MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

AdaM anladı, sanırım bunda da vitamin b12 eksikliği var, genç yaşta ne yazdığını unuttuğuna göre
    Gitmeseydi reçete de yazardık

QUOTE=karot43;501043]valla anladı,düzeliyor mu ne exitus...))[/QUOTE]

Yorum

• lidaki
      Katılımcı
      • 12 Eylül 2013
      • 88

Vallaha bir ara seni doktor sandım dostum internet kafeden falan girmiştir diye düşündüm ip olayı....Ha doktorsan yaz delikanlı gibi davet edildin nihayetinde icabet et..... Adaletli olmanın gereği bu.Ama bu arkadaşlar tüm ii niyetime rağmen bölücülük yapıyorlar. ALLAH yardımcın olsun.... ( Bu iki mesajı neden sonra yazdığımıda yaz doktor lütfen. 40 kovan arısı olan hergün doğal bal polen propolis tüketen biri B-12 kullanmaz)

Yorum

• Sıfır
        Aktif
        • 11 Eylül 2013
        • 275

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        belki sfır ne hoplayıp duruyon diye sorar spk...
        Karot kardeş sınıfa laptopu soktun herhalde yoksa dersin yokmu bugün... Müdür yakalamsın seni hoplarken.. Gözaltına alır alimallah

Yorum

• sanat
          Yeni Üye
          • 18 Eylül 2013
          • 4

herkese merhaba bugün memsaya ve spk ya mems1 ler için iadeli tahütlü dilekçe gönderdim

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Karot kardeş sınıfa laptopu soktun herhalde yoksa dersin yokmu bugün... Müdür yakalamsın seni hoplarken.. Gözaltına alır alimallah
            ben hiper-aktif öğrencileri çok severim,zıplaa...))ben sabahçıyım,işi bitireli epeyce oldum...ben işimi adam gibi yaparım,müdüre falan da selam vermem...))
            AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
            GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• Sıfır
              Aktif
              • 11 Eylül 2013
              • 275

lidaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Vallaha bir ara seni doktor sandım dostum internet kafeden falan girmiştir diye düşündüm ip olayı....Ha doktorsan yaz delikanlı gibi davet edildin nihayetinde icabet et..... Adaletli olmanın gereği bu.Ama bu arkadaşlar tüm ii niyetime rağmen bölücülük yapıyorlar. ALLAH yardımcın olsun.... ( Bu iki mesajı neden sonra yazdığımıda yaz doktor lütfen. 40 kovan arısı olan hergün doğal bal polen propolis tüketen biri B-12 kullanmaz)
              Hazır doktor bulmuşken... Böğrüm ağrıyor, kulağım normalinden fazla kızarıyor ne yapmalıyım. Doktor civanım...

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

kesinlikle sen aymaz ve problemleri olan birisin...ya da özel bir görevin var...))

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Hazır doktor bulmuşken... Böğrüm ağrıyor, kulağım normalinden fazla kızarıyor ne yapmalıyım. Doktor civanım...
                  senin doktorluk işin yok gibi,hoca verelim mi...))

Yorum

• Sıfır
                    Aktif
                    • 11 Eylül 2013
                    • 275

ben hiper-aktif öğrencileri çok severim,zıplaa...))ben sabahçıyım,işi bitireli epeyce oldum...ben işimi adam gibi yaparım,müdüre falan da selam vermem...))
                    Vallahi işiniz alamanyadan iyi yarım gün çalış tam gün parası al....birde şurdan ekmek çıkarsan varya tadından yenmez vallahi ortamının,!! (Öğretmenlere sözüm yok sadece şaka yaptım. polemik yaratma niyetim yok))

Yorum

• Sıfır
                      Aktif
                      • 11 Eylül 2013
                      • 275

senin doktorluk işin yok gibi,hoca verelim mi...))
                      Nefesi kuvvetli olsun....bir üfledimi mumu hemen söndürsün, okumuşken hazır şu bizim patronuda aradan çıkaralım sevabına....

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Bak sana neco abi ne yazmış:

Cevap: memsa hisse yorum
                        lidaki Nickli Üyeden Alıntı
                        Bizim bölücü bir arkadaş vardı siz tanımazsınız sitil mi değiştirdi acaba diye sordum.Hoşgeldin kardeşim ALLAH gönlüne göre versin.

Lütfen arkadaşlar burada olmayanların arkasından konuşmayın.Bu yakışık almıyor.Bakın bahsettiğiniz dr gelse ve deseki arkamdan konuşuluyor söz hahımda var dese,al sana karmaşa ortamı.Bu nedenle bırakın işimize bakalım.Tek derdimiz MEMSA gündemi bunun üzerine yoğunlaştırın lütfen.

AYRICA PERNİSİYÖZ ANEMİ DİYE BİR HASTALIK VAR , İSTEDİĞİNİ YERSİN AMA HİÇ EMİLMEZ BU YÜZDEN B12 KALÇADAN YAPTIRMAN LAZIM

O KOVANLAR SANA YARAMIYA BİLİR, SEN YİNDE BİR TETKİK YAPTIR BEDAVA MUAYENE DE OLDUN

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Faik abinin yanina git.... çok basit, iki okur bir eller

sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          hazır doktor bulmuşken... Böğrüm ağrıyor, kulağım normalinden fazla kızarıyor ne yapmalıyım. Doktor civanım...

Yorum

• Sıfır
                            Aktif
                            • 11 Eylül 2013
                            • 275

exitus123 abi benide bir muayene et... kulağım kaşınıyor nedendir abi...

Yorum

• Sıfır
                              Aktif
                              • 11 Eylül 2013
                              • 275

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Faik abinin yanina git.... çok basit, iki okur bir eller
                              Sen iyi biliyorsun herhalde..tecrübelisin,,, sen gittin herhalde,

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

Biz namini duyduk, ogk günü gittik çok işi varmiş, senin gibilerle işini bitirmeden o gün gelenleri ellemedi

sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                sen iyi biliyorsun herhalde..tecrübelisin,,, sen gittin herhalde,

Yorum

Working...
                                X

Debug Information