Erendiz Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
süreç sonlansın onda sonra yaparız sen canını sıkma fayik için adam yemeye alışmış yedirmeye de alışacak hep bana hep bana rabena yok öyle adam hise fiyatının yukarılara taşınacağı için yapıyor bu oyunları 110 milyona iştirak satı memsaya birazda elini cebine atsın
-
Bunu yazip niyet okuyuculuguna soyunma alttada. Allahmisin sen kalbimi biliyor gibi hakaret ediyorsun. Terbiyeni takin. Yuregin varsa ara cebim var sende. Edebsizligin luzumu yok...heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben onu bunu bilmem dava açacağımız gün benim yanımda kim var ona bakarım.. Kişi dilinin altında gizlidir (Hadisi şerif) birileri aklınca şeytana hizmet edip milleti kandırmak isteyebilir ama kalplerinden geçeni dahi ALLAH tan gizleyemezler.. Allah herkese niyetine göre muamele etsin İnşallah... artık kalbinde fesatlık olanların vay haline!!!
Yorum
-
ya amaaan seninle uğraşamam arkadaşım... beni zorla seninle muhatap olmaya zorlama formu da amacın saptırma! bu sana son cümlem ve bu cümlemden sonra yazacağın sadece son bir cümleye daha tahammül edeceğim o da sana da söz hakkı doğdu diye !!! sonra gözünü seveyim bana birşey yazma çok rica ediyorum.. ben öyle tahammül eşiği çok yukarda bir adam değilim kalbini kötü kırarım hiçbirşeye benzemez.. benim davam belli aç bak bundan önce yazdığım bin mesajıma farklı tek bir cümlem var mı??!!!
Yorum
-
Babanizin oglu degilim ne oyle hacili hicili ifadeler? Anamami kufretmek sadece terbiyesizlik? Onuda yap tam olsun. Yureginiz varsa cebim orda arayin yuzume soyleyin. Terbiyesizligin luzumu yok. Burda sanal kahramanlik yapanlar arayin bekliyorum...
Yorum
-
Bak dava acacağımdan emin olabilirsin... sana bir örnek vereyim... TEB bankasını dava ettim... avukat tutmadım.... tüm dava dilekçemi ve savunmamı kendim yaptı.... duruşmada hakim şaşırdı...bana bankacımısın dedi.... hayır mühendisim dedim.... TEB üç avukatla katılmıştı....davayı kazandım ve paramı söke söke aldım... şimdide harcıyorum.....Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSinema heckser sifirci dava acmanizi dort gozle bekliyorum burda. Siz acin bende acacagim. Bi onderlik yapin yayinlayin dava nolarinizi. Bende acacagim. BEKLIYORUM...
Dava açmasını iyi bilirim.... avukatlarlada uğraşmam...hepsi değil ama çoğunluğu davayı satıyor...hele karşındaki....
Yorum
-
Ugrasma. Hakarette etme. Git davani ac. Yayinla nosunu burda. Bizde alkislayalim. Sanal kahramanlik yapma git gercegini yap...heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterya amaaan seninle uğraşamam arkadaşım... beni zorla seninle muhatap olmaya zorlama formu da amacın saptırma! bu sana son cümlem ve bu cümlemden sonra yazacağın sadece son bir cümleye daha tahammül edeceğim o da sana da söz hakkı doğdu diye !!! sonra gözünü seveyim bana birşey yazma çok rica ediyorum.. ben öyle tahammül eşiği çok yukarda bir adam değilim kalbini kötü kırarım hiçbirşeye benzemez.. benim davam belli aç bak bundan önce yazdığım bin mesajıma farklı tek bir cümlem var mı??!!!
Yorum
-
Germeyin ortamı... para senin istersen yak...istersen bağışla.... yanlız gereyelim ortamı...saygılı olmak en güzeli... lütfen... kötü söz en son söylenecek şey...o söylendimi artık gerisini kimse tahmin edemez...lütfen birbirimizi kırmayalım...Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBabanizin oglu degilim ne oyle hacili hicili ifadeler? Anamami kufretmek sadece terbiyesizlik? Onuda yap tam olsun. Yureginiz varsa cebim orda arayin yuzume soyleyin. Terbiyesizligin luzumu yok. Burda sanal kahramanlik yapanlar arayin bekliyorum...
Yorum
-
erendeniz bizim kararımız böyle kim kârlı çıkacak gör bizimlede uğraşma hepimizin telefonu var sendede faiktede böyle atışmayla olmaz herkez hayır diyor he spk dan böyle bir karar çıkarsa davayı tüm herkez duyacak ben yatıyorum herkeze Allah rahatlık versin
Yorum
-
Ola gardaşlar ayıp yahu ayıp yahu. Meşin peşindesiz siz babacım. Zaten durum ortada durum meydanda siz birbirize düşüyorsunuz. Ne gerek var hacı. Hepimiz bu illettin içindeyiz gardaşım yahu. Burakın tartışmayı. Yarın son gün hacı. Bir dava olmassa Kartal'a gelsin. Gelen eleman yaZsın. Saatini belirlesin. Gün bügündür aslanım. Fazla cami cimi yok. Herşey buraya kadar. Tamamı gardaşlar. Şimdi atışma zamani değil. Bu elemanlar eline yüzüne bulaştırdı. Bu işin içinde çıkması çok güç gibi. Sen git davan aç. Mahkeme var hakim var. Eğer oradamısın bir sonuç cıkmassa en büyük cezayi görecek elbet. Vesselam.
Yorum
-
Günaydın,arkadaşlar...
))
ortamı germeye hiç gerek yok,herkesin özgür iradesi var...!!!
ben kesinlikle anlaşmıyorum,bunu ta başından belirttim burada...!!!şartlarımı da deklare ettimmm...
))
süreç bu gün-yarın bitecek...!!!açılacak her türlü davaya müdahilim,unutmayın...!!!
görüştüğüm bir çok arkadaş anlaşmaz,bu yol çıkmaz sokak...!!!
sakin olalım,sürecin sonlanmasına az kaldı...!!!
herkese iyi günler...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
arkadaşlar sürecin sonlanması bizim için daha hayırlı o yüzden parayı alamıyoruz diye üzülmeyin böylece hem sermaye arttırım ve azaltımı gerçekleşmeyecek cebimizden ekstra bir daha para çıkmayacak aynı zamanda zararlarımızı karşılamak için daha büyük bir fırsat yakaladık ... bizim yapacağımız en önemli şey şu hemen bugünden itibaren önce spk ya bu şirket yöneticilerinin bu şirketi yönetecek hem yeterlilikte hemde yeterli hisseye sahip olmadığını derhal müdahale ederek bu şirketin tahtasının kapanmasını genel kurul üyelerinin hakkında dava açılmasını ve nitelikli dolandırıcılık yolu ile şirketin kasasını boşalttığı için polis ve kolluk kuvvetlerinin hareete geçmesini sağlamalıyız .... ama spk mutlaka hisselerin geri virmanını yaptırıp hemen bültende bu şirket hakkında yasal mevzuatı uygulamalı inanın bu bizim için en hayırlısı yoksa bu adamlar şirketin içinde ne var ne yok boşaltacaklar uyarıp sorumluluğu gereği yerine getirmesi gerekir.... kayyum atanması için durmadan duraksamadan mesaj ve telefon ve faks çekmeliyiz.... cuma günü istanbuldaki arkadaşlarımızla buluşup gidip yasal yollar ile zararımızın tanzimi için dava açma ve şikayet dilekçelerimizi spk bildirimlerinide ekleyere cumhuriyet savcılığına vericez ve bu adamların tedbiren yurtdışına çıkış ve mal varlıklarının tedbiren kontrol altına alınmasını ve bunun başvuru itibari ile yapmayan kurumların görevi süistimal işlediklerinin eğer konu hakkında işlem yapmayan kurumların görevi kötüye kullandıklarına dair şikayet başvurumuzu ve taleplerimiz yapıcaz ama bugün spk ya tüm taleplerimiz yoğun bir şekilde yapıp bültende bu adamlara ceza yağdırmalıyız .... milleti soymanın kasayı boşaltmanın ve aldatmanın cezasını versinler...
Yorum
Yorum