MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ayhan53
    Rallici Başkan
    • 27 Nisan 2009
    • 2657

herkes atıyo tutuyo ama elini taşın altına sokmak isteyen sayısı yerinde sayıyor gibi.
    öbür tarafa baktım orada umutsarı müthiş bişey yapıyor gk için otobüs kaldırıyor
    herkes teşekkür ediyor ama bende gelecem diyen sayısı 2 mi 3 mü.
    [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
    M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      herkes atıyo tutuyo ama elini taşın altına sokmak isteyen sayısı yerinde sayıyor gibi.
      öbür tarafa baktım orada umutsarı müthiş bişey yapıyor gk için otobüs kaldırıyor
      Atalar boşuna dememiş...AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN,LAFA BAKILMAZZ...))

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
      GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• horasanlı
        Seyirci Üye
        • 11 Eylül 2013
        • 57

ayhan bey elazığ,da ikamet ediyorum düşünün genel kurul,basın açıklaması ayrı ayrı birde memsa yatırımcısımısın diye sormazlar herkes istanbul,ankara,dakiler arkadaş çevresini eyleme davet etse kalabalık denilen seviye gelmiş olur maddi katkı protesto için arkadaşlara ne düşüyorsa vermeye hazırım hoşçakalınız

Yorum

• ayhan53
          Rallici Başkan
          • 27 Nisan 2009
          • 2657

horasanlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ayhan bey elazığ,da ikamet ediyorum düşünün genel kurul,basın açıklaması ayrı ayrı birde memsa yatırımcısımısın diye sormazlar herkes istanbul,ankara,dakiler arkadaş çevresini eyleme davet etse kalabalık denilen seviye gelmiş olur maddi katkı protesto için arkadaşlara ne düşüyorsa vermeye hazırım hoşçakalınız
          eleştiri gibi oldu ama sizleri eleştirmek için söylemedim
          malesef bu toplumun tamamına sirayet eden ve hızla yayılan bir hastalık
          bende yavaş yavaş bu hastalığın pençesine düşmeye başladım
          12 eylül döneminde 12-13 yaşlarında bir çocuktum
          darbe yapılmıştı anayasa oylaması yapıldığında doğru hatırlıyorsam halkın %90 ı anayasaya evet demişti.
          ilginçtir benim mahallemde %60 civarında hayır çıkmıştı
          bizim aile topluca evetçiydi ben mahalledeki kominist abilerimden dolayı hayırcıydım.
          bu goministler sürekli bu anayasanın insanları siyasetten uzaklaştıracağını insanları depolitize edeceğini, baskıcı bir rejim yaratacağını insanların bir süre sonra hak aramayı bırakacağını
          söylerlerdi.
          nitekim 1983-1990 döneminde az da olsa bunu hissettik sonra 90 lardan itibaren açılmaya başladık (tv de 2 dizi var biri seksenler ikincisi doksanlar diye bu iki isimde bilinçli seçilmiştir seksenlerle doksanlar arasında müthiş kuşak farkı vardır.) demokratik talepler arttı sendikacılık yayıldı.
          hatta 2000 li yılların başalrında 82 anayasasına rağmen hak arama ve ehsap sorabilme kabiliyetimiz baya arttı. hükümete ve bakanlara net tepkiler konulmaya başlandı
          hatırlayın esnafın biri elini kolunu sallaya sallaya başbakanlığa geldi ve sayın ecevitin tepesine neredeyse yazarkasayı geçitdi.

sonra bu hükümet geldi
          vaatlerinin en başında ne geliyordu demokratikleşme özgürleşme
          başta öyle yapıyorlar sandık ama zamanla birde baktıkki yapılan anayasa ve yasa değişikliklerinin çoğu sesssiz çoğunluğun sesini daha da kısmaya başladı
          sendikalar sivil toplum örgütleri üzerinde müthiş bir baskı oluşturmaya başladı
          sesiniçıkaran cop yemeye gaz yemeye su yemeye başaldı
          az daha fazla sesini çıkaranlar hükümete isyandan, darbe yapmaktan, içeriye alınmaya başladı
          sonrası malum hüküğmetin ileri demokrasi anlayışı sadece bir avuç azınlık ve bölücü için özgürlük anlamına gelirken
          ülke koca bir hapishane haline geldi.
          82 anayasının baskıcı bir anayasa olduğunu söylemek 10 kere değiştirenler askeri idarenin yapamayacağı kadar faşizan bir nayasa ortaya çıkardılar
          insanları iyice depolitize ettiler
          hak arama hürriyetlerinikısıtladılar.
          hak aramak isteyenleri tomalrla ezdiler geçtiler.
          sonuçta hepimiz bir şekilde depolitize edildik.
          [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Yorum

• ayhan53
            Rallici Başkan
            • 27 Nisan 2009
            • 2657

bu yazddıklarının memsayla ne alakası var demeyin belki yok ama aklıma geldi

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

bu yazddıklarının memsayla ne alakası var demeyin belki yok ama aklıma geldi
              var,var...işte durum ortada...hak arama ve hesap sormaya gelince kimseden tısss yokkk...!!!ağlama,sızlama ve figan çoookkkk.....hak verilmez,alınır...bunu herkes kafasına yazsınnn...!!!ya çorba pişirilirken karınca kaderince katkı sunarsın,ya da çorbaya onursuzca tabak uzatır ve yersin...tercih kişiye aittir,ne diyelim...!!!katkın yoksa patrona kızma,aynı saftasınız...!!!çünkü o da parazit,sendeee...üzgünüm,gerçekler acıdırrr...!!!

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

yeni öğrendiğim ve çok beğendiğim bir tesbiti paylaşmak istiyorum sizlerle,sonuna kadar katılıyorum..."TÜRK TOPLUMU SÖYLEMEZ,SÖYLENİR..."...BİR DÜŞÜNÜN DOĞRU MU...???

Yorum

• gokalp80
                  Tecrübeli
                  • 11 Eylül 2013
                  • 522

karot hocam kızmadan sakin sakin gidelim ogk doğru hedef belli ses getirecek gündeme düşecek bir protesto eylem hazırlayalım

Yorum

• horasanlı
                    Seyirci Üye
                    • 11 Eylül 2013
                    • 57

eleştiri gibi oldu ama sizleri eleştirmek için söylemedim
                    malesef bu toplumun tamamına sirayet eden ve hızla yayılan bir hastalık
                    bende yavaş yavaş bu hastalığın pençesine düşmeye başladım
                    12 eylül döneminde 12-13 yaşlarında bir çocuktum
                    darbe yapılmıştı anayasa oylaması yapıldığında doğru hatırlıyorsam halkın %90 ı anayasaya evet demişti.
                    ilginçtir benim mahallemde %60 civarında hayır çıkmıştı
                    bizim aile topluca evetçiydi ben mahalledeki kominist abilerimden dolayı hayırcıydım.
                    bu goministler sürekli bu anayasanın insanları siyasetten uzaklaştıracağını insanları depolitize edeceğini, baskıcı bir rejim yaratacağını insanların bir süre sonra hak aramayı bırakacağını
                    söylerlerdi.
                    nitekim 1983-1990 döneminde az da olsa bunu hissettik sonra 90 lardan itibaren açılmaya başladık (tv de 2 dizi var biri seksenler ikincisi doksanlar diye bu iki isimde bilinçli seçilmiştir seksenlerle doksanlar arasında müthiş kuşak farkı vardır.) demokratik talepler arttı sendikacılık yayıldı.
                    hatta 2000 li yılların başalrında 82 anayasasına rağmen hak arama ve ehsap sorabilme kabiliyetimiz baya arttı. hükümete ve bakanlara net tepkiler konulmaya başlandı
                    hatırlayın esnafın biri elini kolunu sallaya sallaya başbakanlığa geldi ve sayın ecevitin tepesine neredeyse yazarkasayı geçitdi.

sonra bu hükümet geldi
                    vaatlerinin en başında ne geliyordu demokratikleşme özgürleşme
                    başta öyle yapıyorlar sandık ama zamanla birde baktıkki yapılan anayasa ve yasa değişikliklerinin çoğu sesssiz çoğunluğun sesini daha da kısmaya başladı
                    sendikalar sivil toplum örgütleri üzerinde müthiş bir baskı oluşturmaya başladı
                    sesiniçıkaran cop yemeye gaz yemeye su yemeye başaldı
                    az daha fazla sesini çıkaranlar hükümete isyandan, darbe yapmaktan, içeriye alınmaya başladı
                    sonrası malum hüküğmetin ileri demokrasi anlayışı sadece bir avuç azınlık ve bölücü için özgürlük anlamına gelirken
                    ülke koca bir hapishane haline geldi.
                    82 anayasının baskıcı bir anayasa olduğunu söylemek 10 kere değiştirenler askeri idarenin yapamayacağı kadar faşizan bir nayasa ortaya çıkardılar
                    insanları iyice depolitize ettiler
                    hak arama hürriyetlerinikısıtladılar.
                    hak aramak isteyenleri tomalrla ezdiler geçtiler.
                    sonuçta hepimiz bir şekilde depolitize edildik.
                    ayhan bey aynen katılıyorum aması var bu halkın başından geçen olaylar karşısında mukavamet gücü pasifise edildi olumsuzluk pompalanarak bu günkü ortam oluşturuldu beyanıdır zatın:12 yıllık zaman diliminde sessiz devrim yaptık kendi tabanını pasifize etti en önemlisi israilizmin yayılmacı ve doktrini:bir ülkeyi yönetmek için o ülke insanını ilk önce aç bırakacaksın,sonra işe alacaksın ve kendi idealinde erittireceksin.bu sürecler topluluğu dünya arenasındaki sistemler için son tangodur bunu güneyimizdeki hain denklemde görüyoruz ve şam son nokta defterler orda dürülecek insanlık huzura kavuşacak bunu hep beraber çok yakında biiznillah görecegiz hoşçakalınız konunun uzamaması için bu kadarla yetinelim

Yorum

• gokalp80
                      Tecrübeli
                      • 11 Eylül 2013
                      • 522

ha yavrum fait sık dişini 32 ye az kaldı

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Açgözlüler , gündelikçiler dadanmaya başlıyor gibi
                        gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        ha yavrum fait sık dişini 32 ye az kaldı

Yorum

• gokalp80
                          Tecrübeli
                          • 11 Eylül 2013
                          • 522

3-3,5 yıllık hissede isen gündelikcimi olursun

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Bazıları kokuyu almıştır yoksa bizim ederimîz 0.26 ya

gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            3-3,5 yıllık hissede isen gündelikcimi olursun

Yorum

• atakan
                              Katılımcı
                              • 31 Temmuz 2013
                              • 77

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Bazıları kokuyu almıştır yoksa bizim ederimîz 0.26 ya

Yorum

• gokalp80
                                Tecrübeli
                                • 11 Eylül 2013
                                • 522

bir biz bu kokuyu alamıyoruz vitamin B12 mi eksik açaba
                                gündelikciler %3,33 karda

Yorum

Working...
                                X

Debug Information