başlayalım gerçekten artık bu iş çığrından çıktı resmen adam kanunsuz artık ses getirecek eylemler olsun ben tüm borsa topiklerine yolarım ve tüm barışçıl eylemlerinizde varım don fırlatma ve benim kişisel eylemim bu kendimindir bazı arkadaşlar karşı çıkar gibi olduğu için ben asla adam satmam yeterki böyle a sından z sine kadar haklı olalım
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mensa nın sayfasında tadil metni yayınlanmış!!!
Faik 06.09.2013 günü yönetim kurulu kararı aldıysan son 1 aylık AO : 0.30 yani kardeşim senin tadil metnin yanlış, biz SPK bunu yazdık!! Bakalım SPK 1.20 tutmayan tadil metnine onay verecek mi? Senin daha önceki tadil metinlerin bu yüzden reddetildi!!!
Sanırın bu OGK da ertelenecek:(
Yorum
-
mensa sayfasında tadil metni nerede en son o gk çağrısı var sn exitusexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMensa nın sayfasında tadil metni yayınlanmış!!!
Faik 06.09.2013 günü yönetim kurulu kararı aldıysan son 1 aylık AO : 0.30 yani kardeşim senin tadil metnin yanlış, biz SPK bunu yazdık!! Bakalım SPK 1.20 tutmayan tadil metnine onay verecek mi? Senin daha önceki tadil metinlerin bu yüzden reddetildi!!!
Sanırın bu OGK da ertelenecek:(
Son Haberler
08.10.13 tarihli Ortaklar Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Çağ
Yorum
-
Sayfalara bakıyorum boş tartışmalarla ilerlemiş.Sanırım bu hissede herkesin beklentisi bitmiş durumda.Eski köydeki gibi yapalım ,edelimle geçiyor günler.Ne yapacaksak ,ne yapılacaksa yapılacak denir nokta konur.Yoksa zaten alışkınız liste hazırlamaya,zamanında ne listeler hazırlanmıştı balon olup patladı gitti
Yorum
-
Bu eylem planı için iş bölümü yapalım. Karot hocam bunu sen paylaştır bize, inan hiçbirimiz yok demeyiz. Ortaya olunca kimse aksiyon almıyor. Davul zurna olayı ciddi düşünülüyorsa mesala bu aksiyonu ben alabilirim.
Basın ile birebir görüşme zor olur sanki. Ulutaşların yaptıklarını ve yapmayı planladıklarını çok kısa ve vurucu olarak özetleyip bir de bizim tepki olarak yapacağımız eylemleri yazıp kuruluşlara fakslarsak mutlaka ilgisini çeker. En kötü senaryo da kendimiz çeker sonra basına servis ederiz
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteristanbuldaki arkadaşlar sadece maille yetinmesin,şu eylem programını iyice bir netleştirelim...2 gün içinde arkadaşların katkısı alınınca netleşir,eylem programımız ile beraber ziyaret edip,programıda önceden basın-yayın kuruluşlarına vermemiz daha cazip olacaktır diye düşünüyorum...beheyyy,düğün var düğünnn...memsa ile spk'nın nikahını kıyacağız...
))
Yorum
-
Yönetim kurulu tarihini okursan püf noktayı anlarsın
bu metin bir önceki yönetim kurulunun toplantıdının 0.26 ortalamayla hazırladığı metin!!!
gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermensa sayfasında tadil metni nerede en son o gk çağrısı var sn exitus
Son Haberler
08.10.13 tarihli Ortaklar Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Çağ
Yorum
-
sn hakimbayram sn erendizin bahsettigi konu bence cok onemli paraciklar indira gandimi oldu yoksa hani bizi kekledinde sn. B..na derdini nasil anlatacan bence gelin inat yapmayin o paralari birlesmeyle kilifa uyduramayacaksin millete caktiginiz yerden alin sifon kagidinizi sonrada helallik alin derim nominal deger ustu bana uygun ....ulan 50 kere dilekcr yazdim heryere elbet bunu BBG evi gibi izliyorlar canimizi yaktiniz sizinde caniniz yanacaz diri diri ins.....1 ustu maliyetle keklenmis olarak emanetiniz bizde.....hakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın erendiz bu zaten başlı başına bir dava ve suç konusudur, eğer belge varsa elimizde cevap halinde bu paranın yasal faizi ile memsa hesaplarına geri konması için derhal harekete geçebiliriz hatta hemen spk ve diğer ilgili kuruluşlara birebir giderek harekete geçirebiliriz ben istanbuldaki tüm kuruluşlara cuma günlerim boş günüm gidip gerekli işlemleri ve başvuruları yapabilirim
Yorum
-
Günaydın arkadaşlar...
evet bir iş bölümü yapalım...
bu öğleden sonra ben diğer topiklere yapılacak çağrı metnini hazırlarım...bu metni diğer topiklere de üye olan arkadaşlarımız yapıştırmalı...onlarında ortak sorunlarını kapsayan genel bir metin olacak...
intelligent arkadaş,sen şu davul-zurna işinin ön görüşmesini yap,fiyatı falan bilelim...
Hakimbayram arkadaş basına yapılacak çağrının metni sana ait...
exitus ile Erendiz hocam yapılacak basın açıklamasında okunacak kısa ve öz basın açıklaması metnini ayarlayabilirler mi...
Gökalp80 arkadaş sende taşınacak pankartı yazdır da gel...
siname arkadaş hazırlanan metni diğer topiklere yapıştırsın,ama bunu tek başına yapman zor...katkı sunacak arkadaşlar gerekli...
şimdilik bu görev bölümü yeter...katkı sunmak isteyen arkadaşlar belirtsin lütfen...özellikle diğer topiklere üye arkadaşlar lazım,malum biz cezalıyız...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Bakalım arkadaşlarımız katılımcı mı olacak,yoksa ağlayıp sızlamaya devam mı edecek,görelim...
olayın masraflarını aramızda bölüşürüz...
iş yapacak,emek verecek,adım atacak ve düşünsel katkı sunacak arkadaşlara ihtiyacımız var...
boş boş konuşacak ve yapılan işi baltalayacak insanlar uzak dursun...kısaca:ya destek ver,ya da suussss............!!! AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN,LAFA BAKILMAZZZ...:
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
erendiz kardeş elinde belge varsa vakit kaybetmeden spk ya iadeli gönder bu genel kurulda yatar faikte herhalde hapis yatar bizde gözaltı pazarına bu suçtur isviçrede banka yalansa spk kandırıldı yatırımcı kandırıldı demektir yazıklar olsun bu zihniyetehakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın erendiz bu zaten başlı başına bir dava ve suç konusudur, eğer belge varsa elimizde cevap halinde bu paranın yasal faizi ile memsa hesaplarına geri konması için derhal harekete geçebiliriz hatta hemen spk ve diğer ilgili kuruluşlara birebir giderek harekete geçirebiliriz ben istanbuldaki tüm kuruluşlara cuma günlerim boş günüm gidip gerekli işlemleri ve başvuruları yapabilirim
Yorum
-
Tamam. Ben bir piyasayı araştırayım bakalım
Ataşehir'de ikamet ediyorum ve burada birkaç çingene mahallesi var. Oralara bir sorayım.
Ancak hafta sonu c.tesi günü aksiyon alabilirim ve en geç pazara kadar bir bilgilendirme yaparım...
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın arkadaşlar...
evet bir iş bölümü yapalım...
bu öğleden sonra ben diğer topiklere yapılacak çağrı metnini hazırlarım...bu metni diğer topiklere de üye olan arkadaşlarımız yapıştırmalı...onlarında ortak sorunlarını kapsayan genel bir metin olacak...
intelligent arkadaş,sen şu davul-zurna işinin ön görüşmesini yap,fiyatı falan bilelim...
Hakimbayram arkadaş basına yapılacak çağrının metni sana ait...
exitus ile Erendiz hocam yapılacak basın açıklamasında okunacak kısa ve öz basın açıklaması metnini ayarlayabilirler mi...
Gökalp80 arkadaş sende taşınacak pankartı yazdır da gel...
siname arkadaş hazırlanan metni diğer topiklere yapıştırsın,ama bunu tek başına yapman zor...katkı sunacak arkadaşlar gerekli...
şimdilik bu görev bölümü yeter...katkı sunmak isteyen arkadaşlar belirtsin lütfen...özellikle diğer topiklere üye arkadaşlar lazım,malum biz cezalıyız...
))
Yorum
Yorum