hiç aranan oldumu memsa mensucat tarafından
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ben kimseyi arayabileceklerini sanmıyorum...kim güvenirde bunların anlaşmasına evet derki,bunu da bal gibi biliyor kendileriii....siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhiç aranan oldumu memsa mensucat tarafından
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
-
arkadaşım iyi diyorsun hoş diyorsun da bu kansızlar kağıdı hiç çıkarır mı hazır milleti tuzağa düşürmüş bedelli için onayı almış kağıdı yukarı taşıyıpta milletin çıkmasına izin verir mi???ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterah ah eski yazıları bulsanızda okusanız
birisinden veresiye bir şey istediğinızde ne zaman ödeyeceksin diye sormazlarmı dedım,
adam halk bankasına ,devlete borcunu ödemezken bize hiç ödemez dedim,
bumların devamını getirecek birsürü gücü varken biz avukatlarla mahkemelerle uğraşamayız dedim,
neni birşey daha cıkardılar ben bunu ödeyemiyorum hisselerin 25 gün bende bağlı kalsın dediler,
bankaya bile kiralasam bu hisselerden para kazanırdım. faizin bile adı sanı yok.
peki olamazdı ya; ya hısse bu süre içinde tavan tavan yapıp 1.50 tl ye cıksaydı ve tekrar taban yapıp
eski seviyesine gelse idi biz minik yatırımcıların kaybını kim karşılayacaktı.
lütfen bu bunun gibi işlere kafa yoralım atışmalarda bize fayda sağlayacak bir husus yok lütfen
ilgili konuşmalarla bizleri aydınlatınki zevk ve ilgi ile takip edelim
adam haberin aynısını kopyalaya yapıştır yapıyo... laa... bu işe yorum yapacak iki cümlen yok mu adi bebe spk sıra sıra dizmişte sen ne diyon bu duruma.. desene verecem ya da vermeyecen.. işine gelse döktürürsün pembe pembe tabloları buraya ne oldu battın mı ya da çok mu BATTI ne iş ses veremiyon!!!
Yorum
-
110 milyonu versin yada temizlesin ondan sonra ne. ..... batıyorsa batsın temizlediğindede bir 20 yıl daha soyar şirketi ondan sonra gene birdaha sadece şah mat oldu ses çıkartamıyor o kadar bırakın birazda o üzülsün 9 aralığa kadar rica etsem mardinede selam söyleyip burayı okumasını istermisiniz büyük üstadımızın şah matheckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşım iyi diyorsun hoş diyorsun da bu kansızlar kağıdı hiç çıkarır mı hazır milleti tuzağa düşürmüş bedelli için onayı almış kağıdı yukarı taşıyıpta milletin çıkmasına izin verir mi???
adam haberin aynısını kopyalaya yapıştır yapıyo... laa... bu işe yorum yapacak iki cümlen yok mu adi bebe spk sıra sıra dizmişte sen ne diyon bu duruma.. desene verecem ya da vermeyecen.. işine gelse döktürürsün pembe pembe tabloları buraya ne oldu battın mı ya da çok mu BATTI ne iş ses veremiyon!!!
Yorum
-
rahat olun arkadaşlar...cirkinn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriki seçenek var:1:110 mil i almak için 5 mil verecek 2:5 mil vermemek için 110 mili yerine bırakacak veya bırakmayıp gözaltı+kodes
))
Yorum
-
ha eğer bunlar olmuyor ise; türkiye bir hukuk devletidir. fıkrası aklıma geliyoooocirkinn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriki seçenek var:1:110 mil i almak için 5 mil verecek 2:5 mil vermemek için 110 mili yerine bırakacak veya bırakmayıp gözaltı+kodes
Yorum
-
o fıkra hiç aklımdan çıkmıyor...cirkinn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterha eğer bunlar olmuyor ise; türkiye bir hukuk devletidir. fıkrası aklıma geliyoooo
))anlayamayan mensa topiklerine ya da mensa kap açıklamalarına baksın dostum...
Yorum
-
Memsazede Arkdaşların dikkatine son bir hamle yapalım; yarın aşağıdaki metni isteyen düzeltme ve ekleme yaparak SPK ya fakslasın (312) 292 90 00
SAYIN SPK KURUL BAŞKANI DR VAHDETTİN ERTAŞ BEYİN DİKKATİNE
MENSA SİNAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. ŞİRKETİN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI
9 ARALIK 2013 TARİHİNDE YAPILACAKTIR.
SPK 29.11.2013 TARİHLİ 2013/38 SAYILI HAFTALIK BÜLTENİNDE MENSA SİNAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. İLE İLGİLİ ALINAN KARARLARDAN;
C)AYRILMA HAKKI KULLANIM BEDELLERİ ÖDENMEMESİ VEYA HERHANGİ BİR ÖDEME PLANI ÜZERİNDE ANLAŞMA SAĞLANAMAMASI DURUMUNDA SÖZ KONUSU PAYLARIN 12.12.2013 TARİHİ MESAİ SAATİ SONUNA KADAR SAHİPLERİNE İADE EDİLMESİ VE BU DURUMA İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASININ AYNI GÜN KAP TA YAPILMASI GEREKTİĞİ ,
ŞİRKETİN 2012 MALİ YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 9 ARALIK 2013 TARİHİNDE GÖRÜŞÜLECEK GÜNDEM MADDELERİNDEKİ 3,4,5 VE 6. GÜNDEM MADDELERİ KARARI ORTAKLARIN OYLARI İLE BELİRLENECEĞİ İÇİN;
ŞİRKET YÖNETİMİ PARALARIMIZI ÖDEMEDEN PAYLARIMIZI DA OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 9 ARALIK 2013 TARİHİNDEN SONRA İADE EDER İSE 2012 HESAP YILINDAKİ OY KULLANIM HAKKIMIZIN İHLALİ SÖZ KONUSU.
YUKARDAKİ NEDENDEN DOLAYI İLGİ (C) DEKİ KARAR TARİHİNİN 9 ARALIK2013 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI TARİHİNDEN ÖNCE OLMASI İÇİN GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM.
Yorum
-
ben öğlen 2 gibi gönderdim bileeagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMemsazede Arkdaşların dikkatine son bir hamle yapalım; yarın aşağıdaki metni isteyen düzeltme ve ekleme yaparak SPK ya fakslasın (312) 292 90 00
SAYIN SPK KURUL BAŞKANI DR VAHDETTİN ERTAŞ BEYİN DİKKATİNE
MENSA SİNAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. ŞİRKETİN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI
9 ARALIK 2013 TARİHİNDE YAPILACAKTIR.
SPK 29.11.2013 TARİHLİ 2013/38 SAYILI HAFTALIK BÜLTENİNDE MENSA SİNAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. İLE İLGİLİ ALINAN KARARLARDAN;
C)AYRILMA HAKKI KULLANIM BEDELLERİ ÖDENMEMESİ VEYA HERHANGİ BİR ÖDEME PLANI ÜZERİNDE ANLAŞMA SAĞLANAMAMASI DURUMUNDA SÖZ KONUSU PAYLARIN 12.12.2013 TARİHİ MESAİ SAATİ SONUNA KADAR SAHİPLERİNE İADE EDİLMESİ VE BU DURUMA İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASININ AYNI GÜN KAP TA YAPILMASI GEREKTİĞİ ,
ŞİRKETİN 2012 MALİ YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 9 ARALIK 2013 TARİHİNDE GÖRÜŞÜLECEK GÜNDEM MADDELERİNDEKİ 3,4,5 VE 6. GÜNDEM MADDELERİ KARARI ORTAKLARIN OYLARI İLE BELİRLENECEĞİ İÇİN;
ŞİRKET YÖNETİMİ PARALARIMIZI ÖDEMEDEN PAYLARIMIZI DA OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 9 ARALIK 2013 TARİHİNDEN SONRA İADE EDER İSE 2012 HESAP YILINDAKİ OY KULLANIM HAKKIMIZIN İHLALİ SÖZ KONUSU.
YUKARDAKİ NEDENDEN DOLAYI İLGİ (C) DEKİ KARAR TARİHİNİN 9 ARALIK2013 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI TARİHİNDEN ÖNCE OLMASI İÇİN GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM.
Yorum
-
Günaydın arkadaşlar...!!!
fıyık,paramızı ödemediği sürece virmanladığımız kağıtların hukuki hakları bizim olması gerekir...!!!
dolayısı ile virman yapmış arkadaşların 09 Aralık 2013 tarihinde yapılacak olan "olağan genel kurul"toplantısına katılmalarının ve oy kullanmalarının önünde bir engel olmaz...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
Yorum