MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

T .C. BAŞBAKANLIK
    SERMAYE PİYASASI KURULU
    ANKARA
    06.12.2013
    Merkezi Kayıt Kurumu’ nda ................ sicil numarasına sahip bireysel yatırımcıyım. BİST’ de ortağı olduğum MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş (MEMSA)’nin 08.10.2013 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısına katıldım ve 11. Maddeye hayır oyu vererek ayrılma hakkımı kullandım. Şirketin 06.12.2013 tarihli KAP açıklamasıyla ( EK 1) Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)’nun 29.11.2013 tarihli 38. bültenine uymayan açıklama yapmıştır.
    MEMSA şirketine mail-fax yoluyla ayrılma hakkı kullanım bedelinin ödemesini 10.12.2013 tarihine kadar peşin yapılması isteğimi belirttim. Aldıkları kararı yönetim kurulunda tekrar değerlendirmelerinide 3 lot hisseylede şirket ortağı olmam nedeniylede belirttim. Belgenin aslını şirkete 06.12.2013 gönderdim. (EK 2)
    MEMSA şirketin ayrılma hakkı bedelini 10.12.2013 tarihine kadar ödemezse başka bir ödeme planı çerçevesinde anlaşmakta istemiyorum. Sermaye Piyasası Kanunun 24. Maddesine istinaden 10.12.2013 tarihine kadar ödeme yapılmazsa 11. Maddenin tarafınızca onaylanmamasını istiyorum.

‘’Ayrılma hakkı: MADDE 24 – (1) 23 üncü maddede belirtilen önemli nitelikteki işlemlere ilişkin genel kurul toplantısına katılıp da olumsuz oy kullanan ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahipleri, paylarını halka açık ortaklığa satarak ayrılma hakkına sahiptir. Halka açık ortaklık bu payları pay sahibinin talebi üzerine, söz konusu önemli nitelikteki işlemin kamuya açıklandığı tarihten önceki otuz gün içinde borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatların ortalamasından satın almakla yükümlüdür. ‘’ SPK bu maddeyi bir şirkete uygulatamıyorsa biz küçük yatırımcıları kim koruyup kollayacak. Şirket kendini SPK’ dan daha üstün gördüğü ortadadır. SPK kararlarını hiçe sayan şirkete ne kadar sabredeceksiniz. Hiçbir sözünü tutmayan, HALKBANK’sına dahi borcunu ödemeyen, SPK yok sayan KAP haberleri yayınlayan bir şirketle ayrılma hakkı kullanım bedeli için başka bir ödeme planı hakkında anlaşmada yapmak istemiyorum. Küçük yatırımcı olarak SPK güvendiğim için hata mı yaptım?

Borsa İSTANBUL’un 09.09.2013 tarihli KAP haberinde aldığı kararına istinaden şirketin 31.12.2013 tarihinden sonra gözaltı pazarına alınmasını istiyorum.
    Şirket 12.12.2013 tarihine kadar hisse senedimi tarafıma virman etmezse tarafınızdan maddi ve manevi zararımın karşılanması için T.C. Ticaret Mahkemesinde dava açacağımı belirtiyorum.

Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Olay çözüldü...

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      atışmadan çatışmadan neyin ne olduğunu çözün
      birbirinize düşmeyin
      burada o kadar şey yazan adamlar el altından gidipte patronla anlaşacak kadar satıcı değildir herhalde

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

ÇÖZDÜM şimdi...

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        BU 16 ben çözemediM !!!!!!!!!!!!!

Bizim erzurumlu mustafa , habersiz faiğle anlaşmış mı Faik ne yaptığın bellisiz...

BUGÜN peşin ödediğin kişilerin isim listesini yollayacan....

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ben aracı kurumlan görüştüm galiba bunlar ek süre istedi onu okeyletmek için aklı sıra ben òyle anladım hem faiğe hemde spk ya mail atıp peşinci olduğumuzu bildirmek yani doktorun yaptığı amaç zaman kazanmak
          sevgili dostum,biz neden şirket ile ilişki kuralım ki...?!?biz nasıl olsa anlaşmayacağız,bırakalım o bizi arasın...!!!ben hiç bir şey yapmamayı düşünüyorum,bekle-gör taktiğini uygulayacağım...!!!ama sen kendi kararını kendin ver...))
          AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
          GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• heckser-ohlin
            Aktif
            • 12 Eylül 2013
            • 332

iyi de arkadaşlar şu konuda anlaşalım bu adam neyin süresini kimden istiyor... mal benim malım para benim param ben böyle bir süre vermedikten sonra ve SPK başında bir tarih belirttikten sonra çocuk oyuncağı lan bu... VERECEKSİN ASLANIM HEM DE İT GİBİ !!!!! sokaktaki bir adam eline benim cebime soksada 20 liramı almaya çalışsa orada kafasını ezerim sen benim 40-50 bin lira gasbedeceksin ve hiçbirşey olmamış gibi davranmamızı bekleyeceksin öyle mi ... geçecen o işleri ermeni tohumu seni.... bu saatten sonra kendine ancak hasım çoğaltırsın başka bir b.k yiyemezsin demedi deme!!!! BEN ÇOLUĞUMUN ÇOCUĞUMUN RIZKINI SENİN KÖPEKLERE BIRAKMAM BUNU AKLININ Bİ KENARINA YAZ HAYSİYETSİZ HERİF!!!

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

bence listede adı olan hiç bir arkadaş şirketi falan aramasın...!!!çakal ne hali varsa görsün...!!!

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

atacağımız mailleri bile görüşüyoruz diye,kullanabilir bu çakal...!!!

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Hala faiğ in bir umudu var demek ki !!!!!!!!!!!

Artık peşincisindir... Bunun verdiği hissenin değeri artık ilerde ne olur.

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  mustafa kardeş, olayı açıklar umarım...

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Bizim için son gün 12.12.2013

Artık icabına SPK bakar..

Devletin sermaye kurumunun belirlediği mevzuatı çiğnemek ne demek öğrenecektir..

Gençliğine yazık oldu, dedirtecek..

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    iyi de arkadaşlar şu konuda anlaşalım bu adam neyin süresini kimden istiyor... mal benim malım para benim param ben böyle bir süre vermedikten sonra ve SPK başında bir tarih belirttikten sonra çocuk oyuncağı lan bu... VERECEKSİN ASLANIM HEM DE İT GİBİ !!!!! sokaktaki bir adam eline benim cebime soksada 20 liramı almaya çalışsa orada kafasını ezerim sen benim 40-50 bin lira gasbedeceksin ve hiçbirşey olmamış gibi davranmamızı bekleyeceksin öyle mi ... geçecen o işleri ermeni tohumu seni.... bu saatten sonra kendine ancak hasım çoğaltırsın başka bir b.k yiyemezsin demedi deme!!!! BEN ÇOLUĞUMUN ÇOCUĞUMUN RIZKINI SENİN KÖPEKLERE BIRAKMAM BUNU AKLININ Bİ KENARINA YAZ HAYSİYETSİZ HERİF!!!

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Abi adamda telefonun yok, mail adresin yok, ulaşılamadım demesin ...

Telefonumuda verdim arasalar FAİĞ verin bana diyecem....

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      sevgili dostum,biz neden şirket ile ilişki kuralım ki...?!?biz nasıl olsa anlaşmayacağız,bırakalım o bizi arasın...!!!ben hiç bir şey yapmamayı düşünüyorum,bekle-gör taktiğini uygulayacağım...!!!ama sen kendi kararını kendin ver...))

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

aslında spk su koyuverdi...!!!yok ayın 10'na kadar peşin öde,yoksa 12'sine kadar virman yap,saçmalık...!!!doğrusu şu olmalıydı:ayın şu gününe kadar ya peşin öde,ya da virman yap kardeşim demeliydi...!!!şimdi fıyık bu aradaki iki günü kullanmaya ve insanları iyice germeye çalışıyor...!!!sonuç olarak arkadaşlar,süre 12'sine kadar pratikte zaten uzamış durumda...!!!bakalım,spk işbirlikçileri 12 Aralıkta ne yapacak,ben onu merak ediyorum...!!!

Yorum

• heckser-ohlin
                          Aktif
                          • 12 Eylül 2013
                          • 332

beni çıkar lan o listenden GELMİYORUM... ben salak mıyım bu saatten sonra senin bir de bedelline katılacam... ARKADAŞLAR HERKES YARINDAN İTİBAREN SPK YA VE YETKİLİLERE YÜKLENSİN... eğer SPK dediğini yaptıramıyorsa bıraksınlar o koltuğu bu adamlara!!! nasılsa kafalarına göre bizi s.. peşindeler en azından zorlanmamış olurlar!!!!

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

0.24 gören hisseye GÜNDELİKÇİ ler dadanmış diye FAİĞ , KAP ta haber yollayacakmış....

Yorum

• hakimbayram
                              Katılımcı
                              • 11 Eylül 2013
                              • 135

Berrin coşkun 61.001,00
                              birol hasdemir 71.994,00
                              gürsel durmuş 80.996,00
                              kadir çelik 88.000,00
                              kemal pişkin 83.851,00
                              mehmet altinkaynak 73.500,00
                              mehmet ergin 71.525,00
                              mesut keskin 79.400,00
                              mustafa yilmaz (erz.) 20.000,00
                              ramazan irmak 50.618,00
                              serdal keskin 70.000,00
                              serkan uymaz 72.625,00
                              sinan taşkiran 67.018,00
                              şemsettin mücahit aşik 92.003,00
                              tolga metin 53.244,00
                              yusuf kaçar 50.546,00
                              toplam= 1.086.321,00

bu kişilerinde ödeme listesinin toplam lot sayisi 1086321 *0.47 = 510.570,87 tl

Yorum

• heckser-ohlin
                                Aktif
                                • 12 Eylül 2013
                                • 332

eğer ki malımı göndermezse ilk işim ayın 13 de direk İCRA DAİRESİNE TAKİP DİLEKÇEMİ vereceğim PEŞİNE de TİCARET MAHKEMESİNE OGK nin iptalini için ŞİKAYET DİLEKÇEMİ vereceğim onun da peşine C. SAVCILIĞINA NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK SUÇUNDAN dilekçemi ileteceğim.. yok öyle kafana göre hem malı al hem üstüne yenisini kakalamaya çalış... AKLI OLAN BİR DAHA DÜŞÜNSÜN ANLAŞMAYI !!! DÜŞÜNENLER ŞUNU BİLSİN Kİ ŞU SAATE KADAR ARKANIZDA SPK olarak hareket edeceksiniz ama ANLAŞTIĞINIZ AN MAHKEMELERDE SÜRÜNÜR DURURSUNUZ ... çünkü artık SPK ya söyleyecek çok bir sözünüz kalmayacak zira SPK iki kişi arasındaki ticari sözleşmenin muhatabı olmayacak!!! ve karşınızda da basiretli bir tüccar olmadığına göre sürünüp duracaksınız.... zaten adam kendisi demedi mi geçen gün '' verin MAHKEMEYE siz sürünürsünüz diye!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information