MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Öncelikle tartışma konusu yaratmıyacam, malüm sitede 23.07.2013 tarihinde KY yapılan hakeretler diz boyuna geldiğinde, o sitede yazacağıma beni atın dedim attılar... Gündelikçi , dan...sözler yazmaya devam edince tekrar girmek istedim. O günler cezalar veriliyor , sonra cezalar siliniyodu..

Demişsiniz bana yanlış yapılmadı, o cümlelerde bana yazılmamıştı ama. ben neden üstüme aldım ACABA!!!!

Benden sonrada çooook edebe sığmayan cümleleri bir admin kullanınca serbest, ama KY küfür edince bir bayan geliyordu!! O bayan patronun küfürlerini nasıl içine sindirebiliyor ..onu hiç anlamadım zaten!!! Bu uygulamaya ne denir???

Bu çöplük benim , istediğimi yazar , istediğimi çizerim!!!

Beni de neymiş efendim ben istemişim atılmayı, bahaneye bak, o sitede en az 5. Kez farklı rumuzlarla yazdım.. Son kez hakaret üzerinede yeni rumuz almadım,,,

Bu uslup yanlış.. Olgunlaşmalılar!!!!! Bu mantıkla site yönetimi olmaz... Ordan ekmek yiyorsanız sonunda sizi takip eden kimseyi bulamazsınız...

karot da buna benzer uygulamalar yüzünden ancak dayanabildi..

Bak oku diyecem, topik kapatılmış, ulaşıma engel olunmuş,

Sana horasanlı diyerek hakaret edilmemiştir, orda yazı yazabilmek adına sessiz kalmak, olayları görmemek üzücü. !!!!!!

horasanlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayın hocam inşaallah doğru konuşacağız doğruca can verecegiz dediginiz vatandaşın ben kendimce bana yapılan yanlışını görmedim sizler forumda etkili idiniz doktor bey hakeza sizler etkiliolduğunuz için karşı tarfla kuvvetli şekilde haklı olarak paslaşınca sorun yaşadınız bunu gördük ve her iki tarafı yasakladı sonra malumunuz forum kapandı ve gerçekten forum kapanınca çok güzel ve olması gerekeni yaptı yatırımcının yatırım yaparken yapması ve bilmesi gerekenler hakkında bilgilendirme yaptı hocam bunları yazarken yeniden huzurunuzu bozmak için veya yeni bir tartışma yaratmak için söylemedim hocam hadisi şerif:dostunla fazla dost olma olurki ilerde düşman olursun düşmanınlada fazla düşman olma olurki ilerde dost olusun. yani vasat olmak lazım yaşadığınız polemikte hakem olarak detayları fazla incelemedim hocam bırakalım mevlana hz(ra) yaradılanı yaradandan ötürü sevmek ve hadsi şerif:asıl pehlivan öfkesini yenendir sakın yanlış anlamayın tartışma yapmak için bunları söylemedim esen kalınız

Yorum

• horasanlı
      Seyirci Üye
      • 11 Eylül 2013
      • 57

sevgili dostum,kişisel olarak bir problem yaşadığımızı hatırlamıyorum...neden kızayım ki sana...??!!??genele bir kızgınlığım olmuş olabilir,sen o otamdan memnunmuydun...)) hocam ortamı adam olarak algıladım genel kurula katılmayan ve ahkam kesen hepsini forumdada eleştirdim ve ayrıca hissenin patronuyla danışıklı olan nefisleri yaptığım olumsuz duaya forumdakileri amin demeye davet ettim malumunuz g. kurula katılmayan kişiler ben amin demem fetva merkezimisin renklerini gösterdiler ve bu nkonuda gelseler yüzüne karşıda haykırırım tamamen ortam stresli,şartellerin attığı ortamdı vesselam

Yorum

• andiç75
        Katılımcı
        • 11 Eylül 2013
        • 91

Ola gardaşlar bakın size aylardır söyledim yıllardır söyledim dedim yaw etmeyin eylemeyin yaziktir günahtır cebizde bir gaç guruş paraz var onide bu elamanlara gaptirmayin. Kağıt 1.20 idi dedim anlamadiz kağıt 1.10 oldi yine dedim anlamadiz. Kağıt 1.00 oldi yine dedim yine anlamadiz. Ola kağıt 0.50 oldi yine dedim yine anlamadiz. Gardaşlar aradan yıllar gecti para heç oldi. Ortada ne var havagazi. Şimdi gardaşlar alan aldi çarpan çarpti. Şirketin ne kadar sahtekar olduğunu anladiz. Hala daha bu şirketten medet uman varsa bişey diyemicem. Durum ortada. Şimdi şirket tarafından 0.26 ayrılma hakkı konmustu. Fakat bu kadar dilekcelerle şikayetlere kurum ve kuruluşlara yapılan başvurular sonucunda ayrılma hakkı 0.47 oldu. Bu ey oldu. Simi gardaşlar yine soylirem etmeyin eylemeyin yaziktir günahtır 0.47 ey fiyattir. Şirket köşeye sıkışmıstır. Bu kağıttan birşeyine olacağı yok. Ne ucacaktır nese gaçacaktır. Genel gururla gidin şerhizi goyun. Ve bu işi bitirin. Bunlardan hayır gelmez. Şikayetler başvurularla gerekli kurum ve kuruşlara giderek hakkını arayan ky arkadaşlarada teşekkür edirem. Bunlari başiboş biraksaydiz eğer kağıt 0.26 olacaktı ve bedeli buradan gerçekleşecekti. Ayrılma hakkida 0.26 da kalacaktı. Bu firsati değerlendirin. Parazi yeteri gadar çarçur etmeyin. Birdahada böyle kağıtlara itibar etmeyin. Bist100 den vazgeçmeyin. YÜCE ALLAH selemet vere. Vesselam.

Yorum

• azina
          Katılımcı
          • 17 Ağustos 2011
          • 196

Tekrar günaydın,

görüyorumki yavaş yavaş burası sakinleşmeye normal hale gelmeye başlamış. Burası herkese açık olduğundan artık ipini koparan da gelebilir. O nedenle fazla sürtüşmeye girmeden konunun özünü kaçırmadan sonuca odaklanarak bişeyler yapmalıyız.
          Yukarıda andiç75 in yazdığı yazı mesala tam bi felaket. Patronun adamı mı değil mi onu bilemem beni de ilgilendirmez. 0,26 dan ayrılsaydınız iyiydi ama 0,46 yaptınız o daha iyi oldu bunu kaçırmayın gibi lafların sahibi birisi demekki bizden değil. Biz mücadeleyle kağıdı 1 lere çıkartınca bunu hiç kaçırmayın diyecek. Yani yol gösterecek birisi olmadığı kesinleşti.

O nedenle ben şimdiden yazayım. Ona cevap vermekle burda vakit kaybedersek boşuna sayfa sayısı artmış olur. Bu seferde kimse okumaz. Zaten insanlar okurken belli isimleri arıyorlar, eğer onların yazısı varsa okuyorlar.
          ...::[AZİNA]::...

Yorum

• hakimbayram
            Katılımcı
            • 11 Eylül 2013
            • 135

arkadaşlar herkese günaydın iyi pazarlar, daha öncede yazdım takip eden arkadaşlar vardır, bu konuya son noktayı spk koyacak o yüzden şöyle olacak böyle olacak demiyelim biz diri ve bir şekilde kalalım zaten bir daha ki genel kurulda da beraber orada olacağız...

yukarıdaki yorumlarda şu iyi bir tespitti genel kurul öncesi vekalet için genellikle avukat olan kişiye yönlendirmiştik herkesi bu sefer izin verirseniz şu şekilde bir yol izleyelim... bence elinde hissesi ola herkesin genel kurula kendisi katılıp oyunu ve imzasını atmasını isteyelim vekaletten mümkün olduğunca uzak duralım derim.... hem bu katılımı arttırır hemde genel kurulun adı gibi kendisininde genel kurul gibi geçmesini sağlar...

bu yüzden spk nın kararınımutlak surette bekleyelim birde kağıt üzerindeki hareketleri takip edelim... moralimizi bozmadan fiyat üzerindeki spekülasyonları izleyelim al sat ve emirleri paylaşalım bunları spk ya bildirelim, inanın bunlar daha etkili olur....

Yorum

• Intelligent
              Katılımcı
              • 12 Eylül 2013
              • 110

andiç75, ne zaman ayrılacağımızı söyleme. Biz, hangi koşullarda ve nerede ayrılacağımızı iyi biliriz. KY'yı yönlendirme, herkesin kafasında bir planı var ve herşey kısa süre içerisinde şekillenecek gibi duruyor.

KY'ye korku vererek elindeki mali ucuza kapamazlar.

andiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Ola gardaşlar bakın size aylardır söyledim yıllardır söyledim dedim yaw etmeyin eylemeyin yaziktir günahtır cebizde bir gaç guruş paraz var onide bu elamanlara gaptirmayin. Kağıt 1.20 idi dedim anlamadiz kağıt 1.10 oldi yine dedim anlamadiz. Kağıt 1.00 oldi yine dedim yine anlamadiz. Ola kağıt 0.50 oldi yine dedim yine anlamadiz. Gardaşlar aradan yıllar gecti para heç oldi. Ortada ne var havagazi. Şimdi gardaşlar alan aldi çarpan çarpti. Şirketin ne kadar sahtekar olduğunu anladiz. Hala daha bu şirketten medet uman varsa bişey diyemicem. Durum ortada. Şimdi şirket tarafından 0.26 ayrılma hakkı konmustu. Fakat bu kadar dilekcelerle şikayetlere kurum ve kuruluşlara yapılan başvurular sonucunda ayrılma hakkı 0.47 oldu. Bu ey oldu. Simi gardaşlar yine soylirem etmeyin eylemeyin yaziktir günahtır 0.47 ey fiyattir. Şirket köşeye sıkışmıstır. Bu kağıttan birşeyine olacağı yok. Ne ucacaktır nese gaçacaktır. Genel gururla gidin şerhizi goyun. Ve bu işi bitirin. Bunlardan hayır gelmez. Şikayetler başvurularla gerekli kurum ve kuruşlara giderek hakkını arayan ky arkadaşlarada teşekkür edirem. Bunlari başiboş biraksaydiz eğer kağıt 0.26 olacaktı ve bedeli buradan gerçekleşecekti. Ayrılma hakkida 0.26 da kalacaktı. Bu firsati değerlendirin. Parazi yeteri gadar çarçur etmeyin. Birdahada böyle kağıtlara itibar etmeyin. Bist100 den vazgeçmeyin. YÜCE ALLAH selemet vere. Vesselam.

Yorum

• gokalp80
                Tecrübeli
                • 11 Eylül 2013
                • 522

iyi pazarlar şükür kavuşturana bir türlü adım foruma inşallah yeni forum hisse fiyatını çoşturur yeni bir sayfa açarız

Yorum

• gokalp80
                  Tecrübeli
                  • 11 Eylül 2013
                  • 522

ola andıç memsa kaç paran battı zararın ne kadar eğer hissen yoksa boşa akıl verme

Yorum

• anarat
                    Katılımcı
                    • 13 Eylül 2013
                    • 86

arkadaşlar merhabalar daha önümüzde onlarca gün var bizim yapmamız gereken spk ve diger kurumlara haklı oldugumuzun baskısını yapmak alınacak kararlarda bu sessiz cogunluga elbet ses veren olacaktır bunun meyvelerini zaten görmeye başladık sizden ricam diger forumlarda oluşan kişilere kurumlara form yöneticilerine saygılı olmak allah razı olsun bu form sayesinde bilgi paylaşıyoruz bu nedenle lütfen birbirimize saygı duyalım gereksiz oluşumlar içine girip moralinizi bozmak isteyen kişilerede cevap yazmayın gale almayın zaten form yönetimi tarafından bu kişiler forumdan atılacaktır diye düşünüyorum çünki ben bıktım form kapatılmasından

olayları takip edelim inşaallah bu hısse 0,50 rakamlarını test ederde en azından ortalaması bu seviyelerde olan arkadaşlar kurtulur inanın kurban adadım rabbime kurtulayım ilk işim bir fakir aile için cocuklar için kim muhtaçsa bir kurban kesmek rabbim yar ve yardımcımız olsun faik denen zat'a da rabbim hidayet versin

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Saygıyla kastınız: Gündelikçi mi? al satçı mı? dan....söz kelimesini kullanmamak mı ? Türkçemizde olan bugüne kadar yaşadığımız olaylar, edindiğimiz tecrübeler sonuncunda oluşan kelimelerdir.. Sen bir yere söz verirsen o yerde bir bahaneyle bulunmazsan türkçemizde karşılığı o işe yapana verilen kelimeler daha ağırdır.. Biz kibarlaştırdık..

Diğer form yönetimi yaşamlarında başarılar dilerim... Sanırım beni buraya koyduğum mailler le bir nevi sitesinde tehdit edilmişim,, Suç teşkil ediyorsa site yönetiminden o maillerin silinmesini de istedim.. Evet ben devlet memuruyum, hukumu hakkımı aramasınıda bilirim.. Kardeşimiz zannetmiş ki bu mailler devlet sırrı... Ben sana yolladım, istediğim yerede yapıştırırım...

Bu tarz kişilerin yaşamlarında unuttuğu , bizlerinde hatırllattığı bazı davranışlar, unutulan ahlaki degerler olduysa , tabiki de onlar bunları anlayabiliyorsa, biz teşekkürü hakkettiğimizi düşünürüm.

Gelelim MEMSA ya ; geçen de yazdım .. Olayı çözmek istiyorum..

Avukata kimler vekaletname yolladı?? Burda o arkadaşlar varsa özelden isim soyisimlerini yollasınlar..

Güvenilen avukat vazifesini yapmış mı yapmamış mı? Hep onun adı zikredilmişti..

anarat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      arkadaşlar merhabalar daha önümüzde onlarca gün var bizim yapmamız gereken spk ve diger kurumlara haklı oldugumuzun baskısını yapmak alınacak kararlarda bu sessiz cogunluga elbet ses veren olacaktır bunun meyvelerini zaten görmeye başladık sizden ricam diger forumlarda oluşan kişilere kurumlara form yöneticilerine saygılı olmak allah razı olsun bu form sayesinde bilgi paylaşıyoruz bu nedenle lütfen birbirimize saygı duyalım gereksiz oluşumlar içine girip moralinizi bozmak isteyen kişilerede cevap yazmayın gale almayın zaten form yönetimi tarafından bu kişiler forumdan atılacaktır diye düşünüyorum çünki ben bıktım form kapatılmasından

olayları takip edelim inşaallah bu hısse 0,50 rakamlarını test ederde en azından ortalaması bu seviyelerde olan arkadaşlar kurtulur inanın kurban adadım rabbime kurtulayım ilk işim bir fakir aile için cocuklar için kim muhtaçsa bir kurban kesmek rabbim yar ve yardımcımız olsun faik denen zat'a da rabbim hidayet versin

Yorum

• gokalp80
                        Tecrübeli
                        • 11 Eylül 2013
                        • 522

sn anarat siz ve maliyeti 0,5 li rakamlara yakın olan arkadaşlar şanslı benim gibi maliyeti 1 olan veya 2-3 lü rakamlarda olanlara Allah yardım etsin sabır versin

Yorum

• Erendiz
                          Katılımcı
                          • 12 Eylül 2013
                          • 126

Yarin spk ve ticaret bakankigina sikayete devam. Allah mazlumlarladir arkadaslar. Hadi hayirlisi bakalim...

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Ersin bey hoşgeldinnn

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

Artık dilekçelerimiz sade olmalı

T.C. BAŞBAKANLIK
                              SERMAYE PİYASASI KURULU
                              ANKARA 13.09.2013
                              Merkezi Kayıt Kurumu’ nda ……..sicil numarasına sahip bireysel yatırımcıyım. BİST’ de ortağı olduğum MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş (MEMSA)’ nin sermaye piyasası kanuna aykırı eylemleri BİST ‘ in KAP’ da yaptığı açıklamayla
                              ‘’ BORSA İSTANBUL A.Ş. [MEMSA] 09.09.2013 17:44:37
                              Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Kararı

Borsa Yönetim Kurulu'nun 09/09/2013 tarihli toplantısında, Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş (Şirket) ile ilgili olarak,

A.Kotasyon Yönetmeliğinin 24. ve 27. maddeleri çerçevesinde,

* Şirketin 31/12/2013 tarihine kadar sermaye artırımı işlemlerinin tamamlanmaması,
                              * Şirketin 31/12/2013 dönemi finansal tablolarının yayınlandığı tarih itibariyle finansman yapısının iyileşmediğinin tespit edilmesi,
                              * Şirketin ortaklık yapısının güncel ve doğru olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 30/09/2013 tarihine kadar ilan edilmemesi,

durumlarının herhangi birisi gerçekleştiğinde Borsamızın 206 Sayılı Gözaltı Pazarı Kuruluş ve Çalışma Esasları Genelgesi'nin uyarınca, Şirket paylarının İkinci Ulusal Pazar kaydından çıkarılarak Borsamız Gözaltı Pazarı'na alınacağının Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ilan edilmesine,

B. Şirketin aylık bildirim yükümlülüğünün

1) Şirketin ve konsolidasyona tabi tüm grup şirketlerinin ilgili ay sonu itibariyle kısa ve uzun vadeli finansal borçları ile dönem içerisinde ödenen ve vadesi geldiği halde ödenemeyen finansal borç toplamına ilişkin bilgileri,
                              2) İlgili ay sonu itibariyle Şirketin ve konsolidasyona tabi tüm grup şirketlerinin personel, vergi ve sosyal güvenlik kuruluşlarına olan borçları ile söz konusu kuruluşlara vadesi geldiği halde ödenemeyen borç toplamına ilişkin bilgileri,
                              3) İlgili ay sonu itibariyle Şirketin ve konsolidasyona tabi tüm grup şirketlerinin, tüm gelir kaynaklarından elde etmiş olduğu gelirler ile mali tablo dönemi başlangıcından ilgili ay sonuna kadarki gelirlerin kümülatif toplamına ilişkin bilgileri,
                              4) İlgili ay sonu itibariyle, tüm ana üretim birimleri (tekstil, konfeksiyon, enerji) kapasite kullanım oranlarına ilişkin bilgileri,
                              5) İlgili ay sonu itibariyle Şirket aleyhine ve/veya Şirket ile ilgili olarak şirket ortakları aleyhine açılmış olan mevcut tüm davalara ilişkin bilgileri,
                              6) Şirketin güncel ve doğru ortaklık yapısına ilişkin bilgileri,
                              7) Şirketin sermaye artırım işlemlerine ilişkin güncel duruma ilişkin bilgileri

içerecek şekilde güncellenerek devam etmesine karar verilmiştir. ‘’

Bağımsız yönetim kurulu üyelerinin kendilerine verilen görev ve fonksiyonları yerine getirmedikleri tescillenmiş olup, bu üyelerin SPK kurumuyla olan eski ilişkileri nedeniyle mevzuata çok hakim oldukları halde şirket yönetiminde söz sahibi olamadıkları ortadadır. Görevlerini layıkıyla yerine getirmeyen, SPK kanunu madde 112 ‘ ye göre suça ortak olan, SPK mevzuatına uygun çalışmayan bağımsız yönetim kurulu üyelerinin üyeliklerinin iptal edilmesini, SPK’ nın atayacağı yönetim kurulu üyelerinin iş başına getirilmesini istiyorum.
                              Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.
                              ADRES:
                              T.C. No:

Yorum

• anarat
                                Katılımcı
                                • 13 Eylül 2013
                                • 86

gökalp benim maliyet 0,58 oda ala ala çok lotum yok 30bin lot genel kurula gelenler bilir 3 senedir alıyorum maaştan arttıkça zararım yarı yarıya belki sizin için bu fiyatın bir anlamı yoktur ama benim için çok anlamı var çünki her kuruşu anıl terim o nedenle lanet ettim ancak ben bu hıssede dönen dolapların hesabı verilmeden ve bana çektirilen ve çektirilecek olan bu haksızlıkların elbet hesabını sorucam tabiki kanunlar nezdinde olmadımı bu dünya ahirette elbet hesaplaşacagız işte ozaman faik yada bu hısseye baskı yapan o eller görecek hak hukuk nasıl olacak

unutma faik diger köyde (ahirette) böyle kap -spk falan yok hani belki bilmiyordur

Yorum

Working...
                                X

Debug Information