MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen iyi biliyorsun herhalde..tecrübelisin,,, sen gittin herhalde,
    exitus,çattık galiba ha...))bunlar özel mi geliyor arkadaş,kardeşim canın falan sıkılıyorsa git ötelerde oyna yaa...parka falan git,salıncak bin...))
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• Sıfır
      Aktif
      • 11 Eylül 2013
      • 275

Tahtayı yapan arkadaş, ne gıcıkmışsın sen ya... uyuttun milleti, bak haftaya gözaltında hiç yorulmayacaksın.... bol bol oturacaksın,, bari şimdi biraz hareketlendirde adrenalin olsun.. sıktın ama şurada bir aydır çin işkencesi çektiriyorsun bize...

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Ogk: Olağanüstü genel kurul şimdi sen yenisin bilmezsin de yaziiiiiikkkkkk

Yorum

• Sıfır
          Aktif
          • 11 Eylül 2013
          • 275

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          exitus,çattık galiba ha...))bunlar özel mi geliyor arkadaş,kardeşim canın falan sıkılıyorsa git ötelerde oyna yaa...parka falan git,salıncak bin...))
          Ya karot kardeş tahtada hareket yok, sıkıldım vallahi, sende bulaşınca hoplama falan... işte bende biraz sallanayım dedim... çevreye verdiğim rahatsızlıktan dolayı özürrrr dilerimmmm.

Yorum

• Sıfır
            Aktif
            • 11 Eylül 2013
            • 275

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Biz namini duyduk, ogk günü gittik çok işi varmiş, senin gibilerle işini bitirmeden o gün gelenleri ellemedi
            e elliyorsun... hoşuna gidiyor.... e elle elle....

Yorum

• Sıfır
              Aktif
              • 11 Eylül 2013
              • 275

PES ettiniz yani ha ha ha ben gideyimde sokakta top oynanayım... salıncaklara binetim ip atlayayım...hadi hoşçakalın....

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Dikkat et emi çocuğum faik gibilere sana elma şekeri verirler

Sonra da orda burda yazarsın

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                PES ettiniz yani ha ha ha ben gideyimde sokakta top oynanayım... salıncaklara binetim ip atlayayım...hadi hoşçakalın....

Yorum

• gokalp80
                  Tecrübeli
                  • 11 Eylül 2013
                  • 522

merhaba arkadaşlar bol aksiyonlu genel kurula az kaldı don çelenk..... gibi neler yapılabilir bunlara odaklanalım

Yorum

• gokalp80
                    Tecrübeli
                    • 11 Eylül 2013
                    • 522

kaşınan lar dr kesmedi herhalde baytar yokmu bunlara

Yorum

• delikurt
                      Seyirci Üye
                      • 12 Eylül 2013
                      • 66

oooo burası yine sen ben olayına dönmüş bakıyorumda az birliktelik oluştumu hemen faikin adamları damlıyor ortalığı karıştıryor arkadaşlar kim ne derse desin faik ve adamlarının oyununa gelmeyin bölünmeyelim senben davasına girmeyelim kiseye cevap vermeyelim yoksa bir yere varamayız asıl odaklanmak gerektiğimiz noktaları unutup sen ben kavgasına girmeyelim

Yorum

• delikurt
                        Seyirci Üye
                        • 12 Eylül 2013
                        • 66

bizim uğraşmamız gereken birbirimiz değil hepimizin bu hisseden canıı yandı az yada çok o yüzden birbirimizle değil canımızı yakanla uğraşalım hedefe birbirimizi değil hisseyi bu hale getirenleri koyalım akıl akıldan üstündür derler herkezin bir düşüncesi vardır saygıyla dinleyelim ve sonunda bir akıl birliği yaparak beraber hareket edelim bu işten kurtulmamızın tek yolu bu

Yorum

• gokalp80
                          Tecrübeli
                          • 11 Eylül 2013
                          • 522

spk bülteni yazmayı unuttun herhalde

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            merhaba arkadaşlar bol aksiyonlu genel kurula az kaldı don çelenk..... gibi neler yapılabilir bunlara odaklanalım
                            Arkadaşlar,bizim yazılı ve görsel basına olayı taşımamız şart...bunun yolu da fiili bir eylem yapmaktan geçiyor...yapacağımız eylem iki ayaktan oluşmalı:

1-şirket merkezinin olduğu yerde:istanbulda bulunan arkadaşlar aracılığı ile bir davu-zurna ayarlanmalı...böylece şirkette yapılan talan ve soygunu bütün komşu esnafta duymuş olur...burada pantalonlar çıkarılıp şot ile kalma yoluna gidelim...akabinde düşürüldüğümüz durumu açıklayan bir basın açıklaması yapalım...!!!

2-yine davul- zurna ile spk önüne gidelim,burada da şortları çıkarıp donlarla kalma ve spk önüne getirdiğimiz donlarla bezenmiş bir siyah çelenk koyalım ve spk'nın bu süreçte kayıtsız kalmasını(hatta çanak tuttuğu)içeren bir basın açıklaması yapmalıyız...hatta" MENSA&SPK SINAİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş"pankartı hazırlayalım...çıkarabildiğimiz kadar cıngarı çıkaralım...
                            bunlar benim nacizane düşüncem...hep beraber daha da zenginleştirebiliriz...
                            bu arada bütün basın kuruluşlarına faks çekmeyi,telefon etmeyi ve bizzat ziyaret etmeyi unutmayalım...
                            AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                            GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• hakimbayram
                              Katılımcı
                              • 11 Eylül 2013
                              • 135

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Arkadaşlar,bizim yazılı ve görsel basına olayı taşımamız şart...bunun yolu da fiili bir eylem yapmaktan geçiyor...yapacağımız eylem iki ayaktan oluşmalı:

1-şirket merkezinin olduğu yerde:istanbulda bulunan arkadaşlar aracılığı ile bir davu-zurna ayarlanmalı...böylece şirkette yapılan talan ve soygunu bütün komşu esnafta duymuş olur...burada pantalonlar çıkarılıp şot ile kalma yoluna gidelim...akabinde düşürüldüğümüz durumu açıklayan bir basın açıklaması yapalım...!!!

2-yine davul- zurna ile spk önüne gidelim,burada da şortları çıkarıp donlarla kalma ve spk önüne getirdiğimiz donlarla bezenmiş bir siyah çelenk koyalım ve spk'nın bu süreçte kayıtsız kalmasını(hatta çanak tuttuğu)içeren bir basın açıklaması yapmalıyız...hatta" MENSA&SPK SINAİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş"pankartı hazırlayalım...çıkarabildiğimiz kadar cıngarı çıkaralım...
                              bunlar benim nacizane düşüncem...hep beraber daha da zenginleştirebiliriz...
                              bu arada bütün basın kuruluşlarına faks çekmeyi,telefon etmeyi ve bizzat ziyaret etmeyi unutmayalım...

kesinlikle katılıyorum karot abiciğim zaten biz olduğumuz kadar rezil olduk bundan sonra azı çoğu farketmez gidelim spk nın önünde oradanda çıkıp ticaret il müdürlüğünün önünde oradanda çıkıp istinyede bist önünde bu davul zurna ve don fırlatma eylemlerini yapalım vahdettini illa gelmesini söyleyelim ve olmazsa kendimizi bist ve spk nın kapısına zincirleyelim anasını satıyım azıttıkça azıtalım madem bunlar rezilliği kabul etmişler başbakanlığın önüne hatta cumhurbaşkanlığının önüne kadar gidip bu eylemleri yapalım hatta bunların cuma namazı kıldıkları camilerin oraya gidelim orada yapalım bu eylemleri anasını satıyım

Yorum

• gokalp80
                                Tecrübeli
                                • 11 Eylül 2013
                                • 522

EVET sözün bittiği yerdeyiz saksıları çalıştıralım bol ses getirecek ve yalanı soygunu vurgunu yada yapılanları kamuoyuna anlatmalıyız

Yorum

Working...
                                X

Debug Information