlarınızı kapatın ve böyle saçma sapan yorumlar yapmayın unutmayınki insanları etkileyebilirsiniz dedim ya ben burdan zengin olacam
Yorum
-
Yanılmıyorsaam gözaltındada sermaye artırımı yapabiliyor.Bekleyelim diyoruz ama gidişata bakarsak adamlar iyice yıldırma politikası izliyor gibi 0.22 yide gösterdiler zaten, eee gözaltına düşsede en fazla düşeceği nokta sanırım 13-14 olur .Mango gıda bile 0.70 lerden gözaltına gelip 0.13 lerde işlem görüyor gerçi adamlar en azından şereflilik gösterip düze çıkmaya çalışıyorda ,bizimkiler hala nasıl biraz daha yontarız diye bakıyor.anarat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayin katot gozaltinda sermaye artirimi yapamaz
Bu arada bizim dr exitus nerelere kayboldu, görünmez oldu.Yoksa oda mı anlaşanların arasına katıldı bilen varmı acaba
Yorum
-
akıl sağlığım gayet iyi elbete zengin olma hayalim var senin içinse kıçı kurtarma derdi yahu bu adam buraya kadar nasıl basar diye soran yok adamın elinde 21 milyon hise var bizim bildiğimiz kurulda kız yalnışlıkla 8 milyonu birden çıkardı ve yalnış yaptığı için yüzü kızardı adamın arkasında BAŞBAKAN var ne yapacaktım kafama silahmı dayayacaktım öteki köydeki arkadaş orda yasaklıyım biliyorsunuz
Yorum
Yorum