Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Andıc75 derken kimi kastediyorsunuz... Oda üye oldumu...bu horasanlı.... erzurumlu... andiç75 aynı kişiler olmasın....birde Alfa vardı değilmi erzurumlu.... hakimbayramıda unutmayalım.... burası Dadaş kaynir.... :-)
:-) evet demek ki en keriz erzurumlular biziz bu faik sayesinde de öğrenmiş olduk birde ben ispir şeytanı olarak bilinirim ama nasıl bu adama para kaptırdım anlayamadım gerçi günahımıza bizim bir hocamız girdi ama neyse akacak kan damarda durmazmış :-D
S.A mağdur kardeşlerim.Şahsi sürtüşmelerin olmadığı kanunsuz yapılan işlemlere karşı tüm beyinlerin yardımına ihtiyacımız olduğu bu günlerde forumunuzun hayırlı olmasını diliyorum.Benim sorum doktora ben ayrılma hakkımı 1,23 ten kullanmak istediğimi söylediğimde ismi önemli değil bazı üstadlar makara yapmışlardı.0,26 krş inadı yapanlar bizi buna inandırmaya çalışanlar benimle sürtüşmüşlerdi.Neden 1,23 demiştim açıklamadan dolayı:Gündemin 11. Maddesinde Görüşülecek esas sözleşme tadiline ilişkin ayrılma hakkı kullanım fiyatının Sermaye Piyasası Kanunu 23. Maddesi uyarınca 0,46 TL olduğu konusunda yatırımcıların bilgilendirilmesi, 7- Gündemin 12. Maddesine ilişkin Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji A.Ş paylarının alınması ile ilgili olarak ayrılma hakkı kullanım fiyatının, Sermaye Piyasası Kanunu 23. Maddesi uyarınca 0,47 TL olduğu konusunda yatırımcılara bilgi verilmesi, 8- Gündemin 13. Maddesine ilişkin Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş paylarının alınması ile ilgili olarak ayrılma hakkı kullanım fiyatının, Sermaye Piyasası Kanunu 23. Maddesi uyarınca 0,35 TL olduğu konusunda yatırımcılara bilgi verilmesi, Her iştirak ayrı ayrı fiyatlanmalı,yada adam gibi fiyat belirlenmeli.VOLT BAŞKA GYO BAŞKA MENSUCAT BAŞKA ....Doktor sizin görüşünüz nedir?
:-) evet demek ki en keriz erzurumlular biziz bu faik sayesinde de öğrenmiş olduk birde ben ispir şeytanı olarak bilinirim ama nasıl bu adama para kaptırdım anlayamadım gerçi günahımıza bizim bir hocamız girdi ama neyse akacak kan damarda durmazmış :-D
Sn hakimbayram.... bu faik in kökeni Bayburtlu olmasın.... hani bir hikaye var ya burada intikam almış oluyor....:-) bu arada bende ispirliyim.... detaya girmeyelim yoksa akraba çıkabiliriz.... :-).
Ne demişler..Bir yerde bir ispirli az iki ispirli fazla ona göre....
Bu olay için SPK dilekçe yazmıştım, birazdan atayım.. Okursunuz , değerlendirme size ait?? Spk ya yazarsan değerlendiriyor?? Klavye başında form sitelerinde yazmakla olmuyor
slm memsa zede kardeşlerim ben bu hisseye gireli iki sene oldu faik efendinin bol vaatlerine aldananlardanım sizleri hissenet ve hisse analizden takip ettim her yorumu okudum buraya üye oldum borsaya girdi gireli hiçbir hissede zarar etmedim ama bu hisse yokmu beni maffetti inadım inat ya herro ye merro faik ya batacan senle bizde batacaz yada kazanacaz
T.C. BAŞBAKANLIK
SERMAYE PİYASASI KURULU
ANKARA
Merkezi Kayıt Kurumu’nda ........... sicil numarasına sahip bireysel yatırımcıyım. BİST’de ortağı olduğum MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş(MEMSA) hakkında daha önce 2 kez verdiğim (20.03.2013 de elinize ulaşan ve 23.05.2013-11993 gelen evrak sayılı ) dilekçelerime SPK bültenlerinde açıklayıcı cevaplar vermemiş durumdasınız. Aşağıdaki maddeler halindeki şikayet ve sorularıma yanıtların maddeler halinde açıklayıcı bir şekilde küçük yatırımcı ve şirket ortağı olarak tarafınızdan bekliyorum.
1) Geçen süre boyunca MEMSA yönetim kurulunun SPK mevzuatlarına aykırı uygulamaları devam etmektedir. Örneğin şirketin 25.07.2013 sermaye azaltımı ve artırımına ilişkin yönetim kurulu kararına istinaden 30.07.2013 tarihli KAP’ da yayınladığı SPK başvurusunda yazılan ana sözleşme tadil metni (EK-1a, 1b, 1c) ve 02.08.2013 tarihinde olduğumuz halde 28.08.2013 tarihinde yapılmış gibi gösterilen sonucu şuan için belli olmayan hayali genel kurul toplantısında (genel kurul çağrısı KAP'da yapılmadan, o gün için karar alım çoğunluğunun bile toplanıp toplanmayacağı belli olmayan) sonuç alınmış gibi başvuru yapmak manipülasyona girer mi? Yapılmayan genel kurul toplantısında kesin sonuç alınmış imasıyla sermaye azaltımı ve eş anlı sermaye artırımını ihtiva eden ana sözleşme tadil metni başvurusunun geçerliliği var mıdır? Kararlar alınmış ise biz küçük yatırımcıların genel kurul toplantısına katılmasına gerek kalmadı imasında bulunan bu KAP haberi düzeltimi için MEMSA uyaracak mısınız? Şirkete ve yönetim kurulu üyelerine ne gibi yaptırımlar uygulanacaktır? Yoksa küçük yatırımcı kendi hakkını araması için Ticaret Mahkemesi’nde açılacak davalar önünün açıldığının artık farkına varacak mısınız?
2) Aylık KAP bildirimlerinde MEMSA şirketi yönetim kurulu başkanına Mehmet ULUTAŞ’ a borçlandırılıp olup, bu borçlandırmalara istinaden SPK' dan talep edilen 29.07.2013 KAP haberinde (EK-2) Mehmet ULUTAŞ’ ın alacaklarının sermayeye eklenmesi ve sermaye artırımı sonunda satılamayan payların (rüçanların) çok ucuz fiyattan Mehmet ULUTAŞ’ a tahsis edilmesi haksız bir işlem olmayacak mıdır? Çok düşük fiyattan Mehmet ULUTAŞ' ın şirketteki hisse yüzdesini artıracağı ortadadır.
3) Şirketin 31.07.2013 tarihli KAP haberinde (EK-3) Olağan üstü Genel Kurul çağrı tarihi 04.09.2013 tarihi olarak belirlenmiş olup şirketin 30.07.2012 tarihli (EK-4) 2011 yılı Genel kurul kararlarında şirketin ana sözleşmesi 15. Maddeye göre : ‘’Madde 15 - Genel Kurullar olağan ve olağanüstü olmak üzere Yönetim Kurulu Başkanı ve onun bulunmadığı ahvalde, başkan vekilinin başkanlığında toplanır. Olağan Genel Kurullar şirketin hesap devresinin sonundan itibaren 3 ay içinde ve senede 1 defa toplanır. Bu toplantıda geçen senenin genel faaliyetleri ve hesapları ile gündemdeki diğer konular müzakere olunur ve karara bağlanır. Olağan toplantılara davet esas itibari ile Yönetim Kuruluna, olağanüstü toplantıya davet hem Yönetim Kurulu ve hem de denetçilere aittir. Mevcut konu ile ilgili düzenlemeler Sermaye Piyasası Kanunu ve Türk Ticaret Kanunu mevzuat hükümlerine göre uygulanır.’’ Görüldüğü üzere şirketin hesap devresi sonundan itibaren 3 ay içinde yapılır ifadesi hangi tarihi belirler? Ağustos 2013 tarihinde olağan üstü genel kurul toplanır mı? Olağan üstü genel kurullar Mart ayı sonuna kadar ki bir süre içinde toplanmalı mıdır? Bu olağan üstü genel kurul toplantı çağrısının geçerliliği var mıdır? Yoksa şirket genel kurulu toplayıp bu kararları alması mı gerekir? Yukarıda da bahsettiğim gibi tarafınızca da onaylanması istenen 28.08.2013 tarihli 5 sayılı genel kurul oldu bittiye mi getirilmektedir?
4) SPK 2013/16 sayılı bülteninde (EK-5) açıklandığı üzere MEMSA sermaye azaltım ve artırım oranlarını değiştirmiş olup, yeniden SPK' ya 30.07.2013 tarihinde başvurmuştur. SPK tarafından genel kurulu kararı alınması gerektiği kararını hiçe sayıp şirketin olağan üstü genel kurulda karar almak istemesi suç mudur?
Yukarda açıklanan olağan üstü genel kurul gündeminin 3. maddesi (EK-6)sermaye azaltım işlemi SPK mevzuatı 23. maddesini karşılar mı? SPK mevzuatı 23. maddeyi karşılar ise, SPK 2013/16 sayılı bülteninde açıklandığı üzere MEMSA istediğiniz şekilde sermaye azaltım ve artırım oranlarını değiştirmiş olup, yeniden SPK' ya 30.07.2013 başvurduğu için ayrılma hakkı ortalaması kaç olmalıdır? 11.02.2013 tarihli sermaye azaltımı ve eş zamanlı sermaye artırımı için (EK-7) yönetim kurulu kararı alınmış (o gün hisse senedi fiyatı 0.43 TL, bir aylık ortalaması daha yüksektir) ve tekrar 22.03.2013 tarihinde (EK-8) SPK’ ya ( o tarihteki hisse fiyatı ise 0.33 TL ) başvurmuş. Bu süreçler sonrasında MEMSA BİST’ te çok büyük değerler kaybetmiştir. ayrılma hakkı değerinin 0,26 TL olarak belirlenmesiyle küçük yatırımcının zararı çok artmış olup 2013/16 sayılı bültendede belirtildiği üzere bunun sorumlusu MEMSA yönetim kurulu üyeleridir. Küçük yatırımcı bu olay karşısında korunacak mıdır?
SPK mevzuatı 23. madde şirket birleştirme gibi kararlarını kapsar olarak bildiğim halde ( SPK bülten 2013/16 sayılı bülteni açıkça belirtilmiş olan d maddesinde ) MEMSA şirketi ayrılma hakkını 30.07.2013 tarihinden 1 ay önceki hisse senedi fiyatı ağırlıklı ortalamasını 0.26 TL ilan ederek küçük yatırımcının hisselerini çok ucuz fiyattan toplamak istemesi sizce neyi göstermektedir?
Aşağıdaki KAP haberlerinde de görüldüğü üzere şirket birleştirme haberleri ilk olarak KAP haberlerine göre 31.12.2012 09:28:49 başlamış olup bu süreçlerden sonra MEMSA BİST’ de çok büyük oranda değer kaybetmiş olup ayrılma hakkı 0.26 TL mi olmalıdır? MEMSA şirket birleştirme haberlerini göz ardı ederek sadece sermaye azaltımını SPK mevzuatı madde 23.’ e bağlamasındaki amaç küçük yatırımcıların ayrılma hakkıyla satabileceği hisseleri almak mı? Yoksa çok düşük değerdeki ayrılma hakkı olması nedeniyle hissesini satmayan küçük yatırımcıyı bir nevi zorla sermaye artırımına katılmasını sağlamak mıdır?
Yeni şirket edinilmesi KAP haberleri:
a) KAP da MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 08.03.2013 17:54:52 EK AÇIKLAMALAR: 07.03.2013 tarihinde toplanan Yönetim Kurulu, iştirak yapılanmamızın sadeleşmesi, maliyet merkezlerinin ve organizasyonların ayrıştırılarak verimlilik artışı sağlanması amaçlanarak, %77,22 oranında ortağı bulunduğumuz Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji A.Ş'nin %100 hissedarı olduğu (şirketimizin %77,22 oranında dolaylı iştiraki) Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş (kısaca Mensa İnşaat A.Ş) paylarının 57.750.000 TL nominal değerli kısmının satın alınmasına karar vermiştir. Bu karar paralelinde, şirketimiz Mensa İnşaat A.Ş'de %70 doğrudan ve %23,16 dolaylı olmak üzere toplam 93,16% kontrol hissesine sahip olmuştur. Şirketin 1 otel yapımı ve 1 konut projesi yapımı için 3.kişiler ile görüşmeleri devam etmekte olup, ayrıca sahip olduğu arazi stoğu üzerinde proje geliştirme çalışmalarına başlanacaktır.
b) MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 01.03.2013 18:13:20
EK AÇIKLAMALAR: Şirketimiz, 1972 yılında Mensa Mensucat San. Tic. A.Ş. olarak kurulmuş ve faaliyetlerine 2010 yılına kadar bu isimle devam etmiştir. 2010 yılında ise yeniden yapılanma planları çerçevesinde iştigal alanları ile birlikte unvanını da yenileyen şirketimiz yönetimi "Mensa Mensucat" unvanının başkaca kişi ya da kurumlar tarafından kullanılmasını engellemek maksadıyla bu güne dek bu isimli bir şirketi muhafaza etmiş olup, iştirak yapılanmamız esnasında maliyet yapılarını ayrıştırılabilmek ve faaliyet gösterilen sektörlerde organizasyonların yeniden oluşturulması temelinde, tekstil sektöründe iyi bir marka olan bu ismin yeniden kullanılmaya başlanmasında fayda olacağı kanaatimiz üzerine, Mensa Mensucat San. Tic AŞ paylarının satın alınmasına ve pazarlama faaliyetlerinin bu şirket üzerinden devam ettirilmesine karar verilmiştir. İlgili şirket paylarının tamamının satın alınması nedeniyle, mali tablolarımız tam konsolidasyona tabi tutulacağından, bu satın alma işleminin şirketimiz mali tablolarına herhangi bir etkisi olmayacaktır. Öte yandan, pazarlama faaliyetlerinin sektörde bilinirliği çok yüksek olan bu marka üzerinden devam ettirilmesinin özellikle eski müşteri portföyünün kazanılmasına katkı yapacağı varsayılmaktadır. Bu doğrultuda, şirketimiz tekstil faaliyetlerinin reorganizasyonu hususunda ayrıntılar kamuoyu ile bilahare paylaşılacaktır.
c) MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 12.02.2013 13:31:39 AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Şirketimizin % 77,22 oraninda iştiraki Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji A.Ş nin Adana ilinde montajı devam eden 25 MW kurulu güce sahip olacak enerji üretim tesisinin görselleri, şirketimizin web sitesine (www.mensa.com.tr ) eklenmiştir.
d) MENSA SINAİ TİCARİ MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 31.12.2012 09:28:49 AÇIKLAMA:AçıklanacakÖzelDurum/Durumlar: Şirketimizin geleneksel iş kolu olan tekstil sektörü dışında da faaliyet göstermek üzere planlamalar içerisinde olduğu ve şirket ünvanımız ile esas sözleşmemizin ilgili kısımlarının bu hedef doğrultusunda güncellendiği daha önceki açıklamalarımız ile kamuoyuna duyurulmuş idi. Bu paralelde, öncelikle kendimize ait bir tesisin işletimi sayesinde tecrübe sahibi olduğumuz enerji sektöründe var olan yatırımlarımızı artırmak, grubumuzun sınai faaliyetlerinin karlılığını yükseltebilmek ve iştirak yapılanması yönündeki niyetlerimizin realize edilmesi amaçları gözetilerek; Adana'da faaliyet gösterecek ve 05.07.2012 tarihinden itibaren 49 yıl süre ile geçerli doğalgaza dayalı 25 MW elektrik enerjisi üretim ve satış lisansına sahip VOLT YATIRIM GAYRİMENKUL ve ENERJİ AŞ'nin (kısaca VOLT Yatırım) sermayesine tekabül eden 27.000.000 TL nominal değerli paylardan toplam 26.400.000 adetinin satın alınmasına; satın almaya esas toplam şirket değerinin belirlenmesine kıyas olarak Değer Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik AŞ (ECOVİS) ile RHEA Portföy Yönetimi AŞ tarafından hazırlanan değerleme raporlarının ortalaması olan 56.688.000,00 TL üzerinden yapılan iskonto sonucunda, Şirket değerinin 51.300.000,00 TL olarak belirlenmesine, hisse devir işlemlerinin EPDK onaylarına tabi olunması göz özünde tutularak 30.04.2013 tarihine dek tamamlanmasına ve bu işlemlere ilişkin olarak satıcı taraflardan şirketin 97% hissesine sahip olan şirketimiz Yön Kurulu Başkan Vekili Sn Faik Ulutaş ile bir sözleşme yapılmasına karar verilmiş olup, ilgili sözleşme 28.12.2012 günü imza altına alınmıştır.
• Volt Yatırım, tesis kurma çalışmalarına 2011 yılı ortalarında başlamış olmakla birlikte, şu an itibariyle gerekli tüm makine teçhizat tedarikleri yapılmış, inşaat ve diğer altyapı çalışmaları tamamlanmış ve son montaj ve devreye alınma aşamasına gelinmiştir. Şirket, tüm yatırımını öz kaynak ile gerçekleştirmiş olduğundan önemli sayılabilecek herhangi bir finansal yükümlüğü bulunmamaktadır. Tesisin, 2013 yılının ikinci yarısında tamamen devreye girmesi planlanmakta olup, tesis devreye girdiğinde 216.000.000 KW/yıl elektrik enerjisi üretimi gerçekleştirilecektir. Böylelikle, grubumuzun yıllık enerji üretim kapasitesi 35 MW'a yükselecek ve toplam 300.000.000 KW/yıl elektrik enerjisi üretilecektir.
Sayın yatırımcılarımıza duyurulur.
Görüldüğü üzere şirket birleşim haberleri ilk olarak KAP’ da 31.12.2013 tarihinde açıklanmış olup, o tarihteki MEMSA nın hisse senedi değeri daha yüksek olduğu ortadadır.(o günkü hisse fiyatı 0.48 TL )
5) Tarafınıza ulaşan gelen evrak 23.05.2013 tarihli 11993 sayılı dilekçemde belirttiğim şikayet ve kurulunuzca gerekli işlemlerin tesis edilmesi talebimin incelemesi işlemleri hakkında açıklayıcı bir açıklamanızın yayınlanan SPK bültenlerinde olmaması nedeniyle tekrardan dilekçemin bu yeni gelişmeler neticesinde değerlendirilmesini istiyorum.
MEMSA’ nın en kısa sürede tarafınızca da istenen genel kurul toplantısının yapılması için tekrar uyarılması, tarafınızca istenilen 2013/16 sayılı bülten kararlarında şirketin hala yapmamış olduğu işlemlerin en kısa sürede yapılması, olağan üstü genel kurul toplantı çağrısının iptalini, tarafınızca genel kurul toplantısı yapılması kararı alınması dahilinde ayrılma hakkı ortalamasının tarafınızca belirlenmesini, yönetim kurulu üyelerinin hukuksuzluğuna karşı suç duyurusunda bulunulması, yeteneksiz ve acizlik içinde olduğu göz önünde olan yönetim kurulunda TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş’ ye gösterilen ilginin MEMSA’yada gösterilerek SPK’ nın atayacağı üyelerinde iş başına getirilmesini ve tarafımca T.C. Ticaret Mahkemesinde dava açma hakkımı saklı kalma koşuluyla gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.
02.08.2013
faik eminim burayıda takip ediyorsun yine eminimki adamlarını buraya ya soktun yada sokacan ama sana birşey diyeyim bunu kesin okuyorsundur batana kadar burdayım hisselerimi satmayacam eninde sonunda bu hisseden kazanacam faik istediğin alicengiz oyunu oyna zaten hissenin geçmişini incelediğimde 4-5 senede bir hep aynı oyunlar faik gözaltındada beraberiz hadibakalım
sayın modüratörler, takip ediyorsanız. ( rumuzum "dreamworld" aktivasyon linki ya da herhangi bir ileti posta kutuma düşmedi maalesef.. İletirseniz yöneticiye sevinirim.)
Sn hakimbayram.... bu faik in kökeni Bayburtlu olmasın.... hani bir hikaye var ya burada intikam almış oluyor....:-) bu arada bende ispirliyim.... detaya girmeyelim yoksa akraba çıkabiliriz.... :-).
Ne demişler..Bir yerde bir ispirli az iki ispirli fazla ona göre....
:-))) olsunmillete şeytan lazım melek gibi olursan değerli olmuyorsun
KAP açıklama düştüğü an o malüm kişi yorumlara başlamıştı. Ben banlanmıştım zaten, karot abiye mesaj yollamıştım.. Yayınlat diyerekten.. Hepsini değilde ben kısmını yapıştırayım..
Gündelikçi olunca başka planları vardı demek ki.. O saatlerde... 1 gün sonra akıllandı...
Sayın karot , ben drtusss.. eskiden çok şey paylaşmıştık sizlerle..
..........adımı anmış. Cevap hakkımda doğdu….
KAP haber yayınlandı. XXXXX eksik bilgileriyle yorumlamış.
SPK kararı:
c) Şirketin 2013 yılında gerçekleştirdiği ilişkili taraflardan iştirak edinimi işlemlerinin Şirketin piyasa değerinin iki katından fazla bir tutarda olduğu ve Şirketin halka açıklık oranının %90 civarında olduğu dikkate alınarak; anılan işlemlerin SPKn’nun 23’üncü maddesi kapsamında önemli nitelikteki işlem olarak değerlendirilmesi, bu çerçevede söz konusu işlemlerin geçerliliğinin genel kurul onayına bağlı olduğu, genel kurul kararının ise TTK’nın 436/1 maddesine göre taraf olan ortaklarca oy kullanılmaksızın SPKn’nun 29/6 maddesi hükmü çerçevesinde belirlenen nisaplara uygun şekilde alınması,
d) Sermaye azaltımı ve artırımı nedeniyle yapılacak esas sözleşme değişikliği ile 2013 yılında gerçekleştirilen ilişkili taraflardan iştirak edinimi işlemlerinin görüşüleceği genel kurul toplantısına katılıp, olumsuz oy kullanacak ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işletecek pay sahiplerine SPKn’nun 24’üncü maddesi hükmü uyarınca ayrılma hakkı tanınması,
Burdada dediği gibi sermaye azatlı artırımı işlemi önemli nitelikli iş değil, iştirak edinilmesi önemli nitelikteki işlerdir MEMSA bunu ne zaman kararını aldı.
Ortaklığın Adresi
:
Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
Telefon ve Faks No.
:
Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su
:
Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı?
:
Hayır
Özet Bilgi
:
Yeni İştirakimiz Hk.
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Şirketimizin % 77,22 oraninda iştiraki Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji A.Ş nin Adana ilinde montajı devam eden 25 MW kurulu güce sahip olacak enerji üretim tesisinin görselleri, şirketimizin web sitesine (www.mensa.com.tr ) eklenmiştir.
BU ne anlama geliyor. 12 ŞUBAT 2013 den 1 ay önceki ağırlıklı ortalama fiyatı.
BUNU yayınlatınız lütfen. XXXXXX biraz bilgilensin.. patron ağzıyla konuşulmasın topikte.. topik bilgilensin…
S.A mağdur kardeşlerim.Şahsi sürtüşmelerin olmadığı kanunsuz yapılan işlemlere karşı tüm beyinlerin yardımına ihtiyacımız olduğu bu günlerde forumunuzun hayırlı olmasını diliyorum.Benim sorum doktora ben ayrılma hakkımı 1,23 ten kullanmak istediğimi söylediğimde ismi önemli değil bazı üstadlar makara yapmışlardı.0,26 krş inadı yapanlar bizi buna inandırmaya çalışanlar benimle sürtüşmüşlerdi.Neden 1,23 demiştim açıklamadan dolayı:Gündemin 11. Maddesinde Görüşülecek esas sözleşme tadiline ilişkin ayrılma hakkı kullanım fiyatının Sermaye Piyasası Kanunu 23. Maddesi uyarınca 0,46 TL olduğu konusunda yatırımcıların bilgilendirilmesi, 7- Gündemin 12. Maddesine ilişkin Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji A.Ş paylarının alınması ile ilgili olarak ayrılma hakkı kullanım fiyatının, Sermaye Piyasası Kanunu 23. Maddesi uyarınca 0,47 TL olduğu konusunda yatırımcılara bilgi verilmesi, 8- Gündemin 13. Maddesine ilişkin Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş paylarının alınması ile ilgili olarak ayrılma hakkı kullanım fiyatının, Sermaye Piyasası Kanunu 23. Maddesi uyarınca 0,35 TL olduğu konusunda yatırımcılara bilgi verilmesi, Her iştirak ayrı ayrı fiyatlanmalı,yada adam gibi fiyat belirlenmeli.VOLT BAŞKA GYO BAŞKA MENSUCAT BAŞKA ....Doktor sizin görüşünüz nedir?
Yorum