karot43 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sizde hiç olmazsa olağanüstü genel kurul için bir at arabası kaldırsanız diyorum...ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞu an 41 kullanıcı var. (8 üye ve 33 konuk)
maşallah 4 katından 1 fazla
))azıkları biz hazırlayalım yinee...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Amin...siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende şimdi artemada çalışıyordum abi ben sularım abi koyunları yarın şimdi açılacakmı bu üç keğıt inşallah yarın faiğin tutuklama haberide düşer biste
Yorum
-
Sn Ayhan53 şu simurg bir kuzu özel bölümüne beni kayıt yapmadı... kaç defa mesaj attım ama okumuyor herhalde...sizden ricam bir hatırlatın ... kuzunun muhabbeti kimsede yok.... Türkün vuruşkan evllatları....ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞu an 41 kullanıcı var. (8 üye ve 33 konuk)
maşallah 4 katından 1 fazla
Yorum
-
at arabası kaça patlar biliyonmu atın ot oparası ocağımızı söndürürkarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersizde hiç olmazsa olağanüstü genel kurul için bir at arabası kaldırsanız diyorum...
))azıkları biz hazırlayalım yinee...
))
siz eşofmanları giy spor ayakkabıları geçirin ayağınıza
biz toplanma alanını seçeriz
yarın yola çıksanız
genel kurula yetişirsiniz

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
yok bizde konuklar hakiki konukexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDiğer sitelerde konuk sayısı iki tuşla artırıldığınıda gördük
Kimse uyumuyor, gecenin 3-4 de
unutuyolsr gerceği yazmayı

sizn topik olmasa konuğumuzda olmayacak[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
aç,kapa,aç,kapa...artemaaa....üreten emekçisi burda,reklama ihtiyacı varmı...?!!?emekçisi kişilikli biri olduğuna göre bence yokk...siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende şimdi artemada çalışıyordum abi ben sularım abi koyunları yarın şimdi açılacakmı bu üç keğıt inşallah yarın faiğin tutuklama haberide düşer biste
))
Yorum
-
ayhan53 şimdi kontrol ettim açılmış... gerek kalmadı... selamımı ve teşekkürümü ilet yeter... teşekkür ederim...Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Ayhan53 şu simurg bir kuzu özel bölümüne beni kayıt yapmadı... kaç defa mesaj attım ama okumuyor herhalde...sizden ricam bir hatırlatın ... kuzunun muhabbeti kimsede yok.... Türkün vuruşkan evllatları....

Yorum
-
baktım kuzu topiğine üyesinSıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Ayhan53 şu simurg bir kuzu özel bölümüne beni kayıt yapmadı... kaç defa mesaj attım ama okumuyor herhalde...sizden ricam bir hatırlatın ... kuzunun muhabbeti kimsede yok.... Türkün vuruşkan evllatları....
http://forum.keyborsa.com/forumdispl...2A%C3%96ZEL%2A
yazamıyormusun buraya[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterayhan53 şimdi kontrol ettim açılmış... gerek kalmadı... selamımı ve teşekkürümü ilet yeter... teşekkür ederim...

beni niye baktırıyon
forum sakin forum
buranın modlarıda pek çalışmayı sevmez
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Yorum
-
bu siteden hayır yok,..ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterat arabası kaça patlar biliyonmu atın ot oparası ocağımızı söndürür
siz eşofmanları giy spor ayakkabıları geçirin ayağınıza
biz toplanma alanını seçeriz
yarın yola çıksanız
genel kurula yetişirsiniz

))
arkadaşlar,dolmuşa binmek istemeyenler...pardon otobüse el arabasına talim etsinler,bende el arabası ile geleceğim konvoy yaparız hemmm...
))
Yorum
-
konukların 6 da 5 i gitti

görünüyomu
acemi mod topiği uçuruyordu az daha
Yorum
-
vallahi yakın olsaydık seni yormanın bedeli olarak bir tatlı ısmarlardım... ama maalesef uçakla 1 saat... ama gelirsen künefenin kralı benden sana....ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbeni niye baktırıyon
forum sakin forum
buranın modlarıda pek çalışmayı sevmez
Yorum
Yorum