MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gokalp80
    Tecrübeli
    • 11 Eylül 2013
    • 522

bu ülkede genel kurmaybaşkalığı yapan kişiler bile hapiste iken .......
    Last edited by gokalp80; 23 Eylül 2013, 20:41. Sebep: hata

Yorum

• gokalp80
      Tecrübeli
      • 11 Eylül 2013
      • 522

benim ailemin çocuklarımın nafakasını yalanla dolanla 3/1 e düşürenlerde hesap versinler

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

hakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        kesinlikle katılıyorum karot abiciğim zaten biz olduğumuz kadar rezil olduk bundan sonra azı çoğu farketmez gidelim spk nın önünde oradanda çıkıp ticaret il müdürlüğünün önünde oradanda çıkıp istinyede bist önünde bu davul zurna ve don fırlatma eylemlerini yapalım vahdettini illa gelmesini söyleyelim ve olmazsa kendimizi bist ve spk nın kapısına zincirleyelim anasını satıyım azıttıkça azıtalım madem bunlar rezilliği kabul etmişler başbakanlığın önüne hatta cumhurbaşkanlığının önüne kadar gidip bu eylemleri yapalım hatta bunların cuma namazı kıldıkları camilerin oraya gidelim orada yapalım bu eylemleri anasını satıyım
        ben sonuna kadar varım...Gökalp80 arkadaşın dediği gibi SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ...boş konuşmak anlamsız,faikin senaryo ve dümenleri varsa bizimde dümenlerimiz olacak/olmalı...BAşbakanın namaz kıldığı caminin önünde de eylem koymak anlamlı,bunun üzerine çalışıp eğilelim...bu konuda bir arkadaş var,o bize yardımcı olabilir...ismini yazmayın,hani şu başbakanlıkta çalışan arkadaş...bize cami adresi versin yeter...BERGAMALI KÖYLÜLER KLAVUZUMUZ OLSUN...))
        AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
        GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

Diğer forumlara da üye olan arkadaşlar,eylem kararımızı kopyalayıp(isimlerimizi silin) forumlarınıza yapıştırın...kimse boş boş konuşmasın:SÖZ BİTTİ,BİZE İCRAAT LAZIM...birliktelik mi diyordunuz,iş üzerinden birleşelim...bizim boş laflara karnımız tok,3-4 yıldır çok yorum ve analizler gördük değil mi...?!!?haydi,iş başına arkadaşlar,genel kurul bizim için düğün olsun...))

Yorum

• gokalp80
            Tecrübeli
            • 11 Eylül 2013
            • 522

basın yayın kuruluşlarına mail atalım durumumuzu yaşadıklarımızı anlatalım İSTANBULDAKİ arkadaşlar basın kuruluşlarını ziyaret ederek kurula davet edebilirlerse güzel olur

Yorum

• gokalp80
              Tecrübeli
              • 11 Eylül 2013
              • 522

ASLINDA elinde hisse olsun isterse olmasın BÖYLE BİR MÜCADELEYE TÜM KÜÇÜK YATIRIMCILARIN destek olması faydalıdır çünkü BİST KY LARIN VURGUN YEDİĞİ YER OLMAMALIDIR.MADEM borsa yatırımcıları artsın isteniyor SESİMİZE KULAK VERMELİLER

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                basın yayın kuruluşlarına mail atalım durumumuzu yaşadıklarımızı anlatalım İSTANBULDAKİ arkadaşlar basın kuruluşlarını ziyaret ederek kurula davet edebilirlerse güzel olur
                istanbuldaki arkadaşlar sadece maille yetinmesin,şu eylem programını iyice bir netleştirelim...2 gün içinde arkadaşların katkısı alınınca netleşir,eylem programımız ile beraber ziyaret edip,programıda önceden basın-yayın kuruluşlarına vermemiz daha cazip olacaktır diye düşünüyorum...beheyyy,düğün var düğünnn...memsa ile spk'nın nikahını kıyacağız...))

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  ASLINDA elinde hisse olsun isterse olmasın BÖYLE BİR MÜCADELEYE TÜM KÜÇÜK YATIRIMCILARIN destek olması faydalıdır çünkü BİST KY LARIN VURGUN YEDİĞİ YER OLMAMALIDIR.MADEM borsa yatırımcıları artsın isteniyor SESİMİZE KULAK VERMELİLER
                  o halde yazabildiğimiz tüm topiklere EYLEM PROGRAMIMIZI yazalım,tüm mağdurları davet edelim...onlarda kendilerini ifade etsinler...!!!

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

diğer topiklere eylem çağrımızı ve onlarında kendilerini ifade edebileceklerini yazlım arkadaşlar...ben buranın A grubundan başlıyorum...haydi iş başına...!!! GERÇEK BİRLİKLER İŞ VE EYLEM ÜZERİNDE SAĞLANIR...!!!

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      o halde yazabildiğimiz tüm topiklere eylem programimizi yazalım,tüm mağdurları davet edelim...onlarda kendilerini ifade etsinler...!!!
                      özellikle mağdurun çok olduğu patron hisse topiklerine yazalim arkadaşlar...!!!

Yorum

• gokalp80
                        Tecrübeli
                        • 11 Eylül 2013
                        • 522

bir metin hazırlasak iyi olur

Yorum

• Erendiz
                          Katılımcı
                          • 12 Eylül 2013
                          • 126

Isvicredeki bir ogretmen arkadasima sirket hissedari olduguma dair iki hafta once vekalet gondermistim. Oda avukat araciligiyla isvicre banka sisteminden sorgulatti. Memsa yada diger istiraki sirketler adina herhangi bir hesaba ve paraya rastlanmadi. Sahis adina ise o hesaba bakamiyorlar. Ancak oda para kacirma sucu. Faittt genel kurulda bu para ile ilgili aciklamani sabirsizlikla bekliyorum... )

Yorum

• hakimbayram
                            Katılımcı
                            • 11 Eylül 2013
                            • 135

Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Isvicredeki bir ogretmen arkadasima sirket hissedari olduguma dair iki hafta once vekalet gondermistim. Oda avukat araciligiyla isvicre banka sisteminden sorgulatti. Memsa yada diger istiraki sirketler adina herhangi bir hesaba ve paraya rastlanmadi. Sahis adina ise o hesaba bakamiyorlar. Ancak oda para kacirma sucu. Faittt genel kurulda bu para ile ilgili aciklamani sabirsizlikla bekliyorum... )
                            sayın erendiz bu zaten başlı başına bir dava ve suç konusudur, eğer belge varsa elimizde cevap halinde bu paranın yasal faizi ile memsa hesaplarına geri konması için derhal harekete geçebiliriz hatta hemen spk ve diğer ilgili kuruluşlara birebir giderek harekete geçirebiliriz ben istanbuldaki tüm kuruluşlara cuma günlerim boş günüm gidip gerekli işlemleri ve başvuruları yapabilirim

Yorum

• hakimbayram
                              Katılımcı
                              • 11 Eylül 2013
                              • 135

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              diğer topiklere eylem çağrımızı ve onlarında kendilerini ifade edebileceklerini yazlım arkadaşlar...ben buranın A grubundan başlıyorum...haydi iş başına...!!! GERÇEK BİRLİKLER İŞ VE EYLEM ÜZERİNDE SAĞLANIR...!!!
                              abi güzel bir metin hazırlayalım tüm sitelere aynı metni yollayıp burada mağdur olan bist zedeleri toplayabiliriz ve sonra topluca bist spk ve ticaret il müdürlüğüne gidebiliriz organize olup organize işler yapmalıyız yoksa spk yı da bunlar eninde sonunda bir şekilde katakulliye getirebilirler o yüzden çok iyi organize olmamız lazım

Yorum

• gokalp80
                                Tecrübeli
                                • 11 Eylül 2013
                                • 522

2 gazeteye mail attım

Yorum

Working...
                                X

Debug Information