MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • siname
    Bağımlı
    • 18 Eylül 2013
    • 1034

gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekstil, tam kapasiteye doğru

İSTANBUL Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçılar Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle, “2012 Eylül ayında sektörün kapasite kullanım oranı yüzde 77.8 iken, bu rakam bu yılın Eylül ayında yüzde 79.2’ye kadar çıktı. Bu, tekstilin üretmeye ve ihraç etmeye devam ettiğini gösteriyor” dedi.

FIYIK bu süreçte sen yoksun ATIL makine satacağına fabrikayı tümüyle sat
    çalışıyor fabrika ama çalışmıyor hikayesi faiğin dolaplarından biri hem faiğin hangi söylediği doğru dolap dolap

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Bizden Yarın GK a katılacak olanlar, virmanlanan hisse nedeniyle kullanacakları oy hisse sayısı azaltılırsa, toplantı tuanağına şerhlerini düşsünler, toplantı tutanağına oy hakkı kısıtlı hisse adetlerini düşürsünler..

GK iptali için bu lazım..

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

fıyık akıllıysa yarın toplantıdan önce paramızı yatırır,gerisini kendisi bilir...))iyi uykular dostlar,sabah 05,00'de buradayım yinee...))
        AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
        GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

ve arkadaşlar benim avukatım hazır hemde amcamın oğlu ve kendisi asla adaleti paraya değişmez. istabul da ikamet ediyor o yüzden ben gayet rahatım şişli de avukatır.

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

T.C.
            GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞINA
            İÇ TİCARET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
            ANKARA
            08.12.2013

Merkezi Kayıt Kurumu’nda .......sicil numarasına sahip bireysel yatırımcıyım. BİST’de ortağı olduğum MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş (MEMSA)’ nin (Tescil tarihi: 11/08/1972 Sicil No: 611326 Eski sicil No:7812 ) 09.12.2013 günü saat 11.30 da şirket merkezinde yapacağı 2012 yılı faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurul toplantısına ...........hisse oranında katılmam şirketin 06.12.2013 tarihli KAP haberiyle engellenmiştir. ( EK 1)
            ‘’AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
            Şirketimizin ayrılma hakkı kullanımları nedeniyle hak sahipleri ile yapacağı toplantı, 09/12/2013 günü saat 14.30 ile 17.00 saatleri arasında aşağıda açık adresi verilen yerde düzenlenecektir.

Güneş Hotel Nadide Caddesi Günay Sok n.1 - Merter 34173 - İstanbul

Öte yandan, şirketimizin aynı gün yapılacak genel kurul toplantısına yalnızca isimleri MKK'dan alınacak listede yer alan ortaklarımız katılabilmektedir. Ayrılma hakkını kullanmış ve hisse senetlerini şirketimize virman etmiş olan kişilerden sonraki süreçte hisse senetlerimize yeniden yatırım yapmamış olanların genel kurul toplantısına katılmaları mümkün olamayacaktır. ‘’

Virman yaptığım hisselerin bedeli hala tarafıma yapılmadığı için genel kurulda oy kullanma hakkım hala mevcuttur. Bu durum hakkında bilgiyi Sermaye Piyasası Kurulu(SPK) ‘dan alabilirsiniz. Şirket ayrılma hakkı kullanım bedelini yatırmadığı ve ayrılma hakkı kullanım bedelinin başka bir ödeme planı çerçevesinde anlaşma yapmayacağım için bu hisseleri 12.12.2013 tarihinde tekrar bana iade etmekle yükümlüdür. (EK 3) Hissenin oy hakkıda bana aittir.

Şirket tarafından yapılan açıklamayla 2012 yılı genel kuruluna katılmam engellendiği için bu genel kurul kararlarının tescil edilmemesini istiyorum.

Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Bugün mail:

Yarın ise imzalı dilekçeyi posta yoluyla

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Postanız aşağıdaki adreslere başarıyla gönderildi!Adresler
                T.BakanligiEvrakKabul" <T.BakanligiEvrakKabul@gtb.gov.tr> Kayıtlı

FAİĞ geçmiş olsun...

Senin kadar çaylağını hiç görmedim... Kendi ayağına sıkan tiplerdensin

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞINA
                  İÇ TİCARET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Adres: Dumlupınar Bulvarı No: 151 Eskişehir Yolu 9. Km 06530 Çankaya/ANKARA

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

yarabbi, bizi tek lotu olmayan MEMSAZEDELERden koru...

bekara karı boşamak kolay diye boşa dememiş atalarımız.....

Bazıları hisse o.26 altına düşsün( 0.20-0.18 mesala) diye PUSU da yatar, kimiside tek borsacı herşeyi kendi bilir.. ( Bildiğini sanır)

Borsacı olabilirsin, git bir bilene sor şirketlerin sermaye azaltım artrımın hesaplanması, işlemden 1 gün önceki piyasadaki değerine göre hesaplanır...

0.26 sa 0.26 göre, 0.25 ise 0.25 göre....... 0.30 ise 0.30 göre hesaplanır.... Kimse bu değeri şuanda TAHMİN edemez....

İnşallah MEMSA birgün önce 0.26 da olmazda bu AKILLILARDA akıllanır.....

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Bugün için GAZANIZ mübaraek ola , genel kurulda faiğ DOKTOR dan bolca selam söyleyin, bu toplantının TESCİLİ zor...

TA ki FAİĞ saat 11.30 kadar parayı yatırırsa...

Yorum

• anarat
                        Katılımcı
                        • 13 Eylül 2013
                        • 86

faik'in bir hesabı varsa şer olmak kaydıyla oda bilsinki yüce rabbiminde bir hesabı vardır
                        yarın 11:00 sana son süre memsa a.ş

Yorum

• siname
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 1034

anarat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          faik'in bir hesabı varsa şer olmak kaydıyla oda bilsinki yüce rabbiminde bir hesabı vardır
                          yarın 11:00 sana son süre memsa a.ş
                          faikin burda bile dolabı var arkadaşlar şunu söyleyeyim burdaki oyununda olmayaca Allah senin gibi zalimlerin oyununu deşifre eder sen kendini akılımı sanıyon senin dolap içindeki dolabı gördüm ve hatamı gördüm bunu kaçırdığıma inanamıyorum

Yorum

• siname
                            Bağımlı
                            • 18 Eylül 2013
                            • 1034

senin yatacak yerin yok faik ulen az daha gene bize itiriyodun yarın bozulacak ama planın.

Yorum

• siname
                              Bağımlı
                              • 18 Eylül 2013
                              • 1034

yatacak yerin yok faik o avukatınada selam söyle güzel haber yapmışsınız.

Yorum

• siname
                                Bağımlı
                                • 18 Eylül 2013
                                • 1034

uykularımı kaçırdınız fayik ve ona yardım edenler Allahın gazabına uğrarsınız inşallah bir daha gün yüzü görmeyin çoluğunuzun çocuğunuzun cesetlerine kapanında biz çok ah aldık diye yanın siz gerçekten hadinizi çoktan aştınız şu an sizi Allahdan başka birine havale edemem ve ona havale ediyorum.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information