vietnam Nickli Üyeden Alıntı
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bayım sen ne ayaksın senin sözlerin özaydın65 maynet finans,daki yazılarına benziyor kesinlikle algılamamda yanılmam bak bebişko her ne olursan ol mide bulandırma şiirli ustalardan bıktık 4 yıldır özaydın65 kerhanesi bu kağıdı 4 yıl önce büyük uğraşlar sonucu iyi pazarladı vede başarılı oldu bari yine kaşıma herkes gibi içinden geldigi gibi konuş süt çocuğu
-
5000 lotla tüm maddelere evet diyen biri, malesef ayrılamıyor
onlar uşak geldi uşak gîdiyor!!!!
Buna biri iyi oturtmuş, garibim hala çıkartamamış, içinde kalan uhteleri acı acı dile getiriyor!!!
Babası öpmüş onla teselli olsun!!!
Yok beni öpen olmadı diyosada onu öpecek(!!) çok tanıdığı oldu burada
Yorum
-
[QUOTE=vietnam;517369]6) Şirketimizin sermaye artırım işlemlerine ilişkin güncel bilgi:
Konuyla ilgili 08.10.2013 tarihinde Olağanüstü Genel Kurul toplantısı yapılmış ve sermaye artırımına ilişkin esas sözleşme tadil metni onaylanmıştır.
TESEKURLER BAYRAM HOCAM TESEKÜRLEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRR SANA BORLU MENSA BU ONAYI TESEEEEEEEEEEEEEEEEEEKKÜRLEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.
Genel kurulda bedelli onaylandı diyor.Ne oldu ki,anlamadım.Bunu herkes biliyor.SPK onayı anlamına gelmiyor.
Yorum
-
bak isminden dolayı fırenliyor sana kızamıyorum mazlumları severim ya gözüm bak 2014 temmuz bu hikayeleri bırak ayrıca bayram beyden yardım istedigine göre sakın sen denilen olmayasın korkma canım ne numaralar gördük acılarla bu güne geldik ama yaşadıklarımızı ben çektim başkalarıda çeksin demedik imza öpüyorum seni vietnam ismin evrensel sakın digerini kullanma facede olum niye cevap vermiyon koklaşırız görmeyeli bilgin artmış seni ilerde postam yapacam ama karı gibi davranma morartırım seni ciddi ol tamammı yesinler seni sütoşçuğumvietnam Nickli Üyeden AlıntıSayın horasanlı ordan burdan surdan özaydın yok efendim my net yazıp durarak BORAZANLIK yapma sakın SÜT ÇOCUĞU FLAN YAKISIYORMU efendi efendi elinde hissen yok ken aykam kesme çık bu forumdan kirletme bayram hoca beni ii bilir bak bayram hocam su horasanlıyı ara konus bayram hocam sen anladın onu ... by horasanlı
Yorum
-
Türkiye sicil gazetesinde 11. Madde hariç diğer OGK kararları 31.10.2013 tarihi 8433 sayıyla tescillenmiş arkadaşlar!!!
Nasıl bir ülkede yaşıyoruz !!! Kanunlar ayrılma hakkını kullananların parası ödendikten sonra bu işlemler yapılır diyordu??
11. Madde sermaye azaltım artırım maddesi kalmış, Para ödemesi sonrasına bırakmışlar?? SPK dan mı çekindiler
Yorum
-
Faik eline belge geçtikten 10 iş gününde parayı sen yatırma!!! O zaman senle görüşürüz!!! Tescillettirdiğin tescilletireceğin maddeler senin yıkımın olacak!!!
Ayrılma hakkını kullananlar senin bu acemi işlerini sana çok pahalıya ödetirler!!!
Yorum
-
arkadaşım sorguladım.tarih vererek memur/müstahdemine teslim. diyor. ulaşmışmıdır?siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar iadeli tahütlü gönderdiğiniz kuponların arkasındaki kod numaralarından ptt gov tr den kontrol edin alınmışmı bekliyomu önemlidir dikat edin mutlaka kontrol edin
Yorum
-
Sende benim paramın derdine düşmessen, merak etme sen , uşaklığını yap yeter!!!
Abine söyle KY her adımını takip ediyor...
Ticaret Sicil gazetesinde yayınlanan metinler Ticaret Bakanlığının onayından sonra olur, 12 maddeyle ayrılanlara burda iş düşüyor, yürütmeyi durdurma davası açmakılarki Faik para ödeme işini laşkalaştırmasın, SPK yıda bu durumdan haberder etmeli, devlet kurumları da kanunlardan habersiz onay verebiliyor!!! SPK diyor tescili parayı ödersin KY a sonra yaptırırsın bu açık ve net!!!
Merak etme sen ben neden 11. Maddeden ayrıldım, sermaye azaltım ve artırım işlemi bu şirketin kurtuluşu!!!
Yorum
Yorum