aramızda genel kurulu için adını anmayacağım avukata vekaletname yollayan oldu mu?
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dostlar cümleten s.a hesabım yeni güncellendi bayağı sorun yaşadım ve aranıza katılmaktan kendim memnunluk duymakla beraber sizlerde beni sorunlu ve şüpheli görüyorsanız açıkca söyleyin açık konuşmayı severim malumunuz diger köyden geliyorum karot43 hocam kızmıştı inşaallah kızgınlığı geçmiştir burdada ordada kimseye yaranmak için çaba sarfetmedim sadece bu hissede doğru ve bağımsız yazıları yazanları begendim hz ali(kvc) kişinin iç aleminde yatan dışına yansır.soru sorma,yüz ifadeleri,konuşmaları vs
Yorum
-
exitus,böyle parça parça yazmak yerine kafanda geçenleri bütünlesen daha yararlı olacak...bunun için sana önerim,bir not defteri ya da karalama kağıdı kullan...dağınık yazdığında bence algıyı da dağıtıyorsun,bir öneri benimkisi...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇoğu kişi o adama yönlendiril miştiAV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Sn.exitus 123 yorumunuzu bekliyorum.lidaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterS.A mağdur kardeşlerim.Şahsi sürtüşmelerin olmadığı kanunsuz yapılan işlemlere karşı tüm beyinlerin yardımına ihtiyacımız olduğu bu günlerde forumunuzun hayırlı olmasını diliyorum.Benim sorum doktora ben ayrılma hakkımı 1,23 ten kullanmak istediğimi söylediğimde ismi önemli değil bazı üstadlar makara yapmışlardı.0,26 krş inadı yapanlar bizi buna inandırmaya çalışanlar benimle sürtüşmüşlerdi.Neden 1,23 demiştim açıklamadan dolayı:Gündemin 11. Maddesinde Görüşülecek esas sözleşme tadiline ilişkin ayrılma hakkı kullanım fiyatının Sermaye Piyasası Kanunu 23. Maddesi uyarınca 0,46 TL olduğu konusunda yatırımcıların bilgilendirilmesi, 7- Gündemin 12. Maddesine ilişkin Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji A.Ş paylarının alınması ile ilgili olarak ayrılma hakkı kullanım fiyatının, Sermaye Piyasası Kanunu 23. Maddesi uyarınca 0,47 TL olduğu konusunda yatırımcılara bilgi verilmesi, 8- Gündemin 13. Maddesine ilişkin Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş paylarının alınması ile ilgili olarak ayrılma hakkı kullanım fiyatının, Sermaye Piyasası Kanunu 23. Maddesi uyarınca 0,35 TL olduğu konusunda yatırımcılara bilgi verilmesi, Her iştirak ayrı ayrı fiyatlanmalı,yada adam gibi fiyat belirlenmeli.VOLT BAŞKA GYO BAŞKA MENSUCAT BAŞKA ....Doktor sizin görüşünüz nedir?
Yorum
-
Gündelikçi, dan..döz ler , faik dışında herkese gelebilir
Faik te gelsin ki , bu sefer genel kurula daha çok kişi katılacağını görsün, o oda bize küçük , gecen genel kuruldan kaçtın, bak bu sefer seni hangi binada bulacağımızı da öğrendim , 4 P tekstil çam sok daymış..
Yorum
-
sevgili dostum,kişisel olarak bir problem yaşadığımızı hatırlamıyorum...neden kızayım ki sana...??!!??genele bir kızgınlığım olmuş olabilir,sen o otamdan memnunmuydun...horasanlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar cümleten s.a hesabım yeni güncellendi bayağı sorun yaşadım ve aranıza katılmaktan kendim memnunluk duymakla beraber sizlerde beni sorunlu ve şüpheli görüyorsanız açıkca söyleyin açık konuşmayı severim malumunuz diger köyden geliyorum karot43 hocam kızmıştı inşaallah kızgınlığı geçmiştir burdada ordada kimseye yaranmak için çaba sarfetmedim sadece bu hissede doğru ve bağımsız yazıları yazanları begendim hz ali(kvc) kişinin iç aleminde yatan dışına yansır.soru sorma,yüz ifadeleri,konuşmaları vs
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
A.S kardeşim sizin yazılarınızı öbürköyden biliyorum hoşgeldiniz.horasanlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar cümleten s.a hesabım yeni güncellendi bayağı sorun yaşadım ve aranıza katılmaktan kendim memnunluk duymakla beraber sizlerde beni sorunlu ve şüpheli görüyorsanız açıkca söyleyin açık konuşmayı severim malumunuz diger köyden geliyorum karot43 hocam kızmıştı inşaallah kızgınlığı geçmiştir burdada ordada kimseye yaranmak için çaba sarfetmedim sadece bu hissede doğru ve bağımsız yazıları yazanları begendim hz ali(kvc) kişinin iç aleminde yatan dışına yansır.soru sorma,yüz ifadeleri,konuşmaları vs
Yorum
-
Onu yorumladım , yukarda
lidaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.exitus 123 yorumunuzu bekliyorum.
Yorum
-
Vallaha doktorcum ben okudum ama anlamadım .Bana patronun adamı mı demişsin???Lütfen tüm mesajlarımı oku.Lütfen.exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOnu yorumladım , yukarda
Yorum
-
sayın horasanlı,arkadan konuşmayı ve sallamayı sevmem,tarzım değil...!!!diğer köyden doğru takınılan tavırlardan ötürü tavırlarından hoşlanmadıklarıma telefon açıp,bir daha göüşmek istemediğimi yüzlerine belirttim,ya da tavırlarını görmediklerime tavrımın ne olacağını da belirttim...!!!hayır,yalan diyen yazsın buraya...!!!seninle özel bir iletişimim yok,ama özeline mutlaka yazardım...!!hani derler ya:tavşan dağa küsmüş,dağ tavşana...ben ne dağım,ne tavşan...!!!nacizane insan gibi olmaya çalışıyorum...!!!seninle ilgili bir problemim yok,olursa da benden duyarsınız bunu...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
Günlükçü kelimesini ilk ben kullanmıştım.Kendileri için .ama beni şok etmişti o kadar ky yanında görünürken Gk dan önce elindeki malı satmış olmasıyla .3-5 milyon hacim yapabilmesiyle(nasıl ky ise) ve 32 den sattıktan sonra 26 krş tellallığı yapmasıyla......Ve onun bazı destekçileri(yeri geldi bende destekledim.teşekkür ettim).ALLAH herkesin gönlüne göre versin......exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞark kurnazını koy, al satçıyı koy

Yorum
-
sayın hocam inşaallah doğru konuşacağız doğruca can verecegiz dediginiz vatandaşın ben kendimce bana yapılan yanlışını görmedim sizler forumda etkili idiniz doktor bey hakeza sizler etkiliolduğunuz için karşı tarfla kuvvetli şekilde haklı olarak paslaşınca sorun yaşadınız bunu gördük ve her iki tarafı yasakladı sonra malumunuz forum kapandı ve gerçekten forum kapanınca çok güzel ve olması gerekeni yaptı yatırımcının yatırım yaparken yapması ve bilmesi gerekenler hakkında bilgilendirme yaptı hocam bunları yazarken yeniden huzurunuzu bozmak için veya yeni bir tartışma yaratmak için söylemedim hocam hadisi şerif:dostunla fazla dost olma olurki ilerde düşman olursun düşmanınlada fazla düşman olma olurki ilerde dost olusun. yani vasat olmak lazım yaşadığınız polemikte hakem olarak detayları fazla incelemedim hocam bırakalım mevlana hz(ra) yaradılanı yaradandan ötürü sevmek ve hadsi şerif:asıl pehlivan öfkesini yenendir sakın yanlış anlamayın tartışma yapmak için bunları söylemedim esen kalınızkarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgili dostum,kişisel olarak bir problem yaşadığımızı hatırlamıyorum...neden kızayım ki sana...??!!??genele bir kızgınlığım olmuş olabilir,sen o otamdan memnunmuydun...
))
Yorum
Yorum