Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Borsamız Yönetim Kurulunun 12/12/2013 tarihli toplantısında, Borsamız Gözaltı Pazarı'nda işlem görmekte olan Artı Yatırım Holding A.Ş. (Şirket) ile ilgili olarak, Şirketin finansal duran varlık edinimine ilişkin 20/02/2013 tarihli ve dolaylı iştirakinin taşınmaz satışına ilişkin 21/08/2013 tarihli özel durum açıklamalarının içerik açısından yanıltıcı ve/veya eksik olmaları nedeniyle Şirketin Borsamız Kotasyon Yönetmeliği'nin 27'nci maddesi ve 24'üncü maddesinin (c) bendi kapsamında kamunun aydınlatılması düzenlemelerine uyulması konusunda uyarılmasına karar verilmiştir
evet fıyt bu iş buraya kadar cücüğüm şimdi sıra bize geldi...
Arkadaşlar SPK nın vereceği kararın ardından ( bu akşam verirse yarın , yarın verirse pazartesi günü öğleden sonra) kartal adalet sarayına gideceğiz gelmek isteyen arkadaşlar bana ve hakimbayram hocama özelden mesaj atabilirler.
yine yeşillendi fındık dalları oy mustafa nerdesin anlastın ses yok görüntü yok duyum var bu adam imzayı aldığı an babasını tanımazz ödemez mahkemelerde 2 yıl 3 yıl satılmıs satın alınmıs avukatlarla uğrasılır koz maca kacırmayın papazı ....
evet fıyt bu iş buraya kadar cücüğüm şimdi sıra bize geldi...
Arkadaşlar SPK nın vereceği kararın ardından ( bu akşam verirse yarın , yarın verirse pazartesi günü öğleden sonra) kartal adalet sarayına gideceğiz gelmek isteyen arkadaşlar bana ve hakimbayram hocama özelden mesaj atabilirler.
sevgili dostum,şu olay nihayete ersin,hepimiz beraberiz bunu bil...))bu işi asla burada bırakmayalım...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum