MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

intikam yemeği ne kadar soğuk yenirse,o kadar lezzeti artarmış...))
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• heckser-ohlin
      Aktif
      • 12 Eylül 2013
      • 332

bak akıl hocaların ellerini kovuştururken senin gözünü kör ettikleri belli!! bak ben sana acı gerçeği söyleyeyim fyt :köprüden önceki son çıkışın SALI GÜNÜ SAAT 16:30 a kadar paraları yatırdın yatırdın ha yatırmadın mı PAZARTESİ GÜNÜ YAPTIĞIN GENEL KURULU İBRAYI Bİ UNUT BİKERE... zira bir de kendi elinle koz verdin cuma akşamı yaptığın açıklamayla... elimizde SPK dan yazı varken sen bunun aksine bir de katılamazsınız dedin RESMEN kendi ipin kendin çektin tabi öyle sapıttınız ki ne yapacağınızı şaşırdınız size de hak vermek lazım bu kadar kuyruğu birbirine çarptırmadan yürümek zor olsa gerek sonrasında ki başına gelecekleri zaten söyledik YANİ ŞUNU KAFANA SOK ARTIK MİLLETİ YOK MALINIZI GÖNDERİRİM YOK GÖZALTINA DÜŞERSEK SİZ ZARARLI ÇIKARSINIZ MARTAVALLARIYLA KANDIRAMAZSIN çünkü ARTIK BİZ İSTİYORUZ SENİN GÖZALTINA DÜŞÜP TÜM PLANLARININ GÜME GİTMESİNİ!!!!

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

geçen şubata kadar elinde mems1 olanlar,hakkınız ölmedi...!!!yapılacak hukuki mücadeleye hazırlanın,birileri unuttuğumuzu/unutturduğunu sanıyorrr...))

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          bak akıl hocaların ellerini kovuştururken senin gözünü kör ettikleri belli!! bak ben sana acı gerçeği söyleyeyim fyt :köprüden önceki son çıkışın SALI GÜNÜ SAAT 16:30 a kadar paraları yatırdın yatırdın ha yatırmadın mı PAZARTESİ GÜNÜ YAPTIĞIN GENEL KURULU İBRAYI Bİ UNUT BİKERE... zira bir de kendi elinle koz verdin cuma akşamı yaptığın açıklamayla... elimizde SPK dan yazı varken sen bunun aksine bir de katılamazsınız dedin RESMEN kendi ipin kendin çektin tabi öyle sapıttınız ki ne yapacağınızı şaşırdınız size de hak vermek lazım bu kadar kuyruğu birbirine çarptırmadan yürümek zor olsa gerek sonrasında ki başına gelecekleri zaten söyledik YANİ ŞUNU KAFANA SOK ARTIK MİLLETİ YOK MALINIZI GÖNDERİRİM YOK GÖZALTINA DÜŞERSEK SİZ ZARARLI ÇIKARSINIZ MARTAVALLARIYLA KANDIRAMAZSIN çünkü ARTIK BİZ İSTİYORUZ SENİN GÖZALTINA DÜŞÜP TÜM PLANLARININ GÜME GİTMESİNİ!!!!
          aynen katılıyorum,bırak fıyık bizi uyuyor sansın...))

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

tahsisli sermaye arttırımını gözaltında yaparız,kayyuma para lazım olabilir...))

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

arkadaşlar araya gitmesin,fıyıktan iştiraklerin yeniden değerlemesinin yapılması,çıkarsa aradaki farkın yasal faizi ile şirket kasasına iade edilmesi de istenmişti...!!!bu konu ile ilgili bir açıklama da gelmedi henüz...!!!spk ile yapacağınız iletişimde buna da vurgu yapmayı unutmayın...!!!

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

uyandırmayın şu mali paralarımızı elbete istiyoruz ama borsanın kurdunun bu kadar akıl tutulması yaşadığı bir sırada yanındaki pof pofçuların hazırladığı çukurdan çıkması için yol gösteriyorsunuz yarın sabah paraları yatırırsa her şey güme gider.daha sana ne yapalım bebe pof pofçuların hazırladığı çukurdan seni çıkarıyoruz son hamlen şah mat hadi oyununu oyna bakalım oynayabiliyormusun

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

CAN uluslararası mali dnışmanlık şirketinin hazırlamış olduğu raporlarla genel kurula ve sermaye azaltım ve arttırımına gidiyoruz...!!!ancak bu şirketin tüm yetkileri spk tarafından "usulsüz iş ve işlem yapmaktan"elinden alındı...!!!bu usulsüz iş ve işlemlerin içinde bizim raporlarda var,kanımcaa...!!!

Yorum

• siname
                    Bağımlı
                    • 18 Eylül 2013
                    • 1034

faik benimkini faiziyle birlikte yatır yatırmasan her şey devam eder bunu bilesin diğerleri bıraksa ben bırakmam peşini sen benim hiselerimi iki ay elinde tutacan ve daha yeni hiseleri almış gibi verecen yok öyle dava

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      faik benimkini faiziyle birlikte yatır yatırmasan her şey devam eder bunu bilesin diğerleri bıraksa ben bırakmam peşini sen benim hiselerimi iki ay elinde tutacan ve daha yeni hiseleri almış gibi verecen yok öyle dava
                      bende isterim,fıyık...))

Yorum

• ACEMİ
                        Katılımcı
                        • 12 Eylül 2013
                        • 153

gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        iyi akşamlar .şirket yöneticileri işlerini güçlerini bırakmış kap dışında yatırımcılar ile mesaj yarışına girmiş ulun hödükler bu kadar mesajla uğraşacağınıza şirketi düşünün çalışın üretim yapın çarkları döndürün kapıya kilit vururum diye gözaltı na gideriz diye iştirakleri geçirdiniz ödemeye gelince kıvırtıyorsunuz
                        üstat paraları ödemezse iştirakları geri vere
                        cek bunu bizden iyi biliyor.
                        spk ne diyor son lot hisse parasını ödemeden gelme bu adam bunu neden anlamak istemiyor

Yorum

• heckser-ohlin
                          Aktif
                          • 12 Eylül 2013
                          • 332

az kafası çalışsa şunu yapardı : henuz bedelleri ödenmemiş ayrılma hakkını kullanan yatırımcıları da çağırırdı pazartesi g.kurula oradan bir pundunu bulur tekliflerini sıralardı.. ben salak mıyım hem beni EN BÜYÜK HAKKIM OLAN OYUMDAN MAHRUM BIRAKACAKSIN HEM DE AYAĞINA ÇAĞIRACAKSIN ahmak mısın anlamadım ki??? sonra ilk kurulda gördün nasılsa gelenlerin oy toplamını sen de akıllı olur ona göre yandaşlarını toplar kendini ibra ettirirdin hem böylelikle şöyle bir gerekçen daha olurdu daha önce ogk katılan yatırımcılarımızın da katılım gösterdiği yıllık olağan toplantımızda şirket yönetimimiz ibra edilmiştir. BUNU DA idrak edemeyecek kadar amatörsün işte ACEMİ BEBE ) bu verdiğim aklı nasılsa artık kullanamayacaksın bari benden bir bardak su içte için acısı soğusun korkma hani 1 lot vardıya sana virmanladığım onunla bimden bi 0,5 ml lik su alabilirsin söz onun parasını istemeyecem )))))

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

bu gün genel kurulu erteledim diye kap'a bir haber düşerse hiç şaşırmam...))çünkü işin güme gideceğini anlamıştır fıyık...))

Yorum

• heckser-ohlin
                              Aktif
                              • 12 Eylül 2013
                              • 332

bir de neymiş finans depertmanı varmış da onlar çalışıyorlarmış ... ulan sizin yatırımcı ilişkileri depertmanınız emelden oluşuyorsa Allah bilir finans depertmanı diye dilinize doladığınız bir tane lise mezunu stajyer ön muhasebecidir zira hukuk müşavirliğinizin de kimden ibaret olduğunu zaten gördük .))))

Yorum

• ACEMİ
                                Katılımcı
                                • 12 Eylül 2013
                                • 153

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                buradan tüm arkadaşlara,özellikle istanbul ve ankara'daki arkadaşlara açık çağrıdır...:iyi bir sermaye piyasasından anlayan avukat ya da avukatlar ayarlamaya bakın...!!!bu film uzun sürecek,ama mutlu bitecek diye düşünüyorum...))
                                bay karatot, telaşa gerek yok olağan üstü genel kurulda adam ne şartla toplantıyı kendi lehine çevirdi
                                (iştiraklari bünyeye katma vs.) itirazları, şirketteki aykırı düşünenlerin paylarını satın alarak bertaraf etmişti. şart da bu bedeli kayıtsız şartsız ödemesi idi. eeee şimdi telaş niye kuzu kuzu 10.12.2013 saat 16.30 (banka mesaisi sonu) ödeyecek. ödemezse bizlerin itirazı geçerli olur ve olağan üstü genel kurul da alınan karar iptal ve spk da iştirakleri geriye ister. sonuç acı ama gerçek bu

tabi sonrasında bizde uğrasırız ama ne yapalım.

bir hikaye anlatayım;
                                bir gün kralın biri sarayının etrafında çok gürültü yapan seyyar satıcılar için ferman çıkarmış.
                                bağıran seyyar satıcının mallarını abadına sokun demiş.
                                ilk gelen erik satıcısının malları ilgili yerine sokmaya başlamışlar . kralın adamları erikleri şarj ettikce adam kahkahalar atıyormuş. sormuşlar neden ğülüyorsun diye
                                adam demişki arkadan karpuzcu geliyor onun haline gülüyorum demiş.
                                faik kardeş bizi tehtit etsede sonu bence çok kötü
                                saygılar

Yorum

Working...
                                X

Debug Information