Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
SPK başvuruyu nizami gören arkadaşlar, biz başvuru gayri nizami gördüğümüz için başvurularımızı yaptık, siz bülteni bekleyin, patronuzla biz nerde hata yaptık diye!!!!
Gündelikçilerlemisiniz, genel kurul öncesi atıp tutup , genel kurul günü kaybolanların mı?
Vekaletti yolladım diyenler, bana özel mesaj atın , bakalım tutulan tutanakta adlarınız var mı? Birileri sizleri dolandırdı mı? Genel kurula gelmiyerek!!!
Burda resim de yapıştırılır, grafikte, sitemizin böyle sıkıntıları da yok, burdaki KY ların patronla telefonlaşıp( genel kurul için demiyorum) bilgi alabileciğiniz kimse yok , onu bilip öyle geliniz
Grafiği koyup bilmem ne sarmalı, bilmem dönemeci , piki miki gibi yorumlar memsa ya uygulanamaz daha öğrenemediniz mi
Ayrılma hakkı 0.46 kabul edildiyse tadil metnin de buna göre düzenlenmesi şart!!!! Bazıları şimdiden 0.26 göre düzenlenmiş tadil metnini savunuyorlar ayrıca o genel kurul iptal oldu, yeni başvuru yapıldıysa 0.30 denk ağırlıklı ortalamayla tadil metni hazırlanmalı !!!!!
Yorum