Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ayrılma hakkını kullanan ve kullanmayan arkadaşlar,09/12/2013 tarihinde yapılacak olan "OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI"na mutlaka katılmak için caba sarfetsin...!!!ayrılma hakkını kullanan arkadaşlarında bu toplantıya katılma hakları mevcut...!!!çünkü henüz ödeme yapılmamış/yapılmazsa sizinde hisseleriniz doğrultusunda söz/oy hakkınız var...!!!gidelim ve şu yönetim kurulunu "ibra"etmeyelim...!!!bu çok şeyi değiştirir,ileride savcıların tutuklama ve yargılama yapmasına temel oluşturur...!!!
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Günaydın arkadaşlar...))
haber gelmemiş,emoş yalancı yapılmış....!!!
ben pazartesi akşamı ya da salı öğleden önce haber falan beklemiyorum,umarım yanılırım...!!!
şirketi boşuna arayıp,sinirlerinizi bozmayın...!!!
09/12/2013 tarihinde yapılacak olan "GENEL KURUL TOPLANTISI"nı unutmayın...!!!
herkes mutlaka katılmak için çaba sarfetsin,hesap soralım...!!!
toplantıya öncelikle menfaatiniz için geleceksiniz...!!!
aklınızı,fikrinizi ve emeğinizi kullanınız...işinizi öteki tarafa falan bırakmayınız...!!!
herşeye rağmen gelemem diyorsanız,buralarda ağlayıp sızlamayınız...))
fıyık veya babasının hiçbir vaad ya da sözüne inanmayınız...!!!
nakit paradan şaşmayınız(ayrılanlar için)...!!!
bugün geldiğimiz durumdan daha kötüsü olamaz,hiç bir korkutma çabasından korkmayınız...!!!
onlar insan değil,insani hiç bir istem ve söylemlerine kulak asmayınız...!!!
ulutaşların aleyhine elinizden geleni yapınız...))
Yorum