karot43 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Telefonla katılım sağlayan birkaç arkadaş ile görüştüm. Aldığım bilgiye göre, 17 kişi görüşmeye gitmiş fakat daha sonra çoğu ayrılmış ve geriye anlaşacak 3-4 kişi kalmış. Anlaşacaklara da 3-4 ay sonra ödeme yapmak koşuluyla öneride bulunmuşlar
Anlaşmayanlar ve katılım sağlamayanların hissesini geri virman yapacağız şeklinde konuşmuşlar. Böyle birşey mümkün değil sanırım anlaşmaya yanaşanları baskı altında tutmak için söylüyorlar. Geri virman ancak ödemeyi yapmamama durumunda herkes için yapılabilir.
Yorum
-
Intelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTelefonla katılım sağlayan birkaç arkadaş ile görüştüm. Aldığım bilgiye göre, 17 kişi görüşmeye gitmiş fakat daha sonra çoğu ayrılmış ve geriye anlaşacak 3-4 kişi kalmış. Anlaşacaklara da 3-4 ay sonra ödeme yapmak koşuluyla öneride bulunmuşlar
Anlaşmayanlar ve katılım sağlamayanların hissesini geri virman yapacağız şeklinde konuşmuşlar. Böyle birşey mümkün değil sanırım anlaşmaya yanaşanları baskı altında tutmak için söylüyorlar. Geri virman ancak ödemeyi yapmamama durumunda herkes için yapılabilir.
bakın arkadaşlar,kafanız karışmasın...!!anlaşanlarla anlaşıp,geri kalanlarınkini virmanlayabilirler...!!!ama ben virmanlayacaklarına değil,ödeyeceklerine inanıyorum...
))virmanlarsada virmanlasın,bizim malımızdan pişmanlığımız yok...
))kendin bilirsin fıyık...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
arkadaşlarımızın kafası spk yetkililerinin yanında fıyığın,iştiraklara birşey olmaz demesi karıştırmış sanırım...
))nasıl olmaz,sen ayrılma paralarını ödemeden,spk'dan nasıl tescil alacaksın fıyık...
))
Yorum
-
anlaşmaya çalışıyorlarmış halen diye söyledi arkadaşlar...!!!exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTaner beyle, mustafa yeşil anlaşmış diyolar..AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
fayik avukatına sor bakalım böyle bir şey olurmu olursa ne gibi yaptırımları olurkarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfıyık,kalanların hisselerini yarın virman yapacağız demiş...
Yorum
-
arkadaşlar,fıyık çarşafa dolaştırdı...
))kayyum yolda gibi,gözaltı bu alçaklardan daha iyidir...!!!zaten gözaltı fiyatlarındayız uzun zamandır,ben bundan sonrasına daha umutlu bakıyorum...
))
Yorum
-
FAİĞ son 24 saatin kaldı, BALIKLAR oltaya gelmedi.. GELENLERLE SPK ya gitmeyi düşünme sana gülerler..
Yarın baban KAP !a şirketin SELAMETİ için 5.6 MİLYON TL borç verecek ve bu parayıda Sermaye azaltım arttırımından gelecek parayla MAHSUPLAŞACAK diyeceksin...
SEVERSİN sen MAHSUPLAŞMAYI....
AKIL BEDAVA...
KULLANMASINI BİLENE...
BAŞKA acayip işler peşinde koşma....
KÖŞEYE SIKIŞTINIZ faik, anlaştıklarınız kişiler neyinize güvendi..
Yorum
(
Yorum