MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

Günaydın,arkadaşlar...))
    evet,12 aralık akşamına kadar bekleyelim,bu kapıyı fıyığa spk baştan açtı...!!!
    fıyığın tek hedefinin yaklaşık bir yıldır k.yatırımcının elindeki kağıtlar olduğunun farkındayım...!!!
    top spk'da,ya k,yatırımcının ve kendi kalesine...yada fıyıkgiller kalesine gol atacak...!!!
    bu günlerde fıyığın çevirdiği tüm dümen-dolap durum kötü-gözaltı,iflas algısı yaratarak insanları satış psikolojisine sokmak için...!!!
    yapacağımız şey,elimizin yazdığı-dilimizin döndüğünce ilgili her kuruma şikayetlerimizi iletmek...!!!
    sakin olalım arkadaşlar,ama anlaşmadan falan uzak durmak gerek(kendi düşüncem)...!!!
    herkese iyi günler...))
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• crefty
      Yeni Üye
      • 08 Ekim 2013
      • 20

evet fiat oynamaya dewam ediyor bu oyun hemen bitmez ama arkadaşlar
      adam 0.20 altı kuruşlardan mal toplamaya niyetli yatırımcıda hissenini hiç fiyatına vermemeye niyetli ozaman tek açıklama bir üç yıl daha bekleriz bu iş böyle uzar gider yatırımcı inat patrona fait inat spk da sessiz ve çekimser gibi bakmayın açıklamalara hep patron dostu oldu onu geçtim adamdan korkuyorlar başbakan var arkasında fiilen olmasada adı dolaşıyor...

Yorum

• Erendiz
        Katılımcı
        • 12 Eylül 2013
        • 126

SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANI VAHDETTİN ERAŞ BEY’E*ANKARAKurulunuzun 15.05.2013 tarih ve17/550 sayılı kararı kapsamında ilişkili taraflardan iştirak edinimi işlemlerive sermaye artırımının önemli nitelikte işlemler olarak değerlendirildiği…. SPKKurul kararı ile ; İştirak edinimleri (Volt G.Y.Aş ve Mensa G.Y.AŞ) ve Sermayeazaltım ve artırımını düzenleyen Şirket Esas Sözleşmesinin Şirket sermayesiBaşlıklı 6. Maddesine ilişkin değişiklik taslağının ÖNEMLİ NİTELİKTE İŞLERolduğu ve OGK da oylanması gerektiği ve SPK kanunun 24. Maddesi gereği ilgilimaddelere HAYIR oyu kullanıp şerh düşüren ortaklara AYRILMA HAKKININ tanınmasışart koşulmuştur.08/10/2013 tarihinde OGK yapılmış veÖNEMLİ NİTELİKTE İŞLEMLER olan 11. madde(sermaye artırım ve azatlımı) ve 12. madde (Volt G.Y.AŞ edinimi) lere ait HAYIRoyu kullanan 13.151.000 adet hisse senedi sayısının olduğu ve ayrılma şerhidüşenlerin listeleri ilan edilmiştir.Ayrılma hakkını kullananlara aityasal prosedürler şirket tarafından gecikmeli de işletilmiş ve nihayetinde18/11/2013 de hisse virmanları tamamlanmıştır. 22/11/2013 de şirket12.055.760,60 adet hissenin ayrılma hakkı kullanacağını, 1.095.240 hissenin debu hakkı kullanmayacağını ilan etmiştir. SPK Kurumsal Yönetim Tebliğine göre buhisse bedellerinin virmanlar tamamlandıktan sonra 10 gün içerisinde ödenmesi veardında O.G.K maddelerinin tescili gerekecektir.Aradan geçen zaman içerisindehisseler üzerinde çeşitli oyunlar oynamak ve buna ortam hazırlamak için MENSAyönetimi KAP’a aşağıdaki belirtildiği gibi iki farklı özel durum açıklamasıyapmıştır.1) 20/11/2013 tarihinde SPK’nınayrılma hakkı ile ilgili hazırladığı kural ve kaidelere aykırı olarak KAP’ayapılan özel durum açıklamasında “Geri alımı yapılan payların bedellerininödemelerine henüz başlanmamıştır. Yapılacak çalışmalara bağlı olarak bedellerinsermaye artırımının başlaması ile ödenmesi öngörülmektedir. Bu amaçla SermayePiyasası Kurulu'ndan görüş istenmiştir.”2) 22/11/2013 tarihinde KAP’ayapılan özel durum açıklamasında “ Geri alımı yapılan payların alımı içinçeşitli kaynakların araştırılacağı, şirketimize hisse senetlerini teslim etmişolan söz konusu 89 kişinin hak kaybına uğramamalarını teminen, ödemelerin30/01/2014 tarihine kadar tamamlanamaması durumunda hisse senetlerinin haksahiplerinin hesaplarına geri virman edileceği duyurulur.”9/12/2013 de2012 genel kuruluna gelmeyen ve genel kurulun iptal edilmesine neden olan şirketyöneticileri aynı gün güneş otelde ayrılma hakkını kullanan küçükyatırımcılarla yapılan toplantıdaşahsıma hakaretler etmişlerdir. Buna orda bulunan SPK uzmanları Emre Bey veTuğba Hanımda şahittir. Buna rağmen ben her zaman sağduyudan yana olmuşumdur.10 /12/ 2013de KAP a gönderdikleri haberlerle bazı yatırımcılarla anlaştıklarını hissesi50bin lotun altında olan 32 kişininde ödemesini 13/12/2013 de yapacaklarınıiletmişlerdir. Diğer yatırımcılarla daanlaşmak için sizden 18/12/2013e kadar süre istemişlerdir.Biz küçük yatırımcıların mağdur olmamasıiçin elinizden geleni yapacağına inandığımız siz SPK nın bu durumda da bizimyanımızda olacağınıza olan inancımla eğer sizin güvencenizde olacaksa farklıçözümlere açık olduğumu iletmek isterim. Örneğin MEMSA ya hisseleri virman ettiğim11/11/2013 den başlamak üzere yasal ticari faiz işletilmesi kaydıyla şirketinşahsıma 333333 lotuma karşılık yapması gereken 153333,18 TL lik ödemeyi aralik 2013 sonuna kadar nakit olarak yapmasınısizin güvence vermenizle kabul edeceğimi hiçbir şekilde hisse senedi olaraködemeyi kabul etmeyeceğimi bildiririm.Busürede MEMSA hala ödeme yapmazsa şirketin borsa kotundan çıkarılmasını, şirketekayyum atanmasını, sermaye azatlım ve bedelli sermaye artırım sürecinin iptalini,edinilmiş olan iştirakler olan VOLT ve GYO nun iade edilmesi için SPKtarafından dava açılmasını, Faik Ulutaş veMehmet Ulutaş hakkında nitelikli dolandırıcılıktan SPK tarafından davaaçılmasını istiyorum. Vereceğiniz bu güvencelerle çözümlere açık olduğumu tekraryineliyorum.*Gereğininyapılmasını saygılarımla arz ederim.*Adres:Cemal Gürsel cad. 39 /11 11.12.2013Cebeci/ ANKARA Ersin RaylazTel: 0535895 39 31ARKADASLAR BUNU ISMINIZE DUZENLEYIP BUGUN SPKYA FAXLAYIN. BIZIM COZUM YANLISI OLDUGUMUZU ANCAK TEK COZUMUN SPK GUVENCEDI OLDUGUNU SPK BILSIN. LUTFE AYRILAN EN AZ 20 ARKADAS BUGUN BUNU FAX LAYALIM. LUTFENNNN....

Yorum

• Erendiz
          Katılımcı
          • 12 Eylül 2013
          • 126

SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANLIĞINA*ANKARAKurulunuzun 15.05.2013 tarih ve17/550 sayılı kararı kapsamında ilişkili taraflardan iştirak edinimi işlemlerive sermaye artırımının önemli nitelikte işlemler olarak değerlendirildiği…. SPKKurul kararı ile ; İştirak edinimleri (Volt G.Y.Aş ve Mensa G.Y.AŞ) ve Sermayeazaltım ve artırımını düzenleyen Şirket Esas Sözleşmesinin Şirket sermayesiBaşlıklı 6. Maddesine ilişkin değişiklik taslağının ÖNEMLİ NİTELİKTE İŞLERolduğu ve OGK da oylanması gerektiği ve SPK kanunun 24. Maddesi gereği ilgilimaddelere HAYIR oyu kullanıp şerh düşüren ortaklara AYRILMA HAKKININ tanınmasışart koşulmuştur.08/10/2013 tarihinde OGK yapılmış veÖNEMLİ NİTELİKTE İŞLEMLER olan 11. madde(sermaye artırım ve azatlımı) ve 12. madde (Volt G.Y.AŞ edinimi) lere ait HAYIRoyu kullanan 13.151.000 adet hisse senedi sayısının olduğu ve ayrılma şerhidüşenlerin listeleri ilan edilmiştir.Ayrılma hakkını kullananlara aityasal prosedürler şirket tarafından gecikmeli de işletilmiş ve nihayetinde18/11/2013 de hisse virmanları tamamlanmıştır. 22/11/2013 de şirket12.055.760,60 adet hissenin ayrılma hakkı kullanacağını, 1.095.240 hissenin debu hakkı kullanmayacağını ilan etmiştir. SPK Kurumsal Yönetim Tebliğine göre buhisse bedellerinin virmanlar tamamlandıktan sonra 10 gün içerisinde ödenmesi veardında O.G.K maddelerinin tescili gerekecektir.Aradan geçen zaman içerisindehisseler üzerinde çeşitli oyunlar oynamak ve buna ortam hazırlamak için MENSAyönetimi KAP’a aşağıdaki belirtildiği gibi iki farklı özel durum açıklamasıyapmıştır.1) 20/11/2013 tarihinde SPK’nınayrılma hakkı ile ilgili hazırladığı kural ve kaidelere aykırı olarak KAP’ayapılan özel durum açıklamasında “Geri alımı yapılan payların bedellerininödemelerine henüz başlanmamıştır. Yapılacak çalışmalara bağlı olarak bedellerinsermaye artırımının başlaması ile ödenmesi öngörülmektedir. Bu amaçla SermayePiyasası Kurulu'ndan görüş istenmiştir.”2) 22/11/2013 tarihinde KAP’ayapılan özel durum açıklamasında “ Geri alımı yapılan payların alımı içinçeşitli kaynakların araştırılacağı, şirketimize hisse senetlerini teslim etmişolan söz konusu 89 kişinin hak kaybına uğramamalarını teminen, ödemelerin30/01/2014 tarihine kadar tamamlanamaması durumunda hisse senetlerinin haksahiplerinin hesaplarına geri virman edileceği duyurulur.”9/12/2013 de2012 genel kuruluna gelmeyen ve genel kurulun iptal edilmesine neden olanşirket yöneticileri aynı gün güneş otelde ayrılma hakkını kullanan küçükyatırımcılarla yapılan toplantıdaşahsıma hakaretler etmişlerdir. Buna orda bulunan SPK uzmanları Emre Bey veTuğba Hanımda şahittir. Buna rağmen ben her zaman sağduyudan yana olmuşumdur.10 /12/ 2013de KAP a gönderdikleri haberlerle bazı yatırımcılarla anlaştıklarını hissesi50bin lotun altında olan 32 kişininde ödemesini 13/12/2013 de yapacaklarınıiletmişlerdir. Diğer yatırımcılarla daanlaşmak için sizden 18/12/2013e kadar süre istemişlerdir.Biz küçük yatırımcıların mağdur olmamasıiçin elinizden geleni yapacağına inandığımız siz SPK nın bu durumda da bizimyanımızda olacağınıza olan inancımla eğer sizin güvencenizde olacaksa farklıçözümlere açık olduğumu iletmek isterim. Örneğin MEMSA ya hisseleri virman ettiğim 11/11/2013 den başlamak üzereyasal ticari faiz işletilmesi kaydıyla şirketin şahsıma 333333 lotuma karşılıkyapması gereken 153333,18 TL lik ödemeyi ocak ayı sonuna kadar nakitolarak yapmasını sizin güvencevermenizle kabul edeceğimi hiçbir şekilde hisse senedi olarak ödemeyi kabuletmeyeceğimi bildiririm.Busürede MEMSA hala ödeme yapmazsa şirketin borsa kotundan çıkarılmasını, şirketekayyum atanmasını, sermaye azatlım ve bedelli sermaye artırım sürecininiptalini, edinilmiş olan iştirakler olan VOLT ve GYO nun iade edilmesi için SPKtarafından dava açılmasını, Faik Ulutaşve Mehmet Ulutaş hakkında nitelikli dolandırıcılıktan SPK tarafından davaaçılmasını istiyorum. Vereceğiniz bu güvencelerle çözümlere açık olduğumutekrar yineliyorum.*Gereğininyapılmasını saygılarımla arz ederim.*Adres:Cemal Gürsel cad. 39 /11 11.12.2013Cebeci/ ANKARA Ersin RaylazTel: 0535895 39 31BUDA SPK YA OLANI... SPK TAŞIN ALTINA ARTIK ELİNİ KOYMALI.*

Yorum

• Erendiz
            Katılımcı
            • 12 Eylül 2013
            • 126

0312 292 83 82 bekir bey. Faxi 0312 292 83 23. Spk ikinci başkanlarindan direkt teli ve faxi. 0312 292 83 54 bircan bey. Spk başkan yardimcisinin direkt teli. Arayin tepkinizi dile getirin. Sekreterleri yok diyor. Ordalar su an... 0312 219 6781 buda vahdettin ertaşin faxi. Fax cekinKemal bey ortakliklar daire baskani. Tel: 0312 292 85 00. Fax: 0312 292 85 10. Arayin, sıkıstırın... BUGUN DURMADAN faxa ve ARAMAYA DEVAM... ayrilan en az 20 kisi fax cekmeli bugun. Lutfennnn...

Yorum

• Erendiz
              Katılımcı
              • 12 Eylül 2013
              • 126

Faks*+90 (312) 292 90 00 buda genel spk faxi.

Yorum

• heckser-ohlin
                Aktif
                • 12 Eylül 2013
                • 332

ersin hocam sabah ilk iş geldim ben de kendimce birşeyler yazım 8323-9000 ve 6781 nolu numaralara fak çekip gönderim raporlarını aldım.. Evet arkadaşlar artık zaman iş yapma zamanı sadece buraya yazmakla birşey kazanamayız.. BEN NE MALIMI BUNLARA KEYİFLERİNCE HAREKET ETSİNLER DİYE YOLLADIM VE NE DE KARŞILIĞINDA UYDURUK HİSSELERİNDEN BİRAZ DAHA FAZLALAŞTIRMAK İÇİN ... tek derdim bunlardan kurtulmaktı ve SPK da zaten bunu söyledi kaldı ki ogk gündem maddesinin içeriğinde AYRILMA HAKKIYLA İLGİLİ karşılığında tahta fiyatıyla aradaki fark kadar hisse alacaksınız demiyordu NAKİT CASH 0,47 TÜRK LİRASI ÜZERİNDEN BEDELİNİN ÖDENMESİ ŞARTIYLA diyordu... BEN BUNLARIN ALLAH BİR DEDİKLERİNDEN BAŞKA HİÇBİRŞEYE İNANMAM ONA DA ÇOK BEN İNANDIĞIM İÇİN İNANIRIM GERİSİ HİKAYE...

Yorum

• heckser-ohlin
                  Aktif
                  • 12 Eylül 2013
                  • 332

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  yarın spk ya son bir şikayete daha bulunup eyer sonuç alamasam memsa yönetim kurulunu ve spk yı nitelikli dolandırıcılık halka açık şirketi zarara uğratma iki aydır hiselerimiz bu adamdaydı yasal faizi ve zararlarımın telafisini istemek için dava edicem bu adam tek başına bunları yapamaz tüm sorumlu spk dır dilekçelerime cevap vermeme daha neler neler adam bizleri kulanıyor bu hisede inanılmaz oyun var bunu bilin bu adamların 190 milyona yakın paraları var adamlar kaosu kulanıyorlar gayet rahatım ben hiç panik olmadım adamlar yemeye alışmış bu zamana kadar yedirmek zorlarına gidiyor bu kadar batsakta beraberiz zengin olsakda faik ben sana güveniyorum bunu bil ev alıcam araba alıcam senin sayende şirket kurucam nerye çekmek istediğini biliyorum seninle hiç bir anlaşmada yokum sana o konuda asla güvenmem bunu biliyorsun.
                  ayın 12si akşamı istanbuldaki arkadaşlarla görüşüp ertesi gün KARTAL ADALET SARAYINA GİDECEĞİZ ... gelmek isteyen arkadaşlar irtibata geçebilirler!!!

Yorum

• heckser-ohlin
                    Aktif
                    • 12 Eylül 2013
                    • 332

diğer il dışındaki arkadaşların yapacağıda çok basit iki satır yazıp C.savcılğına müracaat etmek hepsi bu kadar!!!!

Yorum

• heckser-ohlin
                      Aktif
                      • 12 Eylül 2013
                      • 332

bircan beyin faksı 0312 2928510 arkadaşlar 8354 normal sekreterinin numarası biginize .. az önce aradım oraya faks çektim...

Yorum

• andiç75
                        Katılımcı
                        • 11 Eylül 2013
                        • 91

Ecele etme hacı. Şu ayın 12 si olsun duruma göre bişe yaparız. Dört goldan ablukaya alındı bu elemanlar. Eşşek değillerya parayi hesaplara atarlar artık. Vesselam.

Yorum

• heckser-ohlin
                          Aktif
                          • 12 Eylül 2013
                          • 332

sabah 4 yere de faks çektim... ve öğleden sonra yine yeni bir metin hazırlayıp çekeceğim.. yarın da çekeceğim obür gün de çekeceğim gerekirse bu hayinler ceza alana kadar param ödenene kadar devam edeceğim.. herkes işini yapacak... ben bir mükellefin işini eksik yapsam Maliye bakanlığı gerekeni yapabiliyorsa SPK da üstüne düşeni yapmalı artık!!!!

Yorum

• heckser-ohlin
                            Aktif
                            • 12 Eylül 2013
                            • 332

andiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Ecele etme hacı. Şu ayın 12 si olsun duruma göre bişe yaparız. Dört goldan ablukaya alındı bu elemanlar. Eşşek değillerya parayi hesaplara atarlar artık. Vesselam.
                            doğru söylüyon andıç hocam ama bunlar tövbe tutmayan o...ları da geçtikleri için biz yine de önden ısınma turuna çıktık

Yorum

• mustafa_197458
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 97

dr. adam lot sayısına göre liste yapmış
                              ne anlaşması kardeşim.
                              iyisin hassın iyi çalışıyon da çok fesatsın başka bişe demiyom.
                              ama şimdi arayacam şirketi

Yorum

• Intelligent
                                Katılımcı
                                • 12 Eylül 2013
                                • 110

İstanbul'da ikamet ediyorum ve organize yapılacak her türlü davada ben de varım. Hakim Bayram ile de bu konuda koordineli gidebiliriz. Özel sektörde çalışıyorum, bu hafta mesai saatleri içerisinde izin almam mümkün değil. Cuma mesai saatleri sonrası sizler için de uygun olursa avukat eşliğinde neler yapabileceğimiz hususunda fikir alış-veriş'inde bulunmak için bir araya gelebiliriz. (Kar yağıyor ve umarım hava düzelir )

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                ayın 12si akşamı istanbuldaki arkadaşlarla görüşüp ertesi gün KARTAL ADALET SARAYINA GİDECEĞİZ ... gelmek isteyen arkadaşlar irtibata geçebilirler!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information