MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • atakan
    Katılımcı
    • 31 Temmuz 2013
    • 77

ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha cok beklersiniz.
    hep beraber bekliyoruz benim acelem yok

Yorum

• heckser-ohlin
      Aktif
      • 12 Eylül 2013
      • 332

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      iyide beraber mi yapiyonuz bu hesabı yoksa seni danışmanmı diye tutular sakın hemen kızıp benide atırma buradan
      ula mardin seninle görüştüğün söyleyen sevdiğim tanıdığım arkadaşlarım var ama ben sana yine de güvenmiyorum... o yüzden bırak şimdi doktora sallamayı falan amacın ne amacın elinde bir lot yok malı yalandan verdin 30 kuruşlardan biz 47 den çaktık diye zoruna mı gidiyo onu de bağam sen ... bedelliymiş milletin zihninde olacakmış havası uyandırmaya çalışma o bu saatten sonra hava gazı bir puffff a bakar kendini fyk la kıyaslatmak istemiyorsan da doğru düzgün yaz ki böyle şeylere muhatap olmayasın.. akıllı insan böyle yapar bak fıyk ta ikide bir gönderdiği yazılarında usulen bu ifadeyi kullanıyor akıllı adamsın anlarsın !!!!

Yorum

• heckser-ohlin
        Aktif
        • 12 Eylül 2013
        • 332

ayrıca sabah spk ya ve bimer şikayetimizi yineledik hayırlı olsun.... KENDİLERİNİ SİZİN YERİNİZE KOYUP KAFALARINA GÖRE KANUN KOYMA YOL GÖSTERME ARAYIŞINDA OLUN BU ŞAHISLARIN ARTIK İPİNİ ÇEKMEYİ DÜŞÜNMÜYOR MUSUNUZ diye de ekledim ... laaa fıyk haberin olsun olm ) ) )))

Yorum

• heckser-ohlin
          Aktif
          • 12 Eylül 2013
          • 332

şuan itibariyle fıyk ın defterinin dürülmesine 27 saat 18 dk 23 sn kaldı ))

NOT: parametre olarak 10/12/2013 saat 16:30 baz alınmıştır.

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            daha fazla mide bulandırma yav sana allah yardımcı olsun. sen kimsinki seni forumdan atırayım. beyniniz okadar sulanmış ki suçlama psikolojisi altında eziliyorsun biraz vicdanınız olsun. başkalarının vebalini almayın yoksa faikten ne farkınız kalır.
            ben hiseyi daha aşağı basmaya çalışmıyorum hem elimde hisem var sende beş dakika önce 600-700bin lot beş dakika sonra 1 lot bile yok ve ordaki herkez dalga geçiyor seninle uyanda balığa gidelim

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Pistlerde yine bazılarını göremedik!!

Lidaki, ozmanisali, tuğba.......vb. Siz ne zaman hakkınızı aramayı öğreneceksiniz.

Bizlerin arkasından konuşmak kolay!!!

Yine patron yandaşı olduğunuz tescillenmîş!!!!!

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Toplantıya gidecek arkadaşlar!! Bence faiğ kibar davranın

Yatırımcı Bilgilendirildi diye bir metin verebilirler!!!

Ordaki arkadaşlarda faiğle anlaşamadık diye tutansk düzenlesinler!!! SPK bildirilmesi için!!!

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Katılım tutanağı gibi birşeyi imzalamayın!!!

Yorum

• TUGBA
                    Yeni Üye
                    • 09 Aralık 2013
                    • 10

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Lidaki, ozmanisali, tuğba.......vb. Siz ne zaman hakkınızı aramayı öğreneceksiniz.

sayın exıtus,
                    ben bu memsadan büyük kayıp yaşıyorum. olmadık darbeler yedim. bu şirket yüzünden eşim ve çocuklarımla bile aram bozuldu. ben başka köylerde bu süreçte ayrılma fiyatı ve üzerini görmeli diye ısrarlı davrananların yanıldığını baştan beri aynı düşüncesini ve rakamları dile getiren mardinin ise haklı çıktığını belirtmek isterim. peki sizler ne düşünüyorsunuz bundan sonra ne olacağı ile ilgili. buyrun paylaşında herkes yararlansın. ne olacak bu hissede bundan sonra...

Yorum

• atakan
                      Katılımcı
                      • 31 Temmuz 2013
                      • 77

[QUOTE=heckser-ohlin;537477]ula mardin seninle görüştüğün söyleyen sevdiğim tanıdığım arkadaşlarım var ama ben sana yine de güvenmiyorum... o yüzden bırak şimdi doktora sallamayı falan amacın ne amacın elinde bir lot yok malı yalandan verdin 30 kuruşlardan biz 47 den çaktık diye zoruna mı gidiyo onu de bağam sen ... bedelliymiş milletin zihninde olacakmış havası uyandırmaya çalışma o bu saatten sonra hava gazı bir puffff a bakar kendini fyk la kıyaslatmak istemiyorsan da doğru düzgün yaz ki böyle şeylere muhatap olmayasın.. akıllı insan böyle yapar bak fıyk ta ikide bir gönderdiği yazılarında usulen bu ifadeyi kullanıyor akıllı adamsın anlarsın !!!![/QUOT
                      ne yazayım bu hisse uzaya gidecekmi diyeyim ben söyleyeceklerimi söyledim. son mesajlarına bak benim söylemlerimi sende yazmaya başlamışsın. sen yazınca güzel adam ben kötümü oluyorum önce bir aynaya bakın sonra vicdanızıza bir sorun bu adam bu güne kadar kötü ne yaptı uyarmaktan doğru bilgi paylaşmaklan başka. hissemi pazarladım. aslında şurdan tek bir kelime söylemek geçiyor. sen ve senin gibi düşünenlere canınız c..... ama terbiyem müsade etmiyor sizin seviyenize düşmek istemiyorum.

Yorum

• atakan
                        Katılımcı
                        • 31 Temmuz 2013
                        • 77

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        ayrıca sabah spk ya ve bimer şikayetimizi yineledik hayırlı olsun.... KENDİLERİNİ SİZİN YERİNİZE KOYUP KAFALARINA GÖRE KANUN KOYMA YOL GÖSTERME ARAYIŞINDA OLUN BU ŞAHISLARIN ARTIK İPİNİ ÇEKMEYİ DÜŞÜNMÜYOR MUSUNUZ diye de ekledim ... laaa fıyk haberin olsun olm ) ) )))
                        elinden geleni ardına koyma . öbür köydede beni 0,26öngörümden dlayı spkya şikaye etmişti ve ben hala yazıyorum doğruları yazmayada devam edeceğim aman hiç durmayın şiakayet etmeye devam edin nede olsa hakınızı almanın yolarını benden öğrendiniz. eski topikteki yazılarınızı bir okuyun bakalım neler neler yazmışisınız sonuçları neler olmuş. mardinden önnceki yazılarınız birdeki mardinden sonraki yazılarınız.

Yorum

• siname
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 1034

uyarmayın adamda bak hise yokmuş yersen 0,50 lerden bize itirişin geliyor ordan pazarladın mardin bey hemde sen yaptın senden başka üstad yoktu senin canın c....... aynısı sana

Yorum

• gokalp80
                            Tecrübeli
                            • 11 Eylül 2013
                            • 522

fait zaten geçersiz olacak genel kurulu iptal ederek dalgaya devam dedi bakalım yarın para işine ne uyduracak yada ödeyecek mi

Yorum

• lidaki
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 88

doktore

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sevgili doktor başkalarını bilemem.Maliyet 0,93 ...Senelik izin günlük izin şansım yok.Bildiğin gibi şerh te koyamadım.Öğleden sonra toplantıya katılacak arkadaşlara başarılar diliyorum.Her ne kadar önce can olsada bizleride unutmazsanız,ömür boyu hatırlanırsınız.Fırsat sizden yana, anlaşmak zorunda olanlar onlar,0,47 değil 1,00 isteyin...İbra şansları yok zira...Bu söylediklerim tamamen adaletli bir ortam için geçerli.ALLAH yardımcımız olsun...

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

Seni kim davet etti!!! Kim önerdiyse selam ediyorum!! Pazarcı bu senin işin mi!!!

Sizle bu son konuşmam!!!

Ait olduğunuz topiklere lütfen!!!

Kankanızla mutlu mesutsunuz!!!

TUGBA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                sayın exıtus,
                                ben bu memsadan büyük kayıp yaşıyorum. olmadık darbeler yedim. bu şirket yüzünden eşim ve çocuklarımla bile aram bozuldu. ben başka köylerde bu süreçte ayrılma fiyatı ve üzerini görmeli diye ısrarlı davrananların yanıldığını baştan beri aynı düşüncesini ve rakamları dile getiren mardinin ise haklı çıktığını belirtmek isterim. peki sizler ne düşünüyorsunuz bundan sonra ne olacağı ile ilgili. buyrun paylaşında herkes yararlansın. ne olacak bu hissede bundan sonra...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information