Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bırkalım kitabı mardinli atakan abi yazsın...26 krş senaryosundan sonra 3-4 lira senaryosuda varmış.Tam senarist.
aslında bazen sen gibiler yüzünden yorum yapmak istemiyorum . şirketin sermaye azaltımı benim için tasvip edilemeyecek durum lakin yukardada dediğim gibi sen gibiler yüzünden şu sermaye azaltımı olsunda sabah banka hesaplarını açtığın zaman hisse adedi ve para cinsinde değerini gördüğün zamanki yüzünün halini görmek isterdim. senaryoların gerçeklik payı eklerindeki belgelerinde saklı ama ben kime anlatıyorum hesabuına nasıl geliyorsa ona göre yorumlayana . bu 26 olayını senaryosunu ömrünüz boyunca unutmayacaksınız. ve hep aklınıza 0,26 gelecek.
Karot abi senin için helikopter kaldıracak diyorlar kütahya, izmir, adana , ankara ,izmit uçacak mışsın
OGK günü
valla,Kütahyaya kadar gelirseniz,yaparız bir güzellik...eşek değiliz yaa...))uçak mı olur,helikoptermi olur,tren mi olur,kağnı yada at arabası mı olur,yaparız bir şeyler birader...)) ama kütahyaya gelmeniz şart...))önüne de bir pankart asarız,davulcu-zurnacı da savaş marşı çalar,süürrr...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
yok bu sefer pazarcı abiye gönderecem sana burdan söz ve özelikle vekaleti sana göstermesini isteyeceğim oldumu dr bu arada hangi hiselerde posizyonum var yazayım
fenerbahçe
alcar
tumosan
ozbal
Yorum