0.26 savunuyordu o günlerde zatı muhteren...
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hala bu vb kişileri tanıyamayan insanlar içinde diyecek bişeyim yok zaten... Burayı karalayıp kirletmesinler kendi aralarında istedikleri şekilde kararlar alsınlar, gitsinler patronumuzla olayları tartışsınlar, bizim foyamız ortaya çıktı desinler...
Bizim patron bu yıl hacca gider sanırım... Yıllık ah kotasını doldurdu .. Günahlarında arınma zamanı yaklaştı... Dönüşte inşallah akıllanırdı, fabrikanın koltuğuna oturur

Hisse fiyatını 1 üzerine atar.. Pardon rüyaymış
Yorum
-
Patron ağzıyla konuşuluyor sitelerde.... başka topiklere bakın bugünde yazdım, son SPK başvurusunu NİZAMİ görenler var.. KİM bunlar... Siz araştırın bulamayan olursa özele yazarım..
Adamlar SPK sermaye azaltım arttırım işlemine onay vermiş gibi yorumluyor, Prosedürler bitmeden, bülten de yayınlanmadannn
Yorum
-
arkadaşlar siz bizans oyunlarını bilirmisiniz önce düşmanının içine birisi sokacan oda onula beraber arada verecek veriştirecek düşmanın onu kendindenmiş gibi kabul edince verecek zehrini aman yorum yapanları benmserken bizanslımı diye düşünün ve şunu unutmayınki kimseyi çok güvenmeyin geçmiş sitelerde yorum yapan okadar bizanslı vardiki milleti yavaş yavaş zehirlediler
Yorum
-
faik kulhakkı haram değilmi orti ee sen okaadar kul hakkı yedinki ne olacak mehmet emmi durmasın hacca gitsin gerçi kulhakkını müslüman olan bilir müslüman görünen münafıklar bilmez değilmi orti
mehmet emmi Allah namazlarını haclarını kabul etsin derdim ama bu kulhakları ne olacak o işi karıştıryor
Yorum
-
bence çook şey istiyon, kekini , termosunu getir, Genel kurul günü kağıt bulamadık ki şirkette

Dünkü arkadaşa şunu da söyleyim, okuyodur,, aklıma geldi şimdi, imzasını attığı kağıtları da ben getirmiştim..
aklıma gelmişken hakkımı helal etmiyorum..
delikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfaik genel kurulda çayın yanında kekte isterim ona göre ee nede olsa ortağız değilmi yabatacaz ya çıkacaz değilmi orti
)
Yorum
-
size bir tekniz analiz yapayımmı
teknik analiz diye bol keseden sallayan yok fincan sapı kurpu diyen faik yandaşlarına aldanmayın bu hissenin tek speği faiktir emin olun batarsa kazığın yağlısı ve büyüğü ona girecek rahat olun borsada bir hisse gördüğü taban veya tavan noktayı eninde sonunda tekrar görür ee tabanı gördük faik yağlı kazık sevmiyorsa tavanıda görüz bu tamamen şahsi düşüncem olup aman ha etkilenmeyin faik bu ne yapacağı belli olmaz ama faiik orti ben burdayım satmıyorum yak kazanacaz yada kazığın küçüğü bana büyüğü sana
Yorum
-
kardeş ozaman çaylar ve kekler benden ama faiğe yok ona muz getirecem muz sever oexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbence çook şey istiyon, kekini , termosunu getir, Genel kurul günü kağıt bulamadık ki şirkette

Dünkü arkadaşa şunu da söyleyim, okuyodur,, aklıma geldi şimdi, imzasını attığı kağıtları da ben getirmiştim..
aklıma gelmişken hakkımı helal etmiyorum..
Yorum
-
Arkadaşlar,herkesten ricam forumun düzeyini düşürmeyelim,yükseltelim...kendimce herkesin düşüncesine önem veririm ve yararlanırım...daha önce de defalarca yazdım,bu memsacılardan çok şey öğrendim...olumlu ya da olumsuz olan herkesten öğrendim ve öğrenmeye çalıştım,öğrenmeye devam ediyorum,yaşam öğrenmektir zaten...çok iyi dostluklar oluşturduk sanırım,pratiğini de göreceğiz:yaşayacağız...ama iki yüzlü insanlardan normal yaşamımda da hoşlanmam,burada da hoşlanmıyorum,tavrım net...!!!kimseyle mahkeme dosyası falan yarıştıracak değilim,deli dolu yaşadım,bu tarzı seviyorum...!!!ama hiç bir garibe,ya da halkıma zararım olmadı,olamaz...!!!
çabalarım,herkes içindir,kendimi asla düşünmem...egolarımı törpüleyeli çok oldu,gaza gelmem,gaz vermem,ihtiyacım yok çünkü...bir daha yazıyorum,insanı çok severim,insan oldukça..."odun gibi adam olduğumdan: odun gibi laf ederim,odun gibi laftan anlarım"...veda hutbesi gibi oldu,ama ben yeniden başlıyorum...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Gelelim kağıda,arkadaşlar panik yok...bence paniklemesi gereken biri varsa: o da faik...öncelikle spk'nın bülteninde yayılayacağı ayar açıklaması çok önemli bizim için...bu hafta ses çıkmadı,haftaya çıkabilir:haftaya çıkmaz ise öbür hafta kesin...çünkü: geçen iptal edilen g.kurul gibi bu kez geç kalacaklarını sanmıyorum...ama biz,gördüğümüz çelişki ve yanlışlıkları-eksiklikleri spk'ya yazmaya devam edelim...önceliğimiz yazılı ve iadeli taahhütlü olsun,sanal(mail)şikayetlerede devam edelim...!!!artık mızrağı çuvala sığmaz hale getirdik,mızrağın ucunu bilemeye devam...!!!
son süreçte yaşadıklarımızın aklımızı çelmelemesine,düşüncelerimizi bulanıklaştırmasına izin vermeyelim...!!!
tarihi mücadele edenler yazar,mücadeleden kaçan ve bahane uyduranlar ise:sadece teferruatı oluştururlar...!!!
amacım vaaz vermek falan değil,sesli düşündüm,ya da sizce deli saçması da olabilir...!!!siz en iyisini bilirsiniz,beraberiz her koşuldaaa...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
Yorum