spk ve fayık ın yaptıklarını halk bankası kredi durumunu anlatan mailler atalım
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Onur ve şeref yoksunu basiretsizler, başkalarının sırtından inmeyen parazitler... Adamlara dikkat edin kiminle işleri varsa hepsine dileniyorlar. Bir yandan SPK'ya, bir yandan KY'ye, bir yandan Halk Bankasına, bir yandan alacaklılarına... Sonra kalkıp biz iş adamıyız ayaklarına yatıyorlar...
Dilenme ; basiretisiz, yeteneksiz, elinden hiçbirşey birşey gelmeyen, onur / şeref ve haysiyet yoksunu, utanmaz, vb... özelliklere sahip insanlara özgüdür. Bunda genlerin önemli bir etkisi olduğunu ve kalıtsal olduğunu düşünüyorum.
Ulutaşların mal varlığını bir düşünün. Tümünü dilenmeler ve oynadıkları oyunlarla elde etmişler.
Sokakta, aç karnını doyurmak için çeşitli oyunlar oynayarak insanları kandıran dilencilerden tek farkları bunlara kimse dokunmuyor.... Çünkü işleri bu ve iyi oyun oynuyorlar...
Yorum
-
keşke 3 aylık süreyi belirtmeseydiniz de fıyt kendi kendine sevinsenseydi biraz daha... ah fıyt ya da fırt mı desem bilemedim... bir akıllı sensin değil mi totoş seni
))
)))
Yorum
-
ocak ayının ilk haftalarında önemli şeyler olabilirmiş miş miş ne olacak 3 ay bitecek yaklaşık 1yada 2 milyona 110 milyona iştirakleri itirecek ve kimse bir hak talep edemeyecek bu iş bu kadar deyip yoluna devam edecek ben faikle anlaşmam mustafa yeşilide faceden siliyorum benim insanlarım niye bu kadar saf anlamıyorum
Yorum
-
Ola gardaşlar 3 aydır durum aynı. Heç değişen bir dava yok. Spk beklemede. 31.12 2013 tarih son gündür. Artık iş cok geçti paşa. Bundan sonra bir numara olmaz. Heral herşey iptal olacak. İşitrakler geri iade bedelli yatar. Bu elemanlar gözaltını göze almış hacı. Eğer gözaltına indirirlerse ayrılan elemanlarda dahil heç bir şey alamayacak gardaş. Hisselerizle başbaşa galacaz. Durum vahim. Ammavelakin Faik düşünsün hacı. Beni ırgalamaz. Son haftada bakalım ne olacak. Vesselam.
Yorum
-
Günaydın arkadaşlar...
))
bu gün şu konuyu değerlendirelim...!!!
ayrılma hakkı kullanıp anlaşmayanlar,ayrılma hakkı kullanmayanlar,hukuki süreçte yer alacak olanlar özellerimize telefon yazınız...!!!
bu konulara hakim,avukat tanıdığı olanlar da destek versin lütfen...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
düzelmiş hesabım nede sevinmiştim şimdi - 22983 lira eksiye geçmişiz bir gün yalnışlık olsada güzeldi + da olmaksiname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün hiselerim gönderilmiş ilk defa memsa + ya geçmiş üstüne birde 9672 lira kâr gösteriyor yanlışlık olsa bile şimdi benim için mahkeme süreci başlıyor hepinize saygılar artık icraat zamanı
Yorum
-
sen anlaşmadınmı andıçandiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOla gardaşlar 3 aydır durum aynı. Heç değişen bir dava yok. Spk beklemede. 31.12 2013 tarih son gündür. Artık iş cok geçti paşa. Bundan sonra bir numara olmaz. Heral herşey iptal olacak. İşitrakler geri iade bedelli yatar. Bu elemanlar gözaltını göze almış hacı. Eğer gözaltına indirirlerse ayrılan elemanlarda dahil heç bir şey alamayacak gardaş. Hisselerizle başbaşa galacaz. Durum vahim. Ammavelakin Faik düşünsün hacı. Beni ırgalamaz. Son haftada bakalım ne olacak. Vesselam.
Yorum
-
okuyunsiname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttp://notoku.com/genel-kurul-kararl...-iptal-davasi/ herkez okusun ve bu adamın ne yapmak istediğini anlasın inşallah avucunu yalayacan
Yorum
Yorum