MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gokalp80
    Tecrübeli
    • 11 Eylül 2013
    • 522

spk ve fayık ın yaptıklarını halk bankası kredi durumunu anlatan mailler atalım

Yorum

• siname
      Bağımlı
      • 18 Eylül 2013
      • 1034

yetiştirin bizimkiler uyandılar deyin

Yorum

• gokalp80
        Tecrübeli
        • 11 Eylül 2013
        • 522

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
        GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
        karot hocam biz memsa da olanaksızı istiyoruz herhalde

Yorum

• Intelligent
          Katılımcı
          • 12 Eylül 2013
          • 110

Onur ve şeref yoksunu basiretsizler, başkalarının sırtından inmeyen parazitler... Adamlara dikkat edin kiminle işleri varsa hepsine dileniyorlar. Bir yandan SPK'ya, bir yandan KY'ye, bir yandan Halk Bankasına, bir yandan alacaklılarına... Sonra kalkıp biz iş adamıyız ayaklarına yatıyorlar...

Dilenme ; basiretisiz, yeteneksiz, elinden hiçbirşey birşey gelmeyen, onur / şeref ve haysiyet yoksunu, utanmaz, vb... özelliklere sahip insanlara özgüdür. Bunda genlerin önemli bir etkisi olduğunu ve kalıtsal olduğunu düşünüyorum.

Ulutaşların mal varlığını bir düşünün. Tümünü dilenmeler ve oynadıkları oyunlarla elde etmişler.

Sokakta, aç karnını doyurmak için çeşitli oyunlar oynayarak insanları kandıran dilencilerden tek farkları bunlara kimse dokunmuyor.... Çünkü işleri bu ve iyi oyun oynuyorlar...

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

o sonradan alacaklar var ya haklarını onlarda avuçlarını yalıyor arkadaşlar

Yorum

• heckser-ohlin
              Aktif
              • 12 Eylül 2013
              • 332

keşke 3 aylık süreyi belirtmeseydiniz de fıyt kendi kendine sevinsenseydi biraz daha... ah fıyt ya da fırt mı desem bilemedim... bir akıllı sensin değil mi totoş seni )) )))

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Hisse+hisse ye anlaşanlara söz veren faiğ hala hisseleri yollayamamış.... yollandı diyen varsa bizi bilgilandirsin... Garibim BMK' lerede söz geçirememiş...

bunun hangi verdiği söz reelleşti....

Yorum

• siname
                  Bağımlı
                  • 18 Eylül 2013
                  • 1034

ocak ayının ilk haftalarında önemli şeyler olabilirmiş miş miş ne olacak 3 ay bitecek yaklaşık 1yada 2 milyona 110 milyona iştirakleri itirecek ve kimse bir hak talep edemeyecek bu iş bu kadar deyip yoluna devam edecek ben faikle anlaşmam mustafa yeşilide faceden siliyorum benim insanlarım niye bu kadar saf anlamıyorum

Yorum

• andiç75
                    Katılımcı
                    • 11 Eylül 2013
                    • 91

Ola gardaşlar 3 aydır durum aynı. Heç değişen bir dava yok. Spk beklemede. 31.12 2013 tarih son gündür. Artık iş cok geçti paşa. Bundan sonra bir numara olmaz. Heral herşey iptal olacak. İşitrakler geri iade bedelli yatar. Bu elemanlar gözaltını göze almış hacı. Eğer gözaltına indirirlerse ayrılan elemanlarda dahil heç bir şey alamayacak gardaş. Hisselerizle başbaşa galacaz. Durum vahim. Ammavelakin Faik düşünsün hacı. Beni ırgalamaz. Son haftada bakalım ne olacak. Vesselam.

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

Günaydın arkadaşlar...))
                      bu gün şu konuyu değerlendirelim...!!!
                      ayrılma hakkı kullanıp anlaşmayanlar,ayrılma hakkı kullanmayanlar,hukuki süreçte yer alacak olanlar özellerimize telefon yazınız...!!!
                      bu konulara hakim,avukat tanıdığı olanlar da destek versin lütfen...!!!
                      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• siname
                        Bağımlı
                        • 18 Eylül 2013
                        • 1034

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        bugün hiselerim gönderilmiş ilk defa memsa + ya geçmiş üstüne birde 9672 lira kâr gösteriyor yanlışlık olsa bile şimdi benim için mahkeme süreci başlıyor hepinize saygılar artık icraat zamanı
                        düzelmiş hesabım nede sevinmiştim şimdi - 22983 lira eksiye geçmişiz bir gün yalnışlık olsada güzeldi + da olmak

Yorum

• siname
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 1034

andiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Ola gardaşlar 3 aydır durum aynı. Heç değişen bir dava yok. Spk beklemede. 31.12 2013 tarih son gündür. Artık iş cok geçti paşa. Bundan sonra bir numara olmaz. Heral herşey iptal olacak. İşitrakler geri iade bedelli yatar. Bu elemanlar gözaltını göze almış hacı. Eğer gözaltına indirirlerse ayrılan elemanlarda dahil heç bir şey alamayacak gardaş. Hisselerizle başbaşa galacaz. Durum vahim. Ammavelakin Faik düşünsün hacı. Beni ırgalamaz. Son haftada bakalım ne olacak. Vesselam.
                          sen anlaşmadınmı andıç

Yorum

• siname
                            Bağımlı
                            • 18 Eylül 2013
                            • 1034

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            http://notoku.com/genel-kurul-kararl...-iptal-davasi/ herkez okusun ve bu adamın ne yapmak istediğini anlasın inşallah avucunu yalayacan
                            okuyun

Yorum

• neco65
                              Katılımcı
                              • 01 Nisan 2013
                              • 94

Pazartesi den itibaren ne yapmamız gerekiyorsa yapalım artık.Hem SPK hem de faik uğraşsın bundan sonra.Boşa geçirecek zaman kalmadı herkes suspus baksanıza kuru gürültüye hiç gerek yok somut adımlar atalım.

Yorum

• siname
                                Bağımlı
                                • 18 Eylül 2013
                                • 1034

sadece benim fikrim alacaklıyız ya biz alacaklı olarak dava açıp şu voltun türbünlerini haczsedirsek nasıl olur acaba tutacağımız avukat çok pahalı olsa

Yorum

Working...
                                X

Debug Information