gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bizden Yarın GK a katılacak olanlar, virmanlanan hisse nedeniyle kullanacakları oy hisse sayısı azaltılırsa, toplantı tuanağına şerhlerini düşsünler, toplantı tutanağına oy hakkı kısıtlı hisse adetlerini düşürsünler..
GK iptali için bu lazım..
Yorum
-
T.C.
GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞINA
İÇ TİCARET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
ANKARA
08.12.2013
Merkezi Kayıt Kurumu’nda .......sicil numarasına sahip bireysel yatırımcıyım. BİST’de ortağı olduğum MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş (MEMSA)’ nin (Tescil tarihi: 11/08/1972 Sicil No: 611326 Eski sicil No:7812 ) 09.12.2013 günü saat 11.30 da şirket merkezinde yapacağı 2012 yılı faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurul toplantısına ...........hisse oranında katılmam şirketin 06.12.2013 tarihli KAP haberiyle engellenmiştir. ( EK 1)
‘’AÇIKLAMA: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Şirketimizin ayrılma hakkı kullanımları nedeniyle hak sahipleri ile yapacağı toplantı, 09/12/2013 günü saat 14.30 ile 17.00 saatleri arasında aşağıda açık adresi verilen yerde düzenlenecektir.
Güneş Hotel Nadide Caddesi Günay Sok n.1 - Merter 34173 - İstanbul
Öte yandan, şirketimizin aynı gün yapılacak genel kurul toplantısına yalnızca isimleri MKK'dan alınacak listede yer alan ortaklarımız katılabilmektedir. Ayrılma hakkını kullanmış ve hisse senetlerini şirketimize virman etmiş olan kişilerden sonraki süreçte hisse senetlerimize yeniden yatırım yapmamış olanların genel kurul toplantısına katılmaları mümkün olamayacaktır. ‘’
Virman yaptığım hisselerin bedeli hala tarafıma yapılmadığı için genel kurulda oy kullanma hakkım hala mevcuttur. Bu durum hakkında bilgiyi Sermaye Piyasası Kurulu(SPK) ‘dan alabilirsiniz. Şirket ayrılma hakkı kullanım bedelini yatırmadığı ve ayrılma hakkı kullanım bedelinin başka bir ödeme planı çerçevesinde anlaşma yapmayacağım için bu hisseleri 12.12.2013 tarihinde tekrar bana iade etmekle yükümlüdür. (EK 3) Hissenin oy hakkıda bana aittir.
Şirket tarafından yapılan açıklamayla 2012 yılı genel kuruluna katılmam engellendiği için bu genel kurul kararlarının tescil edilmemesini istiyorum.
Gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederim.
Yorum
-
Yorum
-
yarabbi, bizi tek lotu olmayan MEMSAZEDELERden koru...
bekara karı boşamak kolay diye boşa dememiş atalarımız.....
Bazıları hisse o.26 altına düşsün( 0.20-0.18 mesala) diye PUSU da yatar, kimiside tek borsacı herşeyi kendi bilir.. ( Bildiğini sanır)
Borsacı olabilirsin, git bir bilene sor şirketlerin sermaye azaltım artrımın hesaplanması, işlemden 1 gün önceki piyasadaki değerine göre hesaplanır...
0.26 sa 0.26 göre, 0.25 ise 0.25 göre....... 0.30 ise 0.30 göre hesaplanır.... Kimse bu değeri şuanda TAHMİN edemez....
İnşallah MEMSA birgün önce 0.26 da olmazda bu AKILLILARDA akıllanır.....
Yorum
-
faikin burda bile dolabı var arkadaşlar şunu söyleyeyim burdaki oyununda olmayaca Allah senin gibi zalimlerin oyununu deşifre eder sen kendini akılımı sanıyon senin dolap içindeki dolabı gördüm ve hatamı gördüm bunu kaçırdığıma inanamıyorumanarat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfaik'in bir hesabı varsa şer olmak kaydıyla oda bilsinki yüce rabbiminde bir hesabı vardır
yarın 11:00 sana son süre memsa a.ş
Yorum
-
uykularımı kaçırdınız fayik ve ona yardım edenler Allahın gazabına uğrarsınız inşallah bir daha gün yüzü görmeyin çoluğunuzun çocuğunuzun cesetlerine kapanında biz çok ah aldık diye yanın siz gerçekten hadinizi çoktan aştınız şu an sizi Allahdan başka birine havale edemem ve ona havale ediyorum.
Yorum
))iyi uykular dostlar,sabah 05,00'de buradayım yinee...
Yorum