merhaba arkadaşlar,bir süreç bu gün sonlandı...yarından itibaren yeni bir süreç başlıyor/başlayacak sanırım...
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dur fazla iş yükleme şimdi benimkine bakıyor. sırayla kardeşsiname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın vietnam bakarmısın benimki gelmişmi haydi gardaş bir eyilik et
Yorum
-
rtağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı Sermayedeki Payı (TL) Sermayedeki Payı (%)
MENSA GAYRİMENKUL YATIRIM İNŞAAT A.Ş 225,52 0,14
MEHMET ULUTAŞ 2.500.000,00 1,54
FAİK ULUTAŞ
1.263.736,00 0,78
DİĞER 158,010,749 97,54
Kurul Kayd ndan Ç kart lan Pay Bilgileri:
A-Yasakl Paylar:
ISIN ISIN AÇIKLAMA MİKTAR-NOMİNAL TL*
TRAFVORI91K6 FAVORİ DİNLENME YERLERİ A.Ş. 5.335.629,612
TRAMAKTK91H2 MAKİNA TAKIM ENDÜSTRİSİ A.Ş. 0,873
TRAMNSME91B9 MENSA SINAİ TİCARET VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. 848,066
TRATRNSK91Q8 TRANSTÜRK HOLDİNG A.Ş. 6.191,622
B-Borsada lem Görmeyen Paylar:
ISIN ISIN AÇIKLAMA MİKTAR-NOMİNAL TL*
TRAADNAC91F6 ADANA ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. C GRUBU 0,414
TREEVGY00012 LATEK HOLDİNG A.Ş. 2,000
TRESKPA00016 SEKURO PLASTİK AMBALAJ SANAYİ A.Ş. 2.510,000
(*) Nominal TL: Bakiye alanlarnda binlik ayrac olarak nokta (.), küsürat ayrac olarak (,) virgül
kullanlmaktadr.AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
hırsızlığın vurgunun küçüğü büyüğü olmaz hırsızlık yumurta ile başlar derler adam ne ballı 848 tane hisse cik yasaklı 1000 bile değil nazar boncuğu takmak lazım ..................
Yorum
-
sevgili dost,bu spk'nın ne kadar ciddi araştırma yaptığının bir göstergesi işte...gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTRAMNSME91B9 MENSA SINAİ TİCARET VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. 848,066
hırsızlığın vurgunun küçüğü büyüğü olmaz hırsızlık yumurta ile başlar derler adam ne ballı 848 tane hisse cik yasaklı 1000 bile değil nazar boncuğu takmak lazım ..................
(
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
traji-komik bir durumla karşı karşıyayız...
))fait,bunca manipülasyonu bu kadar hisse ile yapmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş................
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
arkadaşlar spk bülteni yayınlanmış herhangi bir haber çıkmamış demek oluyor ki süreç normal şeklinde ilerliyor ve şirktin süreci nasıl sonlandıracağına göre bir karar verecek bence bu zamana kadar ki gelişmelerde herhangi bir sorun yok demek oluyor..... ancak ödemeler ve hesaplara para yatana kadar olan kısım son bölümü bence o süreçte yasal ve kanuna uygun yürütülürse süreç 28 inde en geç sonuçlanacak ve tahminimce 01-12 2013 tarihi itibari ile hisse arttırım ve azaltım olayı gerçekleşebilir....
Yorum
-
bir ayda bitirebileceklermi bir buçuk isenedir yapamıyolardıda merak ediyorumda spk dan ne kadar zamanda okey gelecekte bunlar sermaye azaltımı yapıp bedeli yapacaklar bilmediğim için soruyorumhakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar spk bülteni yayınlanmış herhangi bir haber çıkmamış demek oluyor ki süreç normal şeklinde ilerliyor ve şirktin süreci nasıl sonlandıracağına göre bir karar verecek bence bu zamana kadar ki gelişmelerde herhangi bir sorun yok demek oluyor..... ancak ödemeler ve hesaplara para yatana kadar olan kısım son bölümü bence o süreçte yasal ve kanuna uygun yürütülürse süreç 28 inde en geç sonuçlanacak ve tahminimce 01-12 2013 tarihi itibari ile hisse arttırım ve azaltım olayı gerçekleşebilir....
Yorum
Yorum