MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Bir arkadaşımızda çocuklarına iyi bir gelecek planı yapmış!!! Siz önce hakkınızı aramak îçin önce genel kurula katılacaktınız, çocuğunuza haksızlığa dur diyebildim diyecektinîz!!! Bahane üretmek kolay!!!

Ayrılma hakkını kazanacak, duruma göre de bu hakkınızı kullanacaktınız!!! Kullanmamada elinde olacaktı!!!

Bunların hiçbirini yapma sonrada sızla-ağla, başkasının şeyiyle gerdeğe girersen, bunu kurtuluş görürsen!!! Sızlamaya devam edersin, çocuklarına da anlatırsın ilerde , patronların ekmeğine yağ sürdüm genel kurula gitmeyerek, sizin hakkınızı onlara yedirdim zamanında dersin!!! Gelseydin faiğ iki laf etseydin, piyasa dolandırıcısı oğlun var deseydin babasının yüzüne, ben dedikçe rahatladım çünkü!!!

Genel kurul kararlarının senin de yararına olup olmayacağını zaman gösterecek!!!!

Faiğ bu şansı iyi değerlendirirse , hala cinlik peşinde koşmazsa??

Zaten ülkemizde bir faiğ kaldı otel, recidanse yapmayan ona kurtlar imkanı verir mi

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Tahminimiz aynı yönde!!
      mustafa_197458 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Bu vietnam ne için yapar amacı nedir bilmiyorum ama kim olduğunu biliyorum.
      Doğru değilse gelir ben değilim der.
      Çoğumuzun tanıdığı genel kurula katılmış ve önceki genel kurulada tek katılan iptal olan kurulda da bulunmuş diğer köyde vekalet için telefon yazmaktan atılan mustafa yeşil

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Zaten MU başbaşa çok şey paylaştı, kurulun son saatinde!!!

MU ve FU bunu iyi öpmüşler , zararını karşılamışlar gibi öperekten

Yorum

• mustafa_197458
          Katılımcı
          • 12 Eylül 2013
          • 97

yok ben o kadarını bilemem de iyi niyetli olarak forma renk katma peşinde heral

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Eeee 5000 lotla genel kuruldaymışsın??

Söyle bakim değermi bu laleliğe, milletten yediğin laflara!!!

Uşaklık yapmak için yazmak, satılma durumunda olmak????

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

bu ayak oyunlarınıda bir öğretmenin yapması yakışık almıyor!!!

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

yok yanlış yazma doktorum yanlış bilgi paylaşma adamın1450 lotu varmış 5000lotu olsa voleyi vururdu herhal demi doktor

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

mustafa_197458 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Bu vietnam ne için yapar amacı nedir bilmiyorum ama kim olduğunu biliyorum.
                  Doğru değilse gelir ben değilim der.
                  Çoğumuzun tanıdığı genel kurula katılmış ve önceki genel kurulada tek katılan iptal olan kurulda da bulunmuş diğer köyde vekalet için telefon yazmaktan atılan mustafa yeşil
                  Bu konuda yanılıyorsunuz,o arkadaş değil...!!!ben,Mustafa'nın kendisiyle görüşüyorum...))
                  AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                  GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• ayhan53
                    Rallici Başkan
                    • 27 Nisan 2009
                    • 2657

vietnam Nickli Üyeden Alıntı
                    sevgili memsa ortaklari gozumuz aydin dr tus sinavini ueremedi gk iptal ah dr ah
                    yalan yanlış haberlerle insanları yönlendiirmeyin
                    brileri hakkınızda şikayette bulunursa başımnız belaya girer
                    [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                    M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

dr doktor bana baksana ben mustafa yesil degilim ogretmende fakat ogretmenlik meslginide hocalarimada laf soyletmem ben mustafa hoça değilim vesselem

sevgili vietnam,uğraşma şu dandirik işlerle...))zaten herkes gergin,yarar getirmez bu tür espriler...(
                      AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• siname
                        Bağımlı
                        • 18 Eylül 2013
                        • 1034

he şöyle vietnam olumlu şeyleri paylaş keğıdın nereye gitceğini yazmışsın benim hedefim 10 lira doğruları yaz insanları yanıltma bedeliden sonra tabiki

Yorum

• ademali
                          Yeni Üye
                          • 11 Eylül 2013
                          • 21

arkadaşlar form da fazla yazmadıgım için pek tanınmıyor olabilirim mugladan yazıyorum 3 senedir bu hissedeyim 45 bin zararla ayrılma hakkımı kullanıcam müsade ederlerse...benim söyleyeceklerim uzun yatırımcılara kardeşler biz pek düzgün bir hisse seçemedik ama burda para ile alamayacagımız tecrübeler kazandık.bist te böyle bir şirket var oluş sebebi ile u30 a bile önyargılı yaklaşmaya başladık.kardeşlere tavsiyem aramıza yeni katılanlara itibar etmemeniz zaten bist -spk-ulutaşlar bizleri yeterince üzdüler ee birde aramıza nifak tohumu ekmeye gelen bu şarlatanlara kulak asmayın hatta onları kkaileye almayınki belki yanlışlarının farkına varırlar.ben her platformda adımı soyadımı adresimi telefonumu vermeye hazırım bunu yapamayacak olanlarıda samimi ve etik bulmuyorum...

Yorum

• mustafa_197458
                            Katılımcı
                            • 12 Eylül 2013
                            • 97

OLA GARDASLAR OLA GARDASLA BANA BAKSANA SEN 28 AL 47 CAK OH NE ALA YARASIN GARA GAŞLIMA İTTİRİN GİTSİN HEY EFENDİ FABRİKADA OVERLOKÇU VEZİLLAHLA İPLİKÇİ NİYAZİ İE FTG YAYINLICAM .CAR KEBABI GÖNDERDİĞİŞNİ UNUTMA ŞİMDİDE CIRCIRCIR GONUŞMA ..

Neyse gelelim mevzumuza Sevgili Memsa Yatırımcı ARKADASLAR
                            Merak etmeyin şirket yarın KAP haber düşer ve senet sepet çek çük teklifini kabul edin yoksa vazgecerim süreçten ooop hepberaber gideriz gözaltına der . aynen bunları söyler se erzurumun bağrında car kebab ile cırcır öten sevgili anciş gardasın ne der alkısss alkış . Şaka maka da yarın haber düştü düşecekk kap takip hepimize ALLAH sabır versin .bak şiirde yazdım

erzurum konya artivin
                            hiç farketmez çünkü biz
                            memösacıyız Memsacılar
                            hiç vazgeçmez

Karamanın koyunu
                            sonra çıkar Memsanın oyunu
                            hakımı ile savcısıyla
                            Vietnam lakablı YEŞİL
                            mustafası,
                            alisi kenanı arifi
                            her neyse hayat devam ediyor
                            ARKADASLAR saygılarımla
                            Karot hocam vietnamın bu yazısından ötürü mustafa hoca mı acaba demiştim. Değilse sizede onada özür((

Yorum

• ACEMİ
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 153

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              fait diyor ki:bende hisse yok,haberiniz olsun...sizde satıınn...))

bizde yedik? gölge adamlarındaki, sümen altundaki hisseleri ne yapacak?

Yorum

• ACEMİ
                                Katılımcı
                                • 12 Eylül 2013
                                • 153

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                he şöyle vietnam olumlu şeyleri paylaş keğıdın nereye gitceğini yazmışsın benim hedefim 10 lira doğruları yaz insanları yanıltma bedeliden sonra tabiki
                                çekirge bir sıçrar ,iki sıçrar üçünçüsünde !!!!!!!!!!!!!! olurmu dersin !!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information