Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
iyide beraber mi yapiyonuz bu hesabı yoksa seni danışmanmı diye tutular sakın hemen kızıp benide atırma buradan
ula mardin seninle görüştüğün söyleyen sevdiğim tanıdığım arkadaşlarım var ama ben sana yine de güvenmiyorum... o yüzden bırak şimdi doktora sallamayı falan amacın ne amacın elinde bir lot yok malı yalandan verdin 30 kuruşlardan biz 47 den çaktık diye zoruna mı gidiyo onu de bağam sen ... bedelliymiş milletin zihninde olacakmış havası uyandırmaya çalışma o bu saatten sonra hava gazı bir puffff a bakar kendini fyk la kıyaslatmak istemiyorsan da doğru düzgün yaz ki böyle şeylere muhatap olmayasın.. akıllı insan böyle yapar bak fıyk ta ikide bir gönderdiği yazılarında usulen bu ifadeyi kullanıyor akıllı adamsın anlarsın !!!!
ayrıca sabah spk ya ve bimer şikayetimizi yineledik hayırlı olsun.... KENDİLERİNİ SİZİN YERİNİZE KOYUP KAFALARINA GÖRE KANUN KOYMA YOL GÖSTERME ARAYIŞINDA OLUN BU ŞAHISLARIN ARTIK İPİNİ ÇEKMEYİ DÜŞÜNMÜYOR MUSUNUZ diye de ekledim ... laaa fıyk haberin olsun olm ) ) )))
daha fazla mide bulandırma yav sana allah yardımcı olsun. sen kimsinki seni forumdan atırayım. beyniniz okadar sulanmış ki suçlama psikolojisi altında eziliyorsun biraz vicdanınız olsun. başkalarının vebalini almayın yoksa faikten ne farkınız kalır.
ben hiseyi daha aşağı basmaya çalışmıyorum hem elimde hisem var sende beş dakika önce 600-700bin lot beş dakika sonra 1 lot bile yok ve ordaki herkez dalga geçiyor seninle uyanda balığa gidelim
Lidaki, ozmanisali, tuğba.......vb. Siz ne zaman hakkınızı aramayı öğreneceksiniz.
Bizlerin arkasından konuşmak kolay!!!
Yine patron yandaşı olduğunuz tescillenmîş!!!!!
sayın exıtus,
ben bu memsadan büyük kayıp yaşıyorum. olmadık darbeler yedim. bu şirket yüzünden eşim ve çocuklarımla bile aram bozuldu. ben başka köylerde bu süreçte ayrılma fiyatı ve üzerini görmeli diye ısrarlı davrananların yanıldığını baştan beri aynı düşüncesini ve rakamları dile getiren mardinin ise haklı çıktığını belirtmek isterim. peki sizler ne düşünüyorsunuz bundan sonra ne olacağı ile ilgili. buyrun paylaşında herkes yararlansın. ne olacak bu hissede bundan sonra...
[QUOTE=heckser-ohlin;537477]ula mardin seninle görüştüğün söyleyen sevdiğim tanıdığım arkadaşlarım var ama ben sana yine de güvenmiyorum... o yüzden bırak şimdi doktora sallamayı falan amacın ne amacın elinde bir lot yok malı yalandan verdin 30 kuruşlardan biz 47 den çaktık diye zoruna mı gidiyo onu de bağam sen ... bedelliymiş milletin zihninde olacakmış havası uyandırmaya çalışma o bu saatten sonra hava gazı bir puffff a bakar kendini fyk la kıyaslatmak istemiyorsan da doğru düzgün yaz ki böyle şeylere muhatap olmayasın.. akıllı insan böyle yapar bak fıyk ta ikide bir gönderdiği yazılarında usulen bu ifadeyi kullanıyor akıllı adamsın anlarsın !!!![/QUOT
ne yazayım bu hisse uzaya gidecekmi diyeyim ben söyleyeceklerimi söyledim. son mesajlarına bak benim söylemlerimi sende yazmaya başlamışsın. sen yazınca güzel adam ben kötümü oluyorum önce bir aynaya bakın sonra vicdanızıza bir sorun bu adam bu güne kadar kötü ne yaptı uyarmaktan doğru bilgi paylaşmaklan başka. hissemi pazarladım. aslında şurdan tek bir kelime söylemek geçiyor. sen ve senin gibi düşünenlere canınız c..... ama terbiyem müsade etmiyor sizin seviyenize düşmek istemiyorum.
ayrıca sabah spk ya ve bimer şikayetimizi yineledik hayırlı olsun.... KENDİLERİNİ SİZİN YERİNİZE KOYUP KAFALARINA GÖRE KANUN KOYMA YOL GÖSTERME ARAYIŞINDA OLUN BU ŞAHISLARIN ARTIK İPİNİ ÇEKMEYİ DÜŞÜNMÜYOR MUSUNUZ diye de ekledim ... laaa fıyk haberin olsun olm ) ) )))
elinden geleni ardına koyma . öbür köydede beni 0,26öngörümden dlayı spkya şikaye etmişti ve ben hala yazıyorum doğruları yazmayada devam edeceğim aman hiç durmayın şiakayet etmeye devam edin nede olsa hakınızı almanın yolarını benden öğrendiniz. eski topikteki yazılarınızı bir okuyun bakalım neler neler yazmışisınız sonuçları neler olmuş. mardinden önnceki yazılarınız birdeki mardinden sonraki yazılarınız.
uyarmayın adamda bak hise yokmuş yersen 0,50 lerden bize itirişin geliyor ordan pazarladın mardin bey hemde sen yaptın senden başka üstad yoktu senin canın c....... aynısı sana
Lidaki, ozmanisali, tuğba.......vb. Siz ne zaman hakkınızı aramayı öğreneceksiniz.
Bizlerin arkasından konuşmak kolay!!!
Yine patron yandaşı olduğunuz tescillenmîş!!!!!
Sevgili doktor başkalarını bilemem.Maliyet 0,93 ...Senelik izin günlük izin şansım yok.Bildiğin gibi şerh te koyamadım.Öğleden sonra toplantıya katılacak arkadaşlara başarılar diliyorum.Her ne kadar önce can olsada bizleride unutmazsanız,ömür boyu hatırlanırsınız.Fırsat sizden yana, anlaşmak zorunda olanlar onlar,0,47 değil 1,00 isteyin...İbra şansları yok zira...Bu söylediklerim tamamen adaletli bir ortam için geçerli.ALLAH yardımcımız olsun...
sayın exıtus,
ben bu memsadan büyük kayıp yaşıyorum. olmadık darbeler yedim. bu şirket yüzünden eşim ve çocuklarımla bile aram bozuldu. ben başka köylerde bu süreçte ayrılma fiyatı ve üzerini görmeli diye ısrarlı davrananların yanıldığını baştan beri aynı düşüncesini ve rakamları dile getiren mardinin ise haklı çıktığını belirtmek isterim. peki sizler ne düşünüyorsunuz bundan sonra ne olacağı ile ilgili. buyrun paylaşında herkes yararlansın. ne olacak bu hissede bundan sonra...
Yorum